Döv valla ama ona göre de yedim dayanamadım yaaaaçok piss döverimmmm
telafi etmelisin spor yap kalorine göre hadi bakalımDöv valla ama ona göre de yedim dayanamadım yaaaa
İşte mi yapayımtelafi etmelisin spor yap kalorine göre hadi bakalım
Dukan derken yanlis soylemis olabilirim, hani 2 kasik yogurt,az limon ve maden suyu karisimi.kuzum ya dukan hiç yapmadım o yüzden de hiç araştırmadım bilgim yok. sen yapıp içtiğine göre zamanlarını da biliyorsundur diye düşünüyorum bilmiyosan da gogıl amcaya bi danış
Tartı fotoğrafını çekmedim sabah, cuma günü fotoğraf paylaşımı yapılıyor diye. Boyum 165, güncel kilom 78. Üstüne 4 kilo almış halim.kızçeler kızçeler kilo bildirimleri tamamlansın
akşam günlük menüler ve sporlar yazılsın
gün içinde sular içilsin
Cok teşekkür ederim iyi aylık cok taze anneyim yiyorum durmam lazımhoşgeldin
bebişin hayırlı olsun canım, emzirirken doğru diyet ve besinlerle süt azalmaz. eğer imkanın varsa bir diyetisyene başvurmanı öneririm. kaliteli ve doğru beslenildiğinde süt artışı da olur. bol su içmek zaten en baş süt arttırıcı. bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırız.
Kaç kilosun yavrumTakımın en siskosu benim galibaama bericem bu kiloyu koydum bir kere kafaya şimdi gidip yemeğimi hazır edeyim bari
99.1 daha kilolu olanı gormedimKaç kilosun yavrum
Saol Canim
Var var daa sağlık sorunlarından dolayı listede değil bir tanesi sadece liste idi 113 110 var yani ben de çok az değilim 9499.1 daha kilolu olanı gormedim
kuzum tartı foton lazım kayıtlara geçmem için, kullanıcı adın ve günün tarihi yazılı olan bir not ile
evet canım yeni gelen tüm arkadaşlar atmayan resimli bir şekil de tarih ve rumuz yazan şekil deBenimki de mi lazım acaba
Ya vericem bende inşallah hep birlikte verecgiz kıyafetlerim olmuyorVar var daa sağlık sorunlarından dolayı listede değil bir tanesi sadece liste idi 113 110 var yani ben de çok az değilim 94
ben de çok istiyorum azim lazım bize kafa da bitmesi lazımYa vericem bende inşallah hep birlikte verecgiz kıyafetlerim olmuyor
evet canım yeni gelen tüm arkadaşlar atmayan resimli bir şekil de tarih ve rumuz yazan şekil de
Ah arkadasim bilsen ne kadar avantajlisin
Emziren anne olamk buyuk nimet.
En kilolu halim 60 olan ve gebeliklerde en fazla 12 kilo alan ben,cocuklarim cok az sure emdigi ve bilincli beslenemedigim icin o halime bir turlu kavusamadim.
Biraz bilicli ve protein agirlikli beslenirsin,bolca emzirirsin ve suuuu gibi gideri
Nasıl dahil olabilirim sizeAh arkadasim bilsen ne kadar avantajlisin
Emziren anne olamk buyuk nimet.
En kilolu halim 60 olan ve gebeliklerde en fazla 12 kilo alan ben,cocuklarim cok az sure emdigi ve bilincli beslenemedigim icin o halime bir turlu kavusamadim.
Biraz bilicli ve protein agirlikli beslenirsin,bolca emzirirsin ve suuuu gibi gider kilolarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?