- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Eşimle küsüzGeçmiş olsun neyin var
Başlığını yazBdv da bi konu kaç gündür takipteyim Allah'ım ya aldatılma okudunuz mu
Kıyamam canım ya inşallah eşin hatasını anlar özür diler ve barışırsınız1 haftadır boğazımda bir yumruk
Hâlâ keyfim yok
SanmıyorumKıyamam canım ya inşallah eşin hatasını anlar özür diler ve barışırsınız
Yaş kaç ?
Sen bekarsın galiba insan evli ve çocuklu olunca 36 değil 66 oluyorBi git yaaasanki ne var yaşında 18lik hatunuz bizler daha
Ben çabuk çöktüm galiba akşam yatağa yattığımı hatırlıyorum gerisi yok vitamin kullanmayı düşünüyorumKız daha ne yaptın
Aramızda 10 yaş var ben senden dincim, şaka biyana, eskisi gibi deyilim lakin kendini öyle bir anlatmışsın ki seni cebimden çıkarırım
Dun okudum o konuyu Allah yardımcısı olsun erkek milletini kazanda kaynatacaksın hepsi aynı kimse benim kocam yapmaz demesinBdv da bi konu kaç gündür takipteyim Allah'ım ya aldatılma okudunuz mu
Aynen vallaDun okudum o konuyu Allah yardımcısı olsun erkek milletini kazanda kaynatacaksın hepsi aynı kimse benim kocam yapmaz demesin
39 yaşında evli bir kız annesiyimSen bekarsın galiba insan evli ve çocuklu olunca 36 değil 66 oluyor
Aldatılıyormuyum fikirlerinize ihtiyacım var konunun başlığıBaşlığını yaz
geçmiş olsun kuzumHerkese hayırlı pazarlar arkadaşlar :) cuma günü uzuun bir aradan sonra alerjim tetiklendi ürtiker hastasıyım hamilelikten beri olmuyordu cuma günü sınav stresi iş stresi tetikledi sanırım birden tüm vücudum plaka halinde kabarmaya başladı antihistaminik ilaçlarla da pek sönmüyor mecbur 3 günlük kortizon iğnesi tedavim var bugün kortizonun son günü alerjim de epey geriledi umarım yine yerleşip kalıcı olmaz hiiiç istemiyorum o günlere dönmekhem kortizon alıp hem de pek dikkat etmemek eşittir ben zaten stresliyim deyip biraz saldım bu da bana yarın tartıda elli kilo olarak döner herhalde bugün sahalara döndüm yemeklerimi pişirdim yemeklerle de arama mesafe koydum. Ben yokken birbirinize meydan okumuşsunuz ben de meydan okuyoruum ey ahaliiii
kaptan yoruldu çabalayıp çabalayıp sonuç alamamaktan..Menüler pek hoş görünmüyor
Sizlerde farkındasınız
Kaptan aldı başını gitti
Biseyler düşünün kızlar
Yok yedim ne yapacağım diye diye nereye kadar
Benim aklıma bir fikir geldi
Cuma günü sonuncu olan arkadaş spor puan tablosunu hazırlasın
Sonuncu olmanın da bir cezası olsun
Yada başka fikri olan söylesin ve uygulamaya geçelim, yaz geliyor yaza zayıf girelim
kaptanı hayattan soğuttu bu yarışma.Ahanda o benimkaptan nereye gitti birşey mi kaçırdım
geçmiş olsun banum, rabbim şifa versinSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı günler
Cumadan beri fenalardayimOmuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi
Maalesef kemigimde yamukluk varmışçarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi
Fazla yormak da yasak şimdilikzaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata
başın sağolsun canımDün kuşumu kaybettim. Ellerimde can verdi minnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?