- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Ben cevap vermeyimKahve için birşey soracağım kızlar
Kahve içmek istediğinizde illa ki ara öğünlerde mi tüketmeliyiz
Mesela kahvaltıdan hemen sonra içebilir miyiz yoksa ana öğün üzerinden belli bir süre geçince mi içmeliyiz
Hemde nasıl zor canımKimbilir ne şikayetler vardır, insanlarla uğraşmak ne kadar zor, hele hele memnuniyetsiz yapıları varsa
En sağlıklısı cezve uzmanlar öyle söylüyor ben üşeniyorum tembelim ben bacım cezveyi anneme yolladim.Ondan yok, benimki cezve benzeri
Peki canımBen cevap vermeyim
Benim uyguladigim yöntem farklı
Cezveyle hayatta yapmamda icmemde.En sağlıklısı cezve uzmanlar öyle söylüyor ben üşeniyorum tembelim ben bacım cezveyi anneme yolladim.
Ben bir kahvekoligim çünkü.Türk kahvesini ara öğünlerde içmek sizin isteğinize bağlı ben sabah kahvaltısından ve öğlen yemeğinden sonra tercih ediyorum nescafeyi ara ogunde sadece sab ve öğlen arası tuketiyorum. Türk kahvesini çok sevmiyorsanız eğer günde 1 tane sabah kahvaltısından sonra içebilirsiniz benim bu saatlerimi diyetisyenim ayarladı.
Benimde kahvaltim 10.30-11.00 arası 15.00 da da ara öğün var kahvaltı ile ara öğünde içerim olmadı günde bı fincan kahve hakkım var malesef kafein tuketemiyorum tüp Dr u sinir koyduTürk kahvesini ara öğünlerde içmek sizin isteğinize bağlı ben sabah kahvaltısından ve öğlen yemeğinden sonra tercih ediyorum nescafeyi ara ogunde sadece sab ve öğlen arası tuketiyorum. Türk kahvesini çok sevmiyorsanız eğer günde 1 tane sabah kahvaltısından sonra içebilirsiniz benim bu saatlerimi diyetisyenim ayarladı.
Bugün bizim internette sorun var, tv açamıyorum.
Kendi interneti mi idareli kullanmam gerekiyor, arada uğrarım
Amman dikkat et kafein tüketmiyorsan bir tane yeterli doğru yapıyorsun canimBenimde kahvaltim 10.30-11.00 arası 15.00 da da ara öğün var kahvaltı ile ara öğünde içerim olmadı günde bı fincan kahve hakkım var malesef kafein tuketemiyorum tüp Dr u sinir koydu
Daha havalar ısınmadi soğuk su icememSade şu içende olur kuzum bende sabahları önce hasimato ilacımı alıyorum 2 bardak suyla ardından vitaminin var oda 1 bardak suyla suya doyuyorum bide kahvaltidan once içiyorum suyu. Limon yasaksa ılık suda çok faydalı.
Daha havalar ısınmadi soğuk su icememçok cins biri gibi hissettim kendimi
Bende güne nescafeyle baslayanlardandim eskiden eskidenBenimki aç, tok farketmiyor
Ama aç karnına mutlaka kahve içerim
Benndeeeeeeee utanmasam kahve makinasının içine giricemBende güne nescafeyle baslayanlardandim eskiden eskiden
Kız makina yok mu koy makinaya otur benimki 2 dakika sonra ötüyor ben oldum fincana koy diye
Ok canımTürk kahvesini ara öğünlerde içmek sizin isteğinize bağlı ben sabah kahvaltısından ve öğlen yemeğinden sonra tercih ediyorum nescafeyi ara ogunde sadece sab ve öğlen arası tuketiyorum. Türk kahvesini çok sevmiyorsanız eğer günde 1 tane sabah kahvaltısından sonra içebilirsiniz benim bu saatlerimi diyetisyenim ayarladı.
Aldığında her markette var soğuk sıkım yazar ondan al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?