Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İkinciyi ne hatam var olanı yazdım ama ilkini anlamadım yemek yada salata ne olursa onun tarifini mi yazıcam

Masallahhh ben o zaman erken çöktüm diyelim
Oyle dusunme,ben de oyle hissediyorum cogu zaman. Ruhum 8 yaşinda bedenim sanki 70
Ama toparlanacagiz nasil biliyor musun
Bir espri var yapayim mi
Zayiflamak cok kolay ,sofraya oturunca iki hareket ile zayiflayabilirsiniz,basinizi bir saga bir de sola cevirin ve yemeklere hayir deyin :)
.
Saka br yana o kadar keyfim yok ki,instagram sayfamda en son ocak ayinda fito paylasmisin dusunun,her ay 1 foto koyan ben ,2 aydir foto koymadim.mesela gördüğümkomik ,ilginc seyleri hikayeye atmayi severdim,simdi o da gelmiyor icimden.
Acilen bana yeni bir ben lazim
Sertap'ın da dedigi gibi
AAAA KENDIME YENI BIR BEN LAZIM

Aynen aynen kuzum kalk kalk çal ordan bi roman havası allllaaaah

Selamün aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İlaçlar sayesinde 3 günün sonunda ilk kez deliksiz uyumuşum kendime geldim
Gerçi sabah yine ağrı ile uyandim ama binada şükür

Eşimle büyük kız eksikleri almaya çıktılar bende o arada kahvemi içiyorum anam tek elle yazmak da ne zormuş ama yinede buna şükür ne diyeyim

Bugün ailecek bir beslenme programı hazırlayacağız Hareketlerim kisitlaninca kızım hepimize uygun ama sadece sağlıklı şeyler yapalım ki en azından sen kilo vermeye devam et bizde sana uyalım dedi onunda esiminde kilo vermesi lazım
Bol bol sıvı da tuketeyim de omuzda oluşan ödem de daha çabuk iyileşsin

Eğer bugün pandemi biterse herkes toparlanacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…