Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hangi ilaci kullaniyorsun
Karsinda alerji profesoru duruyor da
Cok gecmis olsun neden oldu bir tahminin var mi
Kestine ilacın adı.evde o vardı mecburen onu kullandım.çok teşekkür ederim aslında alerji yapacak bi şey tüketmedim daha önce de Gül hastalığı olmuştu bu da aynı şekilde ilerliyor,ama bu defa çooook fazla

Ya arkadaslar onu bunu gecelim de
Ben cok heyecanliyim oglum bu sene ana sinifina baslayacak insallah
33 yasima kadar her sene hep kendimi gorurdum ruyamda okula yetisemezdim sinifi bulamazdim sinavda sorulari çözemezdim vs vs hep auni ruya
Ama dun gece ruyamda
oglum anaokuluna gitti,siraya oturdu s vs ruya iste.
Ya dusundukce icim fena oluyor midem bulaniyor.
Nasil olacak? Günü nasil gececek, biri bir paketli gida uzatsa,misal, şimdi biri cikolata uzattiginda,hayir ben yemem benim alerjim var diyor ya da ne bileyim muz verdiginde biskuvi verdiginde ,alerjim var deyip geri ceviriyor ama okulda butun cocuklar biskuvi cips bilmemne yiyecek
Hele ki dondurma ahhh
Oyun hamurundan hep dondurma yapiyor, simdi gozunun onunde dondurma yerlerse,
Hep yalniz büyüdü, sadece 5 aydir kalabalikta akraba vs, aslinda corona olmasa daha da kalabalik olurdu da işte. Ay cok heyecanliyim yAaa
Zaten kendim okul konusunda heyecanli bir tiptim,simdi el kadar bebem okula gidecek kalbim cikacak
Galiba tedaviye ihtiyacim var halehazirda 10 mg antidepresan kullaniyorum ama bunu 50mg a cikarsam anca yani heyecanim gider.o derece

Insallah 2022 ye kadar sut urunleri yumurta alerjisi buyuk olcude azalir. Mayis ayinda doktorumuz baska testler de yapacak ,insallah azalir insallah. 2022 de 1.sinif olacak Rabbim izin verirse
. Bu sene anasifina gondereyim diyorum sonucta evde dursa ne yapacak
,bir yanim da gonderme boşver az biraz daha buyusun, sen 7 yasinda gittin de neyin eksik kaldi ,takdirler, derecelerle gectin diyor.
..
Benim babam emekli egitimci, ama o kesinlikle okula gonderme taraftari,ona kalsa bu sene gonderecekti coronayi bahane ettim ki bahane de degil böyle bir dunya gercegi var.
Yalniz buyudu ya yavruşum, biraz sosyallessin istiyor. E vardir bir bildigi,sonucta duygusal degil deneyimlerden yola cikarak söylüyor.
Ama ne bileyim işte böyle heyecanliyim yani

Günaydınlar.....

Ben gün içinde yazmıştım menümü gün sonunda değil o yüzden listede yokum galiba birazdan tartı fotosunu atmaya çalışacağım zira hiç foto yüklemedim. Becerebilirsem tabi
Listede varmışim, pardon. Sabah sabah uyku sersemligi galiba

Günayddıınnnn

çoktan çektim ama anca vaktim oldu

tartım ve kahvaltı örneğiimm

Herkese güzel bir hafta olsun

Eklentiler

• 973D6BA8-3DA8-4594-A368-A8895F28D914.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 24
  • DFA7897C-4570-4291-BB6D-E37A9716C90D.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…