Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim oğlumda bu sene başlayacak bende sizin gibiyim teleski,endişeli ve heyecanlı bilmiyorum ne olacak bende dusermi biri vururmu diye düşünmeden edemiyorum çünkü çok sessiz ve sakin bir çocuk bakalım hayırlısı olsun inşallah

Bende gönderme taraftarıyım bu sene korona olmasa bu senede gönderecektir biraz çocuklarında sosyalleşme ye ihtiyacı var dışarıya insanlara alışması lazim

Yavrunun ayağı na taş değmesin i nsallah

Günaydın kizlaarrrrrr golod morninggggg herkese allahhimmm çok mutluyum tam tamına 82.50 yim son 4 kilommmm onuda detoks detoks biseyyapayimda hemencik vereyimmm aslında 78 demlerimde hedef kilomu degistirdim dahaddaaaaaaa vericem 60 ları gorucemmmm zamanında görmüş insanimmmm

Bende gönderme taraftarıyım bu sene korona olmasa bu senede gönderecektir biraz çocuklarında sosyalleşme ye ihtiyacı var dışarıya insanlara alışması lazim
Yemin ederim çocuklar sıkıldı artık bu koronadan ne olduğunu fazla bilmedikleri için surekli dışarda gezmek istiyolar benim ikiz yeğenlerim var 4 yaşına girdiler dışarda gezmek istiyolar kreşe gidemediler bu sene çocuklar surekli huzursuz coronoyi bilmecelerde çocuklar virüs u biliyorlar eşimle bana sarilmiyorlar hala virüs var öpme sakın diyolar bana. benimde ikisinin yanaklarını öpesim geliyor öpme sakın bizi diyolar ikizler fenalar yaa. Rabbim hepinizin evlatlarını korusun hastalıklardan ya çocuklar paranoya oldu günde 10 kere el yıkıyor ikizler virüs varmis diye 4 yaşındalar evlerine gittiğimizde girer girmez bize kolonya veriyorlar. Elini yikadinmi diye soruyorlar bize.onlara görüştüğümüz çikolataları suyun altına tutuyorlar pis bu pis diyolar bana.

Tabi ya bir tek biz büyükler değil çocuklarda çok etkilendi ben çok üzülüyorum benim çocuğum dışarı çıkmaya çıkmaya amcalarından bile korkar oldu üzülüyorum gerçekten

Tabi ya bir tek biz büyükler değil çocuklarda çok etkilendi ben çok üzülüyorum benim çocuğum dışarı çıkmaya çıkmaya amcalarından bile korkar oldu üzülüyorum gerçekten
Çok zor bir durum çocuklar çok etkileniyo onlar çocuk adı üstünde psikolojilerini düşünmek lazım bu corona alası giderse ınsallah çocuklarla oturup güzelce konuşmak lazım yada iyi bir pedagogtan yardım almak lazım çünkü birden oyun özgürlükleri kısıtlandı gezme özgürlükler i kısıtlandı çocuklar buyuzden mutsuz oluyor.

Kesinlikle öyle ben düşünüyorum zaten okul öncesi bı uzmana danışmak yoksa kendi başıma bahsetmem mümkün değil yeter ki şu korona bitsin her şey eskiye dönsün

Kesinlikle öyle ben düşünüyorum zaten okul öncesi bı uzmana danışmak yoksa kendi başıma bahsetmem mümkün değil yeter ki şu korona bitsin her şey eskiye dönsün
Amin insallahhh biraz zor gibi bu aralar bizim şehir turuncudan kırmızıya döndü çok kızıyorum insan kalabalığına dün kısıtlama vardı dışarı baktım sanırsın kısıtlama yok çoluk çocuk marketlere tek bir markette deil her markete gidiyorlar yazık bari çocuğunu çıkarma yaaa gunahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…