- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
sorun yok birşey olmaz çek sen yine deTamam ama yarın sabah atabilirim şu an işteyim akşam da vücutta ödem olur sabah tartılır çekerim :)
Hoş geldin canım şimdi 1.sayfa da katılım formu var o u dolduruyorsun ve kuralları okuyorsun 2.tartı resmi atıyorsun kullanıcı adın ve tarihi olanKatılabilir miyim? Detaylı bilgi alabilir miyim ?hic bilgim yok
Aynen öyleben de çok istiyorum azim lazım bize kafa da bitmesi lazım
bişi olmaz yap cezalıyım dersin hareket hadi bir iki bir iki hopİşte mi yapayımevde artık
Hahahahaha delirdi kız desinler sonra fabrika etrafında bir tur attımbişi olmaz yap cezalıyım dersin hareket hadi bir iki bir iki hop
hımm bu bende akşam yatmadan önce içilebilir gibi geldiDukan derken yanlis soylemis olabilirim, hani 2 kasik yogurt,az limon ve maden suyu karisimi.
5 gundur sindirimim duzene girdi,gobek saniyordum,sisligim indi,aklima limon sikayim,daha once niye yapmadim ki
emzirdiğin için doğal olarak acıkıyorsun, az az sık sık beslenmelisin. bebeğin ve kendin için faydalı olan besinlerle ve bol su tüket kuzumCok teşekkür ederim iyi aylık cok taze anneyim yiyorum durmam lazım
Teşekkür ederim insallah uyabilirimemzirdiğin için doğal olarak acıkıyorsun, az az sık sık beslenmelisin. bebeğin ve kendin için faydalı olan besinlerle ve bol su tüket kuzum
ne kilolar devirdik burdaTakımın en siskosu benim galibaama bericem bu kiloyu koydum bir kere kafaya şimdi gidip yemeğimi hazır edeyim bari
geçen cuma izne çıktı 2 üyemiz 110 küsür kilodaydılar.99.1 daha kilolu olanı gormedim
ivitBenimki de mi lazım acaba
ilk tartı olduğu için fazlalık dan bişi olmuyor akşam çek at senTamam ama yarın sabah atabilirim şu an işteyim akşam da vücutta ödem olur sabah tartılır çekerim :)
Maşallah kaptanım inşallah inşallah bu sefer istikrarliyim kafaya koydumne kilolar devirdik burdabi örnek ben, 112,4 den 88 e mesela, dert etme kilo çoksa gidişi de kolay oluyor
Bende o kilolardan düştüm 112 idim eşim veremezsin diyor ama utandiracagim onu inşallahgeçen cuma izne çıktı 2 üyemiz 110 küsür kilodaydılar.
suyu içmeye gayret et kuzum kilo vermenin en büyük yardımcısı su çünkü.kahvaltım : ac karna ceviz suyu ve 10 zeytin 1 tam bugday ekmek 2 yumurta 1 sivri biber maydanoz
ara:yok
öğlen yemeğim:yok
ara:sade turk kahvesi
akşam yemeğim:zeytinyagli barbunya ve sebzeli bulgur pilavi
ara:meyveler olcak
su: 2 litre (örnek) su cok zor icerim 1 litre anca
spor: (örnek) YOK
60 dk yürüyüş:120 YOK
leslie 15 dk: 45 puan - YOK
Asla spor yapamiyorum ben hic sevmedigim sey spor
oldun bileNasıl dahil olabilirim size
Sorun olmaz biz seni uyarırızBen şimdi birinci sayfayı okudum. Bir-kac sorum olucak ona gore bende katılayım araniza
Ben düzenli spor yapıyorum ama beslenme konusunda tam manasıyla diyette sayılmam daha sağlıklı seçme şansım varsa seciyorum onun dışında evdeki pisenlerden yiyorum porsiyon kontrolü yapmaya çalışarak
Bu sıkıntı olur mu ? Yani herkes belki benden daha sıkı diyettedir ben aurayi bozmayın?
Olması gereken bu değil mi diyet değil de amaç daha sağlıklı şekilde beslenmekBen şimdi birinci sayfayı okudum. Bir-kac sorum olucak ona gore bende katılayım araniza
Ben düzenli spor yapıyorum ama beslenme konusunda tam manasıyla diyette sayılmam daha sağlıklı seçme şansım varsa seciyorum onun dışında evdeki pisenlerden yiyorum porsiyon kontrolü yapmaya çalışarak
Bu sıkıntı olur mu ? Yani herkes belki benden daha sıkı diyettedir ben aurayi bozmayın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?