çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsınızKafa kalmadi bende cok fenayim.kucuk oglum camasir suyuyla oynadi allahtan erkwn farkettim onunla ilgileniyordum giremedim iste korkusu yetti.kiloma dikkat ediyorum kaptanim
tabii ki hoşgeldinBende katilabilirmiyim acaba
hoşgeldinMerhabalar bir türlü veremediğim kilolarımı bu takımda verebilir miyim acaba? Nasıl katılıyoruz form mu dolduruyoruz?
Woooowww süper yaa... Ne güzel kilo vermişsin.Nick name: tradias başlangıç kilom 104.90 şimdiki kilom 82.50 hedef :78 tarih:22 Mart 2021 saat:07.35
hoşgeldinmerhababen de takıma katılmak istiyorum, yarın sabah tartılıp gerekli bilgileri doldurarak geleceğim ama önden bir selam vermek istedim
evett hemde yıllardırDiyet sayfasi da mi varmiş? Daha yeni farkettim)))
hoşgeldinSelammoni bende katılmak istiyorum .
Canim benim çok teşekkür ederimmmm ❤❤❤❤❤❤❤Woooowww süper yaa... Ne güzel kilo vermişsin.
Son 4 kilocum kaldiiiiiWoooowww süper yaa... Ne güzel kilo vermişsin.
İdolüm oldunCanim benim çok teşekkür ederimmmm ❤❤❤❤❤❤❤
Bende ilk hedef 10 daha sonra 5Son 4 kilocum kaldiiiii
Bende yeni kesfettimevett hemde yıllardırgelcen mi:)
hoşgeldin
canım benim heyecanlı olman çok normalYa arkadaslar onu bunu gecelim de
Ben cok heyecanliyim oglum bu sene ana sinifina baslayacak insallah
33 yasima kadar her sene hep kendimi gorurdum ruyamda okula yetisemezdim sinifi bulamazdim sinavda sorulari çözemezdim vs vs hep auni ruya
Ama dun gece ruyamda
oglum anaokuluna gitti,siraya oturdu s vs ruya iste.
Ya dusundukce icim fena oluyor midem bulaniyor.
Nasil olacak? Günü nasil gececek, biri bir paketli gida uzatsa,misal, şimdi biri cikolata uzattiginda,hayir ben yemem benim alerjim var diyor ya da ne bileyim muz verdiginde biskuvi verdiginde ,alerjim var deyip geri ceviriyor ama okulda butun cocuklar biskuvi cips bilmemne yiyecek
Hele ki dondurma ahhh
Oyun hamurundan hep dondurma yapiyor, simdi gozunun onunde dondurma yerlerse,
Hep yalniz büyüdü, sadece 5 aydir kalabalikta akraba vs, aslinda corona olmasa daha da kalabalik olurdu da işte. Ay cok heyecanliyim yAaa
Zaten kendim okul konusunda heyecanli bir tiptim,simdi el kadar bebem okula gidecek kalbim cikacak
Galiba tedaviye ihtiyacim varhalehazirda 10 mg antidepresan kullaniyorum ama bunu 50mg a cikarsam anca yani heyecanim gider.o derece
kontrol edip eklerim kuzumGünaydınlar.....
Ben gün içinde yazmıştım menümü gün sonunda değil o yüzden listede yokum galiba birazdan tartı fotosunu atmaya çalışacağım zira hiç foto yüklemedim. Becerebilirsem tabi
Bendede var hasimato canim ben verdiysem üstelik daha çok hastalığım var benim sende verirsin. önce lütfen kendine inan. Kız bizim metabolizmanız yavaş olmasına rağmen veririzzzzx arkandayimmmm herzaman vereceksin buna inaniyorummm. Vermesem ben vermezdim.Bende ilk hedef 10 daha sonra 5önümde uzun bir maraton var. Haşimato var bende. Süreç zorlu olacak. Bir de önümde Ramazan var. Diyetteyken zorlanicagimi biliyorum ama birakmicam.
o deediklerini nota yazıp tartının kenarına iliştircen:)Rumuz ve adım tradiaos başlangıç kilom 104.90 şimdiki kilom 82.50 geliyor foto9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?