çarşambadan beri takıma uğramamışsın, bir sorun yoktur umarım.Slm kizlar menum
Sabah 1 ymk kasivi lor sebze sogus ve yeailllik 2 ceviz
Ara turk kahvesi ve leblebi
Aksam tavuk sote mabtarli 1 bard.ayran
Su 2 lt ve bitmi cayi
iyiyim senNasılsınız kızlar
Fena değil valla sinirlerim tepem de oturuyorum koca kişisine az kaldı yani o dereceiyiyim sen
heyecanla üye duyurusunu bekliyorum
Teşekkür ederim hoş buldumhoşgeldin
Korumak için spor şart..ben yine korurdum ama sporu mecbur birakmak zorunda kaldim..şu virus kabusu bitse spor salonunada gideceğim spor yasağim bittiği zamanAh bitince geri kilo almasak kilo veriliyor da asıl mesele korumak
Evet3 günlük dediğin benim yaptıgım 36 saatlik mi?
Mutlaka bir kısmı geri gelecek canım, sağlığım yerinde olsun, her sene grupla yapmaya çalışırım inşallahAh bitince geri kilo almasak kilo veriliyor da asıl mesele korumak
Amin yasemin, tebrik ederimana 1. cimi oldum 2 haftadır ödemlerle mucadele ediyodumallahım hepimizi istediğimiz kilolara bidaha cıkmamak üzre kilo vermeyi nasip et amin
Elhamdülillah iyiyimNasılsınız kızlar
Aman patla gitsinFena değil valla sinirlerim tepem de oturuyorum koca kişisine az kaldı yani o derece
Yesemin ve kızlar tebrik ederim.ana 1. cimi oldum 2 haftadır ödemlerle mucadele ediyodumallahım hepimizi istediğimiz kilolara bidaha cıkmamak üzre kilo vermeyi nasip et amin
Teşekkür ederizYesemin ve kızlar tebrik ederim.
Ramazan ayı girene kadar birşeyler yaparım ama ramazanda spor yapamam oruç tutunca çok uykulu geziyorum hiç halim olmuyorKorumak için spor şart..ben yine korurdum ama sporu mecbur birakmak zorunda kaldim..şu virus kabusu bitse spor salonunada gideceğim spor yasağim bittiği zaman
Evli olmak böyle birşey birgün iki düşman ikinci gün sevgi seliAman patla gitsin
Ben 10 gün konuşmadım, dahada uzatırdım boynu, sırtı ağrıyormuş, istirahate çıkınca acıdım konuştum, şimdi aramız pek iyi
Ay valla benim boşayasım var amaEvli olmak böyle birşey birgün iki düşman ikinci gün sevgi seli
Başkasıyla tartışsan asla konuşmazsın ama kocan olunca çok dayanamıyor insan
Ben 15 senelik evliyim ne yokuşlar çıktık ne ayrılıklardan döndük iyiki vazgeçmeden devam etmişim diyorumAy valla benim boşayasım var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?