Sayfadaki canim hanımlar size moral olayim istedim o kilolar gidecek hepimiz bomba gibi olacağız benim gibi metabolizması az çalışan bir sürü hastaligi olanustelik en onemlisi hasimato hastasi olup surekli gunlerini hastanede geciren biri 23 kilo verdiyse sizler harbi harbi verirsiniz bakın cumartesi 82 dim pazartesi tartının fotosunu yolladim 82.50 dim bugün itibariyle 81 olmuşum yapacaksınız olacak bizler güçlüyüz bu kilolar gidecek..... ❤❤❤❤❤❤❤❤
1 saat spor aletime bindim, kahvaltımı yaptım. Yemin ediyorum aletten her indigim de kamyon çarpmış gibi oluyorumiyi bir sonuç için buna değer
❤❤❤❤❤❤❤❤❤Harikasın canımmm
Evett gidecekkk
günaydın herkese
bugün çok moralsizim piskolojik olarak ta çok batık durumdayım şu an önüme ne verseler yemek istiyorum ağlamak istiyorum eve gidip yatmak istiyorum çok şey istiyorum sanırım sabah tarı da artı gösterdi beni daha da sinir oldum neyse 2 bardak maydonoz suyumu da içtim geldim
Bende ilk başladığım zamanlarda bir hafta yerce yatmadan yoğurdun içine limon sıkıyordum bide acı pulbiber koyuyordum bunu yiyordum yağ yapıyomuş baya ise yardı 1 hafta kullandım kendimde göbek bölgemde değişimi görünce sasirmistim fazla yapılmıyor bu kur belli bir süre sonra mideni mahvefiyomus çünkü.Ben sodalı ayran yapıyordum gece yatmadan önce içip yatıyordum çok faydasını gördüm tekrar başlıcam ben de
Maşallah canım ben manyak pazar günü spor aletimi satıp pazartesi diyete başladım satmaktan vazgeçtim diyemedim alan kişiye mecbur gittiyoksa ben de binerdim
Günaydınnnnn
Bol eksili bir gün olsun inşallah :)
Hadi ya. Kötü olmuş. Ama neden sattın ki. Kilo versen de o hep evde durmalı.Maşallah canım ben manyak pazar günü spor aletimi satıp pazartesi diyete başladım satmaktan vazgeçtim diyemedim alan kişiye mecbur gittiyoksa ben de binerdim sabahları ne güzel olurdu
Hepimizin oluyor böyle inişli çıkışlı günlerimiz lütfen ileriyi düşünün yememeye çalışın sonra pişman olup üzüleceksiniz tartı odaklı düşünmesek ne güzel olacak ama malesef bende her gün tartiliyorum ama öğrendim tartı + olsa da ertesi gün düzeleceğinigünaydın herkese
bugün çok moralsizim piskolojik olarak ta çok batık durumdayım şu an önüme ne verseler yemek istiyorum ağlamak istiyorum eve gidip yatmak istiyorum çok şey istiyorum sanırım sabah tarı da artı gösterdi beni daha da sinir oldum neyse 2 bardak maydonoz suyumu da içtim geldim
Işte kızlar bu sabah saat sekizde çekildi kablo ne derseniz
Çalışıyorum evde olsam kesin temizliğe vermiştim kendimiHergün tartılma hafta boyunca gerçekten hep değişkenlik oluyor +- olarak moralin neden bozuk bilmiyorum ama ağlamamak için spor yap ev işi yap al bir kitap oku ya da çık dışarıya gez inan ben de çok zor zamanlar geçiriyorum şu an ama kendimi bırakmamak için o kadar çabalıyorum ki bilemezsin...Sen de bırakma biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz
Bende ilk başladığım zamanlarda bir hafta yerce yatmadan yoğurdun içine limon sıkıyordum bide acı pulbiber koyuyordum bunu yiyordum yağ yapıyomuş baya ise yardı 1 hafta kullandım kendimde göbek bölgemde değişimi görünce sasirmistim fazla yapılmıyor bu kur belli bir süre sonra mideni mahvefiyomus çünkü.
Hadi ya. Kötü olmuş. Ama neden sattın ki. Kilo versen de o hep evde durmalı.
Çalışıyorum evde olsam kesin temizliğe vermiştim kendimi
Yok canım yiyeceğim 2 dilim, onun için ne kadar ıspanak alacağım, gerisi ne olacak.İki farklı iç hazırlayıp aynı tepside yapabilirsin, Gül böreği şeklinde tekli olarak birazını peynirli yada patatesli, birazını ıspanaklı.
aynen öyle bazen de keşke çalışmasam da birilerin bekletileri olmasa diyorum valla bdv ye konu açsam yeridir bıttım şu kocadan :)Aynen çalışmamız en büyük avantaj zaten evde olsak düşünmeye daha çok fırsat olur kafayı yeriz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?