Niyetin ciddi ise katılım formu var onu doldurman ve kuralları okuman yeterli
Formu bulabilsem gelicemKoş gel o zaman
1.sayfa da canımFormu bulabilsem gelicem
Elmanın üstüne ham kako ve tarcın dökersen tatlı isteğini bastırırsın canim denendi onaylandiHepsi var da bozuluyor benim diyetler tatlı isteğim yüzünden
Zamanla oturur o istediğin de benim de öyleydiHepsi var da bozuluyor benim diyetler tatlı isteğim yüzünden
Tamam canim hemen bakıyorum ve okuyorum bekleyin beni bacım azmin ve kararligimla 23 kiloyu devirdimmmmm son dört kiloooyuda verecem hirsliyim1.sayfa da canım
Yarışmanın genel kurallarıNeler yapabiliriz katılmak icin
Bunlar asla kesmiyorElmanın üstüne ham kako ve tarcın dökersen tatlı isteğini bastırırsın canim denendi onaylandi
Işte o yüzden o saatte uyanık oluyorum11.30 bizde de
Bi süre başarıyorum ama sonra olmuyorZamanla oturur o istediğin de benim de öyleydi
Diyet tatlılar yap canim ham kakao ile ben sadece muz bir yemekyasigibal ve han kakao ile diyet tatlılar yapıyorum üstelik kalorice çok fazla deil çikolata bile yaptim kız ben diyetBunlar asla kesmiyortatlı dediysem bi bal-pekmez ya da bi meyve değil bendeki. Baya baya çikolatalı güzel tatlılar yicem
Ben tatlı istegimi böyle kestim üç ay ve kendim yaptığım granoladan tatlı ihtiyacını epey aldimBunlar asla kesmiyortatlı dediysem bi bal-pekmez ya da bi meyve değil bendeki. Baya baya çikolatalı güzel tatlılar yicem
Bende yapıyom onlardan idare ediyo işteDiyet tatlılar yap canim ham kakao ile ben sadece muz bir yemekyasigibal ve han kakao ile diyet tatlılar yapıyorum üstelik kalorice çok fazla deil çikolata bile yaptim kız ben diyet
Ya erken değil aslında yani ilk iki gün zorlandım şimdi gayet iyiyim ayın 26 sında 2 ay olacak hiç zorlanmadım aksine çok rahat ettim çok şükürUmarım istediğiniz kiloya varırsınız. Siz akşam yemeğini erken yemiyormusunuz? Sabaha kadar çok zaman oluyor. Öyle çok zor olmuyor mu? Ben bir ara diyet yapmıştım. Akşam saat 18:30 en geç yemiş oluyordum. 3 ayda 12 kilo vermiştim. Şimdi doğumdan sonra inşallah yine başlayacağım.
Muhteşemsin. Bende şekerden tiksindircek yöntemler aradım ama bulamadım işte bi yerde içine çekiyor beni kendimi durduramıyorumBen tatlı istegimi böyle kestim üç ay ve kendim yaptığım granoladan tatlı ihtiyacını epey aldim
Motive lazım çünkü motive eden biri oldukça tam gaz gidersin ben öle verdim valla 22 kiloyu epeyce kiloluydum bende ben mesala spor yaptıkça ve eski kilolu resimleri gördükçe motive okuyorum ki nen metobolizmayiyavas biriyim rahatsizligimvarBi süre başarıyorum ama sonra olmuyor
Canim benim ilk diyete başladığımda benimde zor oldu seker istegimi durduramadım fakat ben kendi yöntemlerimle az kalorisiz şeyler yaparak inan astım 20 gün çok zorlamışsın bilirim ve anlıyorum sonra isteğin yok olacak ve sağlıklı yaşama geçtikçe tamamen yok olacak yeterki iste kadınların başarıya yapamayacağı Hic bisey yoktur.Muhteşemsin. Bende şekerden tiksindircek yöntemler aradım ama bulamadım işte bi yerde içine çekiyor beni kendimi durduramıyorum
4 bittik canim çok şükür 104.90 dan 82.30 a düştüm evvelsi gün tartıldım ordan biliyorum spor yapıyorum eksta ve 3.buçuk litre su iciyorum.Ne güzel çok iyi vermişsin. Ne kadar sürede verdin? @Tradiaos
Hedefim 78 boyum 1.85 çünküNe güzel çok iyi vermişsin. Ne kadar sürede verdin? @Tradiaos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?