- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Harikasın canımSayfadaki canim hanımlar size moral olayim istedim o kilolar gidecek hepimiz bomba gibi olacağız benim gibi metabolizması az çalışan bir sürü hastaligi olanustelik en onemlisi hasimato hastasi olup surekli gunlerini hastanede geciren biri 23 kilo verdiyse sizler harbi harbi verirsiniz bakın cumartesi 82 dim pazartesi tartının fotosunu yolladim 82.50 dim bugün itibariyle 81 olmuşum yapacaksınız olacak bizler güçlüyüz bu kilolar gidecek..... ❤❤❤❤❤❤❤❤
Amin canim verirsin canim ben inanıyorum kararlı olduktan sonra ve azimle vereceğine inaniyorummmmm yeterki iste kadınların isteyipte yapmayacağı hiç birşey yokHarikasın canım
Darısı bizlere inşallah
azmin için özellikle kutlarım seni
❤❤❤❤❤❤ günaydın bol sağlıklı günlerGünaydın
Oooo süper bnm daha vermem gereken 17 kilo var henüz 4 verdn1 kilo daha gitti toplam 23 kilo oldu hiden bol ekşili nice günlere
Ben alıştım artık canım ama bugün nefesim kesildi fena oldum. Bir kac defa dahada olmustum ama gecmisti.
Verirsin ilk baslarda bende sabırsızlanıyorum hatta birara durdu bile kilom az ağlamadım pes etmedim pes etmiycem sende gerisi çatır çatır gidecek kilolarOooo süper bnm daha vermem gereken 17 kilo var henüz 4 verdn
Şimdi dün ben biraz dikkat ettim diye istiyorum ki cuma günü 74 olan tartım 69 olsunVerirsin ilk baslarda bende sabırsızlanıyorum hatta birara durdu bile kilom az ağlamadım pes etmedim pes etmiycem sende gerisi çatır çatır gidecek kilolaryavaş yavaş gitsin sağlam gitsin sekerim
Ya ben geçen sene 69 dumVerirsin ilk baslarda bende sabırsızlanıyorum hatta birara durdu bile kilom az ağlamadım pes etmedim pes etmiycem sende gerisi çatır çatır gidecek kilolaryavaş yavaş gitsin sağlam gitsin sekerim
Verirsin ilk baslarda bende sabırsızlanıyorum hatta birara durdu bile kilom az ağlamadım pes etmedim pes etmiycem sende gerisi çatır çatır gidecek kilolarOooo süper bnm daha vermem gereken 17 kilo var henüz 4 verdn
Ya ben geçen sene 69 dumhatta en son 67 dim ve 38 bedendim, sonra işe başladım, full oturmalı, eve gelince antrenman yapmak zor geldi, hareketszlikten kilo aldm, bi de sürekli abur cubur alıp yemeye başladık arkadaşlarla çikolata şeker yemek yapan ablamızda tatlı börek yapınca gerisinisen düşün şimdi diyetisyenime gitsem yüzüm yok biraz vereyim de öyle gideym dyrm
Bu kadın çok başarılıEse
Teşekkür ederimcnm cok sagol
Chole ting youtube videolarına bir giz at istersen
Günaydın canimmmGunaydinn
Bu kadın çok başarılı
Bahsettigim gibii bende yogurdu gece yatmadan once yapiyorum sodayi hic denemedim
Sabah
80 gram kadar beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Küçük bir elma
Akşam
2 kase mercimek çorbası
Günlük toplam kalori: 800 kalori
Şimdiye kadar 6 bardak su içtim. Ama 2 litreye tamamlayacağım.
110 dakika yürüyüş: 220 puan
Çok güzel maşallah kızlar
afiyuet olsun bol eksiler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?