Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Harikasın canımmm
Evett gidecekkk

1 saat spor aletime bindim, kahvaltımı yaptım. Yemin ediyorum aletten her indigim de kamyon çarpmış gibi oluyorum iyi bir sonuç için buna değer

Maşallah canım ben manyak pazar günü spor aletimi satıp pazartesi diyete başladım satmaktan vazgeçtim diyemedim alan kişiye mecbur gitti yoksa ben de binerdim sabahları ne güzel olurdu

Dünkü menüm,

Saat 08.30
1 küçük kase kellogs kırmızı meyveli

Saat 10,30
1 bardak şekersiz çay

Saat 12,45
1 tabak tavuk haşlama
2 yk pirinç pilavı

Saat 14,00
1 bardak şekersiz çay

Saat 19,30
3-4 tane ökçe
2-3 yk patates salatası
1 kase yoğurt
3-4 bardak ayran

2,5 litre su

15 dk yürüyüş 30 puan
150 adet bölgesel çalışma 90 puan
Toplam 120 puan

günaydın herkese
bugün çok moralsizim piskolojik olarak ta çok batık durumdayım şu an önüme ne verseler yemek istiyorum ağlamak istiyorum eve gidip yatmak istiyorum çok şey istiyorum sanırım sabah tarı da artı gösterdi beni daha da sinir oldum neyse 2 bardak maydonoz suyumu da içtim geldim

Hergün tartılma hafta boyunca gerçekten hep değişkenlik oluyor +- olarak moralin neden bozuk bilmiyorum ama ağlamamak için spor yap ev işi yap al bir kitap oku ya da çık dışarıya gez inan ben de çok zor zamanlar geçiriyorum şu an ama kendimi bırakmamak için o kadar çabalıyorum ki bilemezsin...Sen de bırakma biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz

Ben sodalı ayran yapıyordum gece yatmadan önce içip yatıyordum çok faydasını gördüm tekrar başlıcam ben de
Bende ilk başladığım zamanlarda bir hafta yerce yatmadan yoğurdun içine limon sıkıyordum bide acı pulbiber koyuyordum bunu yiyordum yağ yapıyomuş baya ise yardı 1 hafta kullandım kendimde göbek bölgemde değişimi görünce sasirmistim fazla yapılmıyor bu kur belli bir süre sonra mideni mahvefiyomus çünkü.

Herkese merhabalar. Bana davet geldi ama yeni fark ettim. Davet için teşekkür ederim ben 9. Takımda mezun olduğumdan beri kilomu koruyorum. Herkese bol eksili günler dilerim. Tam gaz devam edin. İnanıyorum hepizin tığ gibi olacaksınız

Maşallah canım ben manyak pazar günü spor aletimi satıp pazartesi diyete başladım satmaktan vazgeçtim diyemedim alan kişiye mecbur gitti yoksa ben de binerdim sabahları ne güzel olurdu
Hadi ya. Kötü olmuş. Ama neden sattın ki. Kilo versen de o hep evde durmalı.

Hepimizin oluyor böyle inişli çıkışlı günlerimiz lütfen ileriyi düşünün yememeye çalışın sonra pişman olup üzüleceksiniz tartı odaklı düşünmesek ne güzel olacak ama malesef bende her gün tartiliyorum ama öğrendim tartı + olsa da ertesi gün düzeleceğini

Çalışıyorum evde olsam kesin temizliğe vermiştim kendimi

Aynen onu da yapıyordum 15 gün yapıp ara vermek gerekiyor sodalı ayranda da öyleydi :)

Hadi ya. Kötü olmuş. Ama neden sattın ki. Kilo versen de o hep evde durmalı.

Evdeki eşyaları eksiltmem gerekti haddinden fazla eşya var o da 2 yıldır duruyor öyle binmiyordum nete koydum satıldı bir gün sonra pişman olur gibi oldum ama alan kişiye vazgeçtim diyemedim gitti öyle

İki farklı iç hazırlayıp aynı tepside yapabilirsin, Gül böreği şeklinde tekli olarak birazını peynirli yada patatesli, birazını ıspanaklı.
Yok canım yiyeceğim 2 dilim, onun için ne kadar ıspanak alacağım, gerisi ne olacak.
Misafir geleceği zaman yaparım, o da bazen, yemediğim zamana denk gelebiliyor.
Kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…