ben hiç tek besinli diyetler yapmadım o yüzden önermiyorum bu tip diyetleri, troid için ihmal etmeden doktora gidip tahlilerini yaptırmalısın. varsa eğer ilaca başlanıyor, ihmal etme olur muPatates diyetini önerirmisin ona başlamak istiyorum bir de troid şüphem var
diyet listesi vermiyoruz çünkü diyetisyen değiliz ve eğitimimiz yok. sadece bilgilerimiz dahilinde yardımcı olabiliriz.Olur tabi burda diyet listesi verülcekmi ilk defa katıldım bilmiyorum
Olur teşekkürlerdiyet listesi vermiyoruz çünkü diyetisyen değiliz ve eğitimimiz yok. sadece bilgilerimiz dahilinde yardımcı olabiliriz.
bizim menülerden örnek alabilirsin.
öncelikle şu formu doldurur musun seni tanıyalım canımOlur tabi burda diyet listesi verülcekmi ilk defa katıldım bilmiyorum
Buda sağlıklı değil ki ama diyet yapmamızın amacı ilk önce sağlık amaçlı tabi daha önce nasıl beslendiği izi bilmiyorum amaKilo veremiyorum 15 gündür 1 kilo verdim o yüzden iyice kısmak istedim zaten çok çeşit yemekle beslenmiyorum
Sekil a da örnek benkilo verimi zaman zaman duraklar o zamanlar da hareketi arttırmak ve 3 günlük detokslar yapılabilir vücudu şaşırtmak adına. çok az ve yetersiz beslenmek ise sonrasın da aşırı yeme isteği uyandırır o yüzden tavsiye etmiyorum. daha düzenli ve yeterli beslensen nasıl olur kuzum
Yaparsin verirsin canim hepbirlikte insallahTabi yaş alıyoruz yaş aldıkça degisiyoruz yine de maşallah ya bende bericem inşallah
İnşallah inşallah inanıyorum verecigime kararlıyım bu seferYaparsin verirsin canim hepbirlikte insallah
Ahh be canim kaloriyi kısarsan metabolizmam durur ben yaşadım bu durumu günlerce ağladım tartiya bakip bu sadece vücuduna işkencemiz acı bir tecrübeyle de olsa anladimKilo veremiyorum 15 gündür 1 kilo verdim o yüzden iyice kısmak istedim zaten çok çeşit yemekle beslenmiyorum
Çok fazla yemiyorum ama en son vitamin hapı kullandım o yaptı kilom 80 civarıydı şuan 90 5 aydır aynıBuda sağlıklı değil ki ama diyet yapmamızın amacı ilk önce sağlık amaçlı tabi daha önce nasıl beslendiği izi bilmiyorum ama
Biz kadınlar istersek her şeyi yaparız canim olacak yeterki kendine inanİnşallah inşallah inanıyorum verecigime kararlıyım bu sefer
Az yiyerek verilmiyor ki tecrübeyle sabit tabi diyetisyen değiliz ama az çok öğrendik ya ben diyet olarak düşünmüyorum yaşam bicimi olarak düşünüyorumÇok fazla yemiyorum ama en son vitamin hapı kullandım o yaptı kilom 80 civarıydı şuan 90 5 aydır aynı
İsminiz (İsteğe Bağlı ): chelzy
Yaşınız : 36
Boyunuz: 1.80
Mesleginiz: ogretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 ....17 aylıklar.
Emziriyor musunuz: hayir
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi,emzirme donemi asiri yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: insulin direncimi kirmak,dogum kilolarimi vermek
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : 17 aylik ikiz annesiyim.Ogretmenim.Ogullarimla vakit gecirmeyi seviyorum.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) HAYIR
Şu anki kilonuz: 95
Hedef kilonuz: 75
Biz kadınlar istersek her şeyi yaparız canim olacak yeterki kendine inan
Vitamin olarak ne kullandın bende bu ara pharmaton falan kullanmak istiyorum gün içinde yorgun ve sürekli uyku halinde oluyorum o sebebten.Çok fazla yemiyorum ama en son vitamin hapı kullandım o yaptı kilom 80 civarıydı şuan 90 5 aydır aynı
Bu şekilde deniyorum zaten burda yazanlara da bakıp bişeyler yapıcam spora da başlıycam yakındaAz yiyerek verilmiyor ki tecrübeyle sabit tabi diyetisyen değiliz ama az çok öğrendik ya ben diyet olarak düşünmüyorum yaşam bicimi olarak düşünüyorum
B ve c vitamini kullandım iştahım iı çok açtıVitamin olarak ne kullandın bende bu ara pharmaton falan kullanmak istiyorum gün içinde yorgun ve sürekli uyku halinde oluyorum o sebebten.
Haftalık çizelge yaparsin canim kendine burdaki listelere bakarak sabah öğle akşam ve ara öğün yapabilirsin bende diyetisyen deilim ama listemi boyle olusturuyorumÇok fazla yemiyorum ama en son vitamin hapı kullandım o yaptı kilom 80 civarıydı şuan 90 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?