hepimiz gazla çalışıyoruz doğru yerdesinBeni çok gazlayin kizlar.Yaza girmeden bu kilolardan kurtulmaliyim. Yoksa depresyonun depine gircem. Bugün ikinci günüm diyette. En çok sevdiğim şey çikolata. Onu da hayatımdan çıkarttım. Umarım bir daha girmez.
Himmm. Ok.hayır canım takımdasın artık ve hemen başlıyorsun
listeye girmek için 2 hafta takımda deneme süreniz var. paylaşımınıza ve katılımınıza göre de listeye giriyorsunuz süreç sonunda.
Vin Vin vinnnnBeni çok gazlayin kizlar.Yaza girmeden bu kilolardan kurtulmaliyim. Yoksa depresyonun depine gircem. Bugün ikinci günüm diyette. En çok sevdiğim şey çikolata. Onu da hayatımdan çıkarttım. Umarım bir daha girmez.
Tesekkur ederim moni kaptanhoşgeldin canımseni hatırlıyorum, mutluluk duyarım
HoşgeldinizTesekkur ederim moni kaptan
Ne kadar guzel baskanlik yaptigini biliyorum,cok mutlu oldum.
Islerimi bitireyim,gelip bilgilerimi veriririm
Tesekkur ederim hosbuldumHoşgeldin canım
Hoşgeldin canımKendimi tanıtayım biraz. 28 yaşında ve maalesef 90 kiloyumaslında 5 yıl öncesine kadar 60lı kilolardayken çook kötü geçen bir evliliğin stresinden kaçabilmek için yemeğe sarıldım. Yıllarca beni rahatlatan tek şey yemek oldu. Daha önce defalarca diyet yaptım kilo verdim ama asıl sorunları düzeltemediğim için tekrar aldım. Şu an ulaştığım en yüksek kilodayım. Ama artık bu bağımlılığı aşmam gerekiyor. Ayrıldım, işimi kurdum, dava da benim lehime işliyor. Herşey tek tek yoluna girerken bu vücut yüzünden mutluluğumu yaşayamıyorum. Sağlığım da iyice bozuldu. Dizlerim ağrıyor, dün temizlik yaparken belimi incittim acıdan iki büklüm geziyorum. Yani benden 30-40 yaş büyük insanların sorunlarını yaşıyorum ve bunların tek sebebi kilolar. Artık bu son engeli de aşıp gerçek hayatıma başlamak istiyorum
Aygazz dınınımmmhepimiz gazla çalışıyoruz doğru yerdesin
Bir yandan çok şanslısın canımMerhaba ben yiyip yiyip kilo alamayan ama almaya çalışan ah ah o kilolarınızdan bana gelse diyen dünyalı.
En gıcık olduğunuz kadın tipi ama bir o kadar da masum .
Bildiri üzerine yorum yapıyorum siz değerli arkadaşlara selam olsun bol şanslar
Hoşgeldin canımMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama bende diyetisyen kontrolünde vermeye çalışıyorum hem şeker hem de hasimato hastasıyım bı buçuk yıldır evliyim çocuk istiyoruz tüp bebek tedavisine başlayacağız o yüzden kilo vermek istiyorum üç ay önce 102 kiloydum diyetisyen kontrolünde şuan 91 kiloya kadar inebildim Nisan sonuna kadar daha da vermem gerek... Yaşım 30 ev hanımıyım şuan için işi bıraktım tedavi için... İzmir de yasiyorum
EvetTakima yeni uye mi arıyorsunuz kizceler
Aminnn insallahHoşgeldin canım
Allah hayırlısıyla bir bebek nasip etsin
Eşimden yana sorun var Dr la da görüştük direk mikroenjeksiyon dedi hatta bakalım hayırlısı nasibimizde bebek varsa olacaktır elbet bı sekildeNurzfr canım eğer sağlık sorunlarınız yoksa sebepsiz ise kilo verince kendi kendine de hamile kalabilirsin bence tecrübe ile sabit bir ben var burda
Sus kız ağzından yel alsınYaaa ne güzel olurdu bende sadece hamilelikte alıp puf gibi sönenlerdenim lakin elimde değil insallah bi gün bende diyet takımlarına üye olacak kıvama gelirim amin
Gün sonunda önce menüHimmm. Ok.
Sabah kahvaltim
Haşlanmış yumurta, salatalık,peynir, dereotu. Ekmek yok.
50 dakka da bisiklet yaptım.
Öğlen yemegim
Tavuklu,pırasalı,havuçlu sote ve pazı kavurma.
Aksam yemeğim 1 elma.
5.30-6.00 dan sonra da birşey yemeyecegim.
Akşam 8 gibi tekrar bisiklete binicem inşallah.
Ayy çok hirs yaptım buraya girince, tutmayın beni
sen mezunlar kraliçemizsinVin Vin vinnnn
Kilo verdikten sonraki özgüven anlatılmaz yaşanır canım.
4 kezmi Monim ben kaç kare mezun olmuştumbu duyguyu anlatamıyorum yane
teşekkür ederimTesekkur ederim moni kaptan
Ne kadar guzel baskanlik yaptigini biliyorum,cok mutlu oldum.
Islerimi bitireyim,gelip bilgilerimi veriririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?