Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba arkadaşlar beni ekleemisiniz biy 1.63 kilo 72.600 iki ay bir hafta oldu dogum yapali eski kiloma 400 gr kaldi hedef 60 kilo hergun duzenli basen eritme ve kalca dikleştirme calisiyorum 12. Gundeyim emziriyom sıkı diyet yapamiyorum yinede 13 kilo verdim

Hosgeldin süpersin dogum kilolarin gitmiş.

Gözün aydın rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin yavrunu öncelikle.❤❤❤❤

Amin insallah canim ya
Bende gönderme taraftarıyım bu sene korona olmasa bu senede gönderecektir biraz çocuklarında sosyalleşme ye ihtiyacı var dışarıya insanlara alışması lazim
Tabiki de
Yavrunun ayağı na taş değmesin i nsallah
Aminnnn hepimizin canim benim
Öğretmenlerine bilgi ver kuzum, çocuğun yanında o tür şeyleri yedirmesinler
Haklisin gezegenim ,insallah her sey yolunda gider

Günaydin kizlar...nasilsiniz bugün...ben şu ana kadar sadece sütlü kahve içtim..şeker yok tabi..zaten içemiyorum şekerli
Günaydın ben emziriyom onun icin biraz kahvaltı yapiyorum ac kalacak şekilde cay hurma esliginde simdi evi temizleyip kendimi sıtreç filme sarip spora devam edicem yansin kalçalar basenler yanilmiyorsam azda olsa kahvaltı yapmak daha hizli kilo verdiriyor

Kizlarrr annem temizlik yapiyordu haliyi maliyi kaldirmis tartim tozlu o nedenle
Neyse
Cuma : 82.8
Bugun : 82.1
Fark : -700 gr
Gece 2 kupa cay ictim ondan boyle cikti bence.
...
Ismimi yazmadim bu sefer. Ne de olsa 6 ay listeye giremeyecegim ,ismimin bir onemi yok
Ama haftaya aksamdan yazip birakacagim kagidi.bugun yetistiremedim diyebilirim kalkar kalkmaz kos wc yE tartil oldu biraz

Emziriyorumm diyet yapmaktan korkuyorum sütüm azalır diye imdatttt!!
74 kilo oldum 59 a geri inmem lazım baldır bacak gidiyo
hoşgeldin
bebişin hayırlı olsun canım, emzirirken doğru diyet ve besinlerle süt azalmaz. eğer imkanın varsa bir diyetisyene başvurmanı öneririm. kaliteli ve doğru beslenildiğinde süt artışı da olur. bol su içmek zaten en baş süt arttırıcı. bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırız.

Cnm haftada birmi tarliliyorsunuz ? Ben ayda bir yazabilirim tartim yok malesef saglik ocagina gidince tartiliyorum sorun degilse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…