Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yalniz kizlarrrrrr cevizli suya tavsiye ederim yaglari yakiyo onceden diyet icine bunuda yapmistim cok cabukta kilo vermistim

*1 su barsagi su
*1 kabuk ici ceviz

Agzini biseyle kapatin ve geceden hazirlayin sabaha kadar icinde demlensin sabah ken kahverengi gibi bi su olcak hendiselenmeyin o cevizin rengine bagli sabah ac karna suyunu icin ve icindeki cevizleri yiyinn 15 gun yapabilirsiniz sonrada ara verin 1 hafta

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Herasmom
Yaşınız : 22
Boyunuz:1.68
Mesleginiz: Öğrenci (3 ay kaldı bitmesine)
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayır.
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: Yok.
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir:..?
Kilo alma hikayeniz : Evlilik ve pandemi süresince duygusal açlık ve önüne geçememe.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Eski halime dönmek istiyorum. Herkesin imrendiği bir zayıflıktaydım şimdi ise normalim kilolu durmuyorum ama ben kendimi biliyorum. Önceden daha güzeldim.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : 5 yıllık bir bölümde üniversite öğrencisiyim ve son senem. 1.5 yıl önce evlendim ve kilo almamda ozaman başladı.Nişanlanmadan önce 55 kiloydum. Evlenmeden önce de 57-58. 1buçuk yılda ciddi kilo aldım.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) HAYIR.
Şu anki kilonuz: Yarın tartı fotoğrafı atarım ama 69-70 olması gerek.
Hedef kilonuz: 55

İsminiz (İsteğe Bağlı ):ELÇİN KILIÇ
Yaşınız :27
Boyunuz:158
Mesleginiz:3 AY VAR BITMESINE
Şu anda çalışıyor musunuz:HAYIR
Evli/bekar:EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları:HAYIR
Emziriyor musunuz:HAYIR
Yaşadığınız şehir:TEKİRDAĞ/ÇERKEZKÖY
Kilo alma hikayeniz :HAMILE KALMAK ICIN OLMAM GEREKEN TEDAVILERDEN ILACLARDAN VE PANDEMİ ZAMANINDADA SIKINTIDAN
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:TUP BEBEK TEDAVISI GORUCEM OZAMAN A KADAR BESLENMEME DEVAM EDICEM
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : ben encok paylasmayi ve paylasilmayi seven biriyim titiz konusmayi seviyorum insanlara kendimden deger veririm yemek yapmayi cok seviyorum

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?: HAYIR (kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?):HAYIR
Şu anki kilonuz:82
Hedef kilonuz:70

Bende katilabilirmiyim acaba

Bi ara yapmıştım

Iyi geceler
Bugun menumu deftere not edemedim
Saatleri hatirladigim kadariyla yazayim

Saat 11.00 diyelim
1 pogaca
1 dilim ekmek
Mantar yemegi
.
Saati bilmiyorum 3 yyemekkasigi irmik helvasi
....
Saat 19.00
1 haslanmis yumurta
10 zeytin
2 kucuk domates
Peynir
Sekersiz ada cayı
3 isirim ekmek
....
Su 2 lt yi gecti
Spor 30 dk yuruyus
moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…