Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cnm ben ust bölüm çalışmalar haric evde yapabileceğimiz herseyi yapiyorum aci bir yerde haf safhaya çıkıyor sonra vucut alişiyor benimde kalcami dikleştircem diye az kaldı belim fıtık olucak inceydi belim normalde doğumdan fazlalik kaldi gobekte vs sezaryan oldum mekik 15 nisana kısmetse basen ölçümüm 108 bel 70 dogumdan kaldi bunlar geçen haftadan bu hafta üç santim gibi hedef basenden neftet ediyorum ya ama devam
Kizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?

Benim belimde düzleşme var. Çok ağrı yapıyor haliyle en kolay eliptik bisiklet yapabiliyorum. Belimi zorlamıyor. O yüzden bunu yapmalıyım. Şimdi kalkıp denicem.

Benimde
Benim belimde düzleşme var. Çok ağrı yapıyor haliyle en kolay eliptik bisiklet yapabiliyorum. Belimi zorlamıyor. O yüzden bunu yapmalıyım. Şimdi kalkıp denicem.
Sirtimda kemik eğriliği var herseyde zorluyo çokta yuklenme bence azdan başla istersen vucut alissin sonra birakmak zorunda kalma cnm

Çok hızlı yaptım. 1 saatte yüklendim de yüklendim. Şöyle yavaş yavaş bir deniyeyim. Baktım olmuyor bırakırım bugünlük. Ama denemek zorundayım. Sonra
Ilk zamanlar ben inanılmaz bacak ağrıları ve karnım iki büklüm olmuştu deli gibi spor yapmıştım çünkü baktım sağlık gidiyor elden çizelge yaptim karın kası sabah 10 ddefa ogleden sonra 20 dedim ben öyle aksama kadar süre azaltmadan dengeledim inanır mısın 2gune ağrılar gitti gör bak seninde öyle olacak bıktırma kendini bisikletten yorulursunbelli birsüre sonra

Bilmiyorum ki. Spor yapmazsam kendimi suçlu hissederim. Bı deneyeyim. Normalde 1 saat yapardım. Belki yarım saat yapsam mı diye düşünüyorum.
Öyle düşünmeyin ya sağlık netice de sonra hiç spor yapamaz hale gelmeyin yeni basldiysaniz spora hele ara vererek yapın bence

Kizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
Birgun mola ver kendine dinlenmis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…