Deneyecemmm bunu denemediğim bu kalmıştı bunuda deniyorumYok kaptanim, surahideki soguk suya ilave ettim gun icinde icecegim.
Yarim limon kabugu kattim sadece,icerken bazisina limon sikayim o halde.
Ayy bi hafifledim simdiden yaa
Tekrar baslamak guzelmis
Tamamdir kaptan,5 gundur dukan icecegi yapiyorum,sabah ac karna iciyorum,gece mi icmeliyim yatmadan once sence?evet, ilk tartın olduğu için farketmez yediğin içtiğin ekle sen
Ben bunu niye kesfetmedim daha önce ya dur bunuda yapıyım ben yapmadığım kaldımı diye araştırmadayım chloe ting var bende ise yaradı bunuda ekleyinizkuzum onun için hareketler var onları yapmalısın , krem hiç bilmiyorum ki tek başına faydası da olmaz. mesela kürek çekme hareketi yapabilirsin, içten dışa doğru.
yıldızları yakalama da etkili
Eki Görüntüle 2806800
video dada var hareketler
Dimiii dogru soyluyosunn bakalimm 1 hafta boyunca tartilmiyimm neler olcak vucuttaaYavaş yavaş olucak canim hiç moralini bozma ben ilk aylarda 15 gün tartının edildiğini görmeyince uzulmustu M meğersem yavaş yavaş oturacakmış kilo verme ondan sonra hızlanıyor benim durduğu bile oldu
Muhtesemsin canimDimiii dogru soyluyosunn bakalimm 1 hafta boyunca tartilmiyimm neler olcak vucuttaaamaa ceviz benim icin cok isime yariyo oda kurtariyo beni vermeme yardimci oluyo
Diger fistigi hatirlayamadimdaJou ve diger 83luk citir,voltrani olusturduk:))
Bakalim bu gruptan kim daha guzel dikkat edecek,kim daha iyi kilo verecek
Görüşürüz şekerimJou ve diger 83luk citir,voltrani olusturduk:))
Kız ben olmamayimm oDiger fistigi hatirlayamadimda
Kız ben olmamayimm o
83sen gardini alKız ben olmamayimm o
Ooyyyy hadii insaallahhhMuhtesemsin canimolucak kilolar gitmeye başladığında tartı da göreceksin bak.
ahaha sağol kuzumMoni :) senin takibine bayiliyorumm burasi gercekten inanilmaz biyer boyle ilgi olacagini hic dusunmemistim her yorumlarina hemen mutlaka kosuyosun hamile kalsam bile asla genede cikmam burdan sadece hamileligimde beslenmeler neler yaptigimi paylasabilirim belki hamile olan insanlara yardimci olurumberaber buyuturuzz
Aaaa oylemiii belki bundan sonra sirasi bana gelirrahaha sağol kuzumbizim burada o kadar çok bebeğimiz oldu ki
hep birlikte büyüttük, yine büyütürüz bissürü teyzesiyle
ben 2 ince dilim kabuklu limon katıyorumYok kaptanim, surahideki soguk suya ilave ettim gun icinde icecegim.
Yarim limon kabugu kattim sadece,icerken bazisina limon sikayim o halde.
Ayy bi hafifledim simdiden yaa
Tekrar baslamak guzelmis
kuzum ya dukan hiç yapmadım o yüzden de hiç araştırmadım bilgim yok. sen yapıp içtiğine göre zamanlarını da biliyorsundur diye düşünüyorum bilmiyosan da gogıl amcaya bi danışTamamdir kaptan,5 gundur dukan icecegi yapiyorum,sabah ac karna iciyorum,gece mi icmeliyim yatmadan once sence?
hadi bakalım merakla beklemedeyimJou ve diger 83luk citir,voltrani olusturduk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?