- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Yeni geldiğiniz için kayıtlara geçmesi adına ilk tartınızı fotolu yolluyorsunuz.az önce biri ptesileri yazılı cumaları görsel oluyor dediydi ama? ben sabah erken kalkıyorum çok manidar bi durum olacak velhasıl
Anca beynimizi yoruyorlarbak bu cümlelerden anlamadım bi şey
Anca beynimizi yoruyorlarbak bu cümlelerden anlamadım bi şey
Yok bende sabitleyemiyorum, al ver sürekliNe güzel, kilonuza dikkat ediyorsunuz
Yok sakın yapmaPatates diyetini önerirmisin ona başlamak istiyorum bir de troid şüphem var
Geçmiş olsun nasıl birşey oMenüye yarın başlasam daha iyi olur sanırım ah birde Gül hastalığıyla uğraşıyorum bugün kızlar umarım ihmal etmem sizleri
Farkettim canım, ilk kaybın olmadığı için sormadımHicbir arkadasim ve kaptanim sanirim yoklugumu farketmedimoni
Hoşgeldin canımEmziriyorumm diyet yapmaktan korkuyorum sütüm azalır diye imdatttt!!
74 kilo oldum 59 a geri inmem lazım baldır bacak gidiyo
Geliyim bariGel gel sütün azalmaz
Allah şifa versin canımMenüye yarın başlasam daha iyi olur sanırım ah birde Gül hastalığıyla uğraşıyorum bugün kızlar umarım ihmal etmem sizleri
Vazgeçtim burdaki menülere bakıcamYok sakın yapma
Teşekkür ederim berbat bi şey kaşınıyor her yerim ve kabardım,gözlerim %50 açılıyor oda acıyarak.foto eklim başarabilirsemGeçmiş olsun nasıl birşey o
Teşekkür ederim canımAllah şifa versin canım
Patates diyeti vücudu şişirir .vücuda çok zararı var onun .Yok sakın yapma
Ah canim ya çok geçmiş olsun ilacın falan var demi kaşındılar icinTeşekkür ederim berbat bi şey kaşınıyor her yerim ve kabardım,gözlerim %50 açılıyor oda acıyarak.foto eklim başarabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?