- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aramızda 2 saat fark varAnam bu saatte nasıl uyanık kalalım
Neler yapabiliriz katılmak icinHoşgeldin canım
Inşallah ❤❤Hayırlı olsun. İnşallah güçlü güzel üyelerimiz gelir hemen. 6. Takımdan sevgiler.
1. Sayfada yarışma kuralları var, onu okuyun, kabul ederseniz kısa bir form var o kısmı doldurunArkadaşlar kararsız olmakla berabernasıl üye olunur? Nedir ne değildir,bilgi verebilecek bi arkadaşım var mıdır?
11.30 bizde deAramızda 2 saat fark var
Mesela şimdi saat sabah 9 buçuk
1. Sayfadaki kuralları okuyup formu doldurunBende merak ediyorum nasıl üye olucaz
Niyetin ciddi ise katılım formu var onu doldurman ve kuralları okuman yeterliNeler yapabiliriz katılmak icin
Son dört kilom kaldı vallahi niyetim ciddiNiyetin ciddi ise katılım formu var onu doldurman ve kuralları okuman yeterli
Iraden, inadın, isteğin ve azmin varsa biz sadece motive ederiz, buyur gelZayıflatıyorsanız geliyim
Koş gel o zamanSon dört kilom kaldı vallahi niyetim ciddi
Umarım istediğiniz kiloya varırsınız. Siz akşam yemeğini erken yemiyormusunuz? Sabaha kadar çok zaman oluyor. Öyle çok zor olmuyor mu? Ben bir ara diyet yapmıştım. Akşam saat 18:30 en geç yemiş oluyordum. 3 ayda 12 kilo vermiştim. Şimdi doğumdan sonra inşallah yine başlayacağım.Son ogunumu de yaptığıma göre menümü yazayım unutmadan
SABAH 10.30
8 adet zeytin
1kk peynir
1haslanmis yumurta
Bolca domates,salatalik,havuç
1dilim tb ekmeği
ARA 13.30
1kuru incir
1 küçük yeşil elma
10 adet yer fıstığı
AKSAM 16.30
5 yemek kaşığı kadar tavuk ciğeri sote
Yaninda bolca salata
Şimdiye kadar 2 lt su içildi akşam yatana kadar içerim daha
Sporda 2mil Leslie yapıldı
Az önce yazdım tatlımNasıl üye oluyosunuz bende katılmak isterim gruba
Hepsi var da bozuluyor benim diyetler tatlı isteğim yüzündenIraden, inadın, isteğin ve azmin varsa biz sadece motive ederiz, buyur gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?