- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Allah şifa versin canım, inşallah dediğin gibi ameliyata gerek kalmazSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı günler
Cumadan beri fenalardayimOmuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi
Maalesef kemigimde yamukluk varmışçarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi
Fazla yormak da yasak şimdilikzaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata
Başın sağolsun canımDün kuşumu kaybettim. Ellerimde can verdi minnoşum
1 haftadır boğazımda bir yumrukKızçelerrr napıyorsunuz
Sag olasınBaşın sağolsun canım
Çok geçmiş olsunSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı günler
Cumadan beri fenalardayimOmuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi
Maalesef kemigimde yamukluk varmışçarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi
Fazla yormak da yasak şimdilikzaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata
Can sıkıntısı miKk de bütün formlara girdim yeminle bi cinsellik kalmıştı girmediğim oraya da girdim
Bugün pazartesi olunca sabah 9.30 da başlayan ev temizliği 15.00 gibi bitti sayılır akşam yemek.bulasik derken pert bir şekilde kanepede uzandımNerde bu millet yahu
EvetCan sıkıntısı mi
Yaş kaç ?Bugün pazartesi olunca sabah 9.30 da başlayan ev temizliği 15.00 gibi bitti sayılır akşam yemek.bulasik derken pert bir şekilde kanepede uzandım
Hazır gelmişken menümü yazayım
Sabah klasik kahvaltı azcik helva eşliğinde
Öğlen yorgunluk çayı içtim yanında peynir falan atıştırdım
Ara bir ayva
Akşam hamsi tava ve salata
2 litre su ve 1 kupa yeşil çay
Spor yok ama 5 saatten fazla dip köşe temizlik var aslında akşamda leslie yapayım diyorsun ama kolumu kaldıramıyorum.
Ahhhh gençlik eskiden temizlik falan hiç yormazdı şimdi ölü gibi uzandım kanepeye
Allah şifa versin canım, inşallah dediğin gibi ameliyata gerek kalmaz
36Yaş kaç ?
Bi git yaaa
Evettt
Yarim kupa bitki cayi icildi
15 mekik 25 sn plank yapıldı
Arada 1 mandalinın 2 dilimiÖgle menumu yazayim
Aksama yazayim deyince olmuyor
Saat 12.30
2 haslanmis yumurta
3 dal marul
1 kucuk kase icerisine patates haslamasi + bezelye
Şoyle bir tutam yuvarlak bir parca misir ekmegi
Saat 19.30Neyse bugun destiny ve benden baska kimse yokboş kalmasin grubumuz yazayim
Simdiii
10 şınav
14 sn plank (15.saniyede oglum sirtimda ucak surmeye başladı da :)
11 mekik
100 kez kollar yukari asagi
Yaptim
Teyyy teeey lililliiiiiArada 1 mandalinın 2 dilimi
Saat 19.30
1 dilim pasta
Salata
Kel alaka oldu ama annemin dogum gunuydu yine bir pasta geldi bu sefer affetmedim :))
.
1 lt su
Geçmiş olsun neyin var1 haftadır boğazımda bir yumruk
Hâlâ keyfim yok
Kız daha ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?