Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Harikasın canım
Darısı bizlere inşallah
azmin için özellikle kutlarım seni

Verirsin ilk baslarda bende sabırsızlanıyorum hatta birara durdu bile kilom az ağlamadım pes etmedim pes etmiycem sende gerisi çatır çatır gidecek kilolar yavaş yavaş gitsin sağlam gitsin sekerim
Şimdi dün ben biraz dikkat ettim diye istiyorum ki cuma günü 74 olan tartım 69 olsun

Verirsin ilk baslarda bende sabırsızlanıyorum hatta birara durdu bile kilom az ağlamadım pes etmedim pes etmiycem sende gerisi çatır çatır gidecek kilolar yavaş yavaş gitsin sağlam gitsin sekerim
Ya ben geçen sene 69 dum hatta en son 67 dim ve 38 bedendim, sonra işe başladım, full oturmalı, eve gelince antrenman yapmak zor geldi, hareketszlikten kilo aldm, bi de sürekli abur cubur alıp yemeye başladık arkadaşlarla çikolata şeker yemek yapan ablamızda tatlı börek yapınca gerisinisen düşün şimdi diyetisyenime gitsem yüzüm yok biraz vereyim de öyle gideym dyrm

Oooo süper bnm daha vermem gereken 17 kilo var henüz 4 verdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…