- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
İkinciyi ne hatam var olanı yazdım ama ilkini anlamadım yemek yada salata ne olursa onun tarifini mi yazıcamMydestinyy etap sonuncusu olduğun için genel yarışma kuralları sebebiyle yazman gereken 2 topik var. aksi halde takım ceza alır.
linkleri bırakıyorum:
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Hem çok basit hem de çok sağlıklı bir tarifle geldim bugün. Mutlaka denemelisiniz. İsteğe göre içine ton balığı ya da peynir ilave edilebilir. Nohutlu Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış nohut Yarım demet dereotu 2 adet kırmızı biber 1 tatlı kaşığı nar ekşi Nohutlu...www.kadinlarkulubu.com Ben Nerede Hata Yaptım?
Birtürlü odaklanamadım sağlıklı beslenmeye maalesef.. Böyle olunca da akşam menüsü sonrası mide doldu taştı hep.. Perşembe günü kendime gelip toparladım ama yeterli olmadı.. Sonuncu olmak da tokat gibi oldu, tamamen kendimdeyim 😍 Bir daha buraya yazmamak dileği ile.. Hoşçakalın, kendinizde kalın🌸🌸🌸www.kadinlarkulubu.com
Sag ol monimbaşın sağolsun canım
Masallahhh ben o zaman erken çöktüm diyelim39 yaşında evli bir kız annesiyim
Benim kızım daha 3 yaşında geç evlendim geç çocuk sahibi oldum sen erken mi evlendinMasallahhh ben o zaman erken çöktüm diyelim
Oyle dusunme,ben de oyle hissediyorum cogu zaman. Ruhum 8 yaşinda bedenim sanki 70Masallahhh ben o zaman erken çöktüm diyelim
Aynen aynen kuzum kalk kalk çal ordan bi roman havası allllaaaahOyle dusunme,ben de oyle hissediyorum cogu zaman. Ruhum 8 yaşinda bedenim sanki 70
Ama toparlanacagiz nasil biliyor musun
Bir espri var yapayim mi
Zayiflamak cok kolay ,sofraya oturunca iki hareket ile zayiflayabilirsiniz,basinizi bir saga bir de sola cevirin ve yemeklere hayir deyin :)
.
Saka br yana o kadar keyfim yok ki,instagram sayfamda en son ocak ayinda fito paylasmisin dusunun,her ay 1 foto koyan ben ,2 aydir foto koymadim.mesela gördüğümkomik ,ilginc seyleri hikayeye atmayi severdim,simdi o da gelmiyor icimden.
Acilen bana yeni bir ben lazim
Sertap'ın da dedigi gibi
AAAA KENDIME YENI BIR BEN LAZIM
☺☺Aynen aynen kuzum kalk kalk çal ordan bi roman havası allllaaaah
sağlıklı diyete uygun fit bir tarif. yemek te olur salata da.İkinciyi ne hatam var olanı yazdım ama ilkini anlamadım yemek yada salata ne olursa onun tarifini mi yazıcam
hahahahaahhahahaha kimi tarttın kızzzzzzKizzzzzMydestinyy dualarin kabul oldu
Dun demistin ya ne var tarti bizi de 58 gosterse diye
Bak bugun ne oldu :)))))))Eki Görüntüle 2802682
Megerse tartinin altindaki lastik kopmuş
Boş vaktimde bakarımAldatılıyormuyum fikirlerinize ihtiyacım var konunun başlığı
Beni savunmadı, savunmalıydı. Onun sessiz kalması kırdı. Kızımın şakası deyil@gezegenfeza kuzum kızın şaka yapmış eşinin suçu ne
Hatırlıyorumkaptan yoruldu çabalayıp çabalayıp sonuç alamamaktan..
cezaya gelince de, aynı cezayı verdiğim kişi hayır demişti hatırlatırım. istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz, liste yarış ceza ödül.
21 yaşında evlendim 13 yaşında iki oğlum varBenim kızım daha 3 yaşında geç evlendim geç çocuk sahibi oldum sen erken mi evlendin
Eğer bugün pandemi biterse herkes toparlanacak insallahOyle dusunme,ben de oyle hissediyorum cogu zaman. Ruhum 8 yaşinda bedenim sanki 70
Ama toparlanacagiz nasil biliyor musun
Bir espri var yapayim mi
Zayiflamak cok kolay ,sofraya oturunca iki hareket ile zayiflayabilirsiniz,basinizi bir saga bir de sola cevirin ve yemeklere hayir deyin :)
.
Saka br yana o kadar keyfim yok ki,instagram sayfamda en son ocak ayinda fito paylasmisin dusunun,her ay 1 foto koyan ben ,2 aydir foto koymadim.mesela gördüğümkomik ,ilginc seyleri hikayeye atmayi severdim,simdi o da gelmiyor icimden.
Acilen bana yeni bir ben lazim
Sertap'ın da dedigi gibi
AAAA KENDIME YENI BIR BEN LAZIM
Ben senin fikrine cevap yazmıştım sanki neyse cezam spor listesimi söyleyin nasıl yapılacak yapayım eğer bu listedeysem herşeyi kabul etmemiz lazımHatırlıyorum
Benim bu yazdığıma da fikir gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?