Etmen canım yarın koşa koşa doktordayım inşallah tüm şifa bekleyenlere acil şifalar versin rabbim allah razı olsunIhmal etme kuzum yarın gelmiş geçmiş olsun insallahh derdi veren rabbim dermanida verir
Kestine ilacın adı.evde o vardı mecburen onu kullandım.çok teşekkür ederim aslında alerji yapacak bi şey tüketmedim daha önce de Gül hastalığı olmuştu bu da aynı şekilde ilerliyor,ama bu defa çooook fazlaHangi ilaci kullaniyorsun
Karsinda alerji profesoru duruyor da
Cok gecmis olsun neden oldu bir tahminin var mi
Anladim cok cok gecmis olsun tekrardanKestine ilacın adı.evde o vardı mecburen onu kullandım.çok teşekkür ederim aslında alerji yapacak bi şey tüketmedim daha önce de Gül hastalığı olmuştu bu da aynı şekilde ilerliyor,ama bu defa çooook fazla
Çok teşekkür ederimAnladim cok cok gecmis olsun tekrardan
Kizlar bu gün üçüncü günüm diyette. 81.2 ile başladım. 1.2 kg gitmiş iki günde çok çok çok mutlu oldum
Rabbim önce 70 leri sonra 60 lari gösterir inşallahKizlar bu gün üçüncü günüm diyette. 81.2 ile başladım. 1.2 kg gitmiş iki günde çok çok çok mutlu oldum
Listede varmışim, pardon. Sabah sabah uyku sersemligi galibaGünaydınlar.....
Ben gün içinde yazmıştım menümü gün sonunda değil o yüzden listede yokum galiba birazdan tartı fotosunu atmaya çalışacağım zira hiç foto yüklemedim. Becerebilirsem tabi
Çok geçmiş olsun Allah korumuş en korktuğum şey benimdeKafa kalmadi bende cok fenayim.kucuk oglum camasir suyuyla oynadi allahtan erkwn farkettim onunla ilgileniyordum giremedim iste korkusu yetti.kiloma dikkat ediyorum kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?