Çiko nedir cahilliğimi bağışlayınKahvaltı
Hurmalı, cevizli tahin
Meyva
Pırasa yemeği
Balık
Çekirdek, çiko
Su
1 lt
Yarım lt yeşil çay
2 kupa kahve
Spor
Yok
Kısaltmasını yazdım belki gözden kaçar diyeÇiko nedir cahilliğimi bağışlayınvallahi merakımdan soruyorum ama menü cokgüzel
Çok teşekkür ederim canım maalesef alerji ilaçları hiç bir işe yaramıyor,yarın doktora gidicem malum h.sonu cildiyle olmuyorAh canim ya çok geçmiş olsun ilacın falan var demi kaşındılar icin
Ihmal etme kuzum yarın gelmiş geçmiş olsun insallahh derdi veren rabbim dermanida verirÇok teşekkür ederim canım maalesef alerji ilaçları hiç bir işe yaramıyor,yarın doktora gidicem malum h.sonu cildiyle olmuyor
Tamam şimdi anladim kırdıysam özür dilerim benim cahilliğin iste çiko deyince böyle marka fıstık ezmesi var yurtdışında o.sandimKısaltmasını yazdım belki gözden kaçar diye
Çikolata
Evettttişleyişi öğrendikten sonra çok ta keyifli gelecek
Evettt dogru yerdeymisimDoğru yerdesin
Hoşgeldin
Kafa kalmadi bende cok fenayim.kucuk oglum camasir suyuyla oynadi allahtan erkwn farkettim onunla ilgileniyordum giremedim iste korkusu yetti.kiloma dikkat ediyorum kaptanimfarketmez olur muyum yazdım sana nerdesin diye kız okumamışsın
Bende katilabilirmiyim acabamonicim üzüldüm böyle olmasına bende takımda aktif olmak istiyom ama inanın akşam eve geldiğimde yatağa zor atıyom kendimi yeni üyler bilmez ama eskiden en cok konusan bendim millet benden bıkardı şimdi okuyamıyorum ne olur hakkınızı helal edin.
Yok gülüm ne kırılacamTamam şimdi anladim kırdıysam özür dilerim benim cahilliğin iste çiko deyince böyle marka fıstık ezmesi var yurtdışında o.sandim
Bi ara yapmıştımYalniz kizlarrrrrr cevizli suya tavsiye ederim yaglari yakiyo onceden diyet icine bunuda yapmistim cok cabukta kilo vermistim
*1 su barsagi su
*1 kabuk ici ceviz
Agzini biseyle kapatin ve geceden hazirlayin sabaha kadar icinde demlensin sabah ken kahverengi gibi bi su olcak hendiselenmeyin o cevizin rengine bagli sabah ac karna suyunu icin ve icindeki cevizleri yiyinn 15 gun yapabilirsiniz sonrada ara verin 1 hafta
Allah korumuş canım, büyük geçmiş olsunKafa kalmadi bende cok fenayim.kucuk oglum camasir suyuyla oynadi allahtan erkwn farkettim onunla ilgileniyordum giremedim iste korkusu yetti.kiloma dikkat ediyorum kaptanim
Katıldın bile ezomBende katilabilirmiyim acaba
Hangi ilaci kullaniyorsunTeşekkür ederim berbat bi şey kaşınıyor her yerim ve kabardım,gözlerim %50 açılıyor oda acıyarak.foto eklim başarabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?