Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Patates diyetini önerirmisin ona başlamak istiyorum bir de troid şüphem var
ben hiç tek besinli diyetler yapmadım o yüzden önermiyorum bu tip diyetleri, troid için ihmal etmeden doktora gidip tahlilerini yaptırmalısın. varsa eğer ilaca başlanıyor, ihmal etme olur mu

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Melez35
Yaşınız :36
Boyunuz:1.63
Mesleginiz: RADYO TV-Devlet Memuru
Şu anda çalışıyor musunuz:Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk. 10 ve 4.5
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir:...
Kilo alma hikayeniz sikiyatrik ilaçlar ve sıkıldıkça yeme isteği
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Eski halime dönmek ve istedğim kıyafetleri giyebilmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Hassas,duygusal,evine bağlı,kimin ne yaptığını unutmayan,gezmeyi eğlenmeyi seven biriyim.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)HAYIR.
Şu anki kilonuz:Yarın bildiricem ama en son 76 idim.
Hedef kilonuz:öncelikle 70

Olur tabi burda diyet listesi verülcekmi ilk defa katıldım bilmiyorum
öncelikle şu formu doldurur musun seni tanıyalım canım
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Sekil a da örnek ben ilk ay kilo vermem başladı diye 2 öğün sadece 1er kasik yiyodum metabolizmam durdum aman ne ağlamıştım meğersem benim metabolizmam durmuş kalori kisitlamsinda kontrolde cıktı hemen sporu kestim sabah öğlen akşam 2 ara öğün olmak üzere yeme düzenimi değiştirdim çatır çatır metabolizmam çalıştı

Kilo veremiyorum 15 gündür 1 kilo verdim o yüzden iyice kısmak istedim zaten çok çeşit yemekle beslenmiyorum
Ahh be canim kaloriyi kısarsan metabolizmam durur ben yaşadım bu durumu günlerce ağladım tartiya bakip bu sadece vücuduna işkencemiz acı bir tecrübeyle de olsa anladim

Buda sağlıklı değil ki ama diyet yapmamızın amacı ilk önce sağlık amaçlı tabi daha önce nasıl beslendiği izi bilmiyorum ama
Çok fazla yemiyorum ama en son vitamin hapı kullandım o yaptı kilom 80 civarıydı şuan 90 5 aydır aynı

Çok fazla yemiyorum ama en son vitamin hapı kullandım o yaptı kilom 80 civarıydı şuan 90 5 aydır aynı
Vitamin olarak ne kullandın bende bu ara pharmaton falan kullanmak istiyorum gün içinde yorgun ve sürekli uyku halinde oluyorum o sebebten.

Az yiyerek verilmiyor ki tecrübeyle sabit tabi diyetisyen değiliz ama az çok öğrendik ya ben diyet olarak düşünmüyorum yaşam bicimi olarak düşünüyorum
Bu şekilde deniyorum zaten burda yazanlara da bakıp bişeyler yapıcam spora da başlıycam yakında

Çok fazla yemiyorum ama en son vitamin hapı kullandım o yaptı kilom 80 civarıydı şuan 90 5
Haftalık çizelge yaparsin canim kendine burdaki listelere bakarak sabah öğle akşam ve ara öğün yapabilirsin bende diyetisyen deilim ama listemi boyle olusturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…