Bulgurluydu canım teşekkürlerSarma bulgurluysa super
Degilse 3 4 tane yeter,bir daha dikkat edelim,gerisine bayildim:)
Çok severim, evdekiler ıspanak yemediği için yapamıyorumYa bugün çok yoruldum, oğlum 1 yaşında çok hareketli o uyuyunca temizlik yaptım, 5 gibi çok acıktım börek vardı artık 2 dilim yedim. Kendim yapmıştım yağlı falan değil. Keşke yakın olsak ikram ederdim.
Hoşgeldin canımUye duyurusundan geldimbir grupta olmak baya motive edici olur. Ben de katilmak istiyorum.
Sabah gunun tarihi ve ismin yazılı tartı fotoğrafını çekip yollaman gerekiyorUmutluay
34
1.60
Dis ticaret
Homeoffice calisiyorum.
Evli
2 cocuk. 8 yas kizim ve 4 yasina girecek oglum.
Emzirmiyorum
Istanbul
Kilo almamin nedeni yemk yemegi cok sevmem.
Daha once hamilelik disinda bu kiloyu gormemistim.sanirim yaş ve hareketsizliginde etkisiyle artik yediklerimi yakmiyorum.orantisiz kilo aliyorum.esofman disinda bisey giymez oldum. Dolabimdakiler olmuyor artik ve tartiya her ciktigimda gr gr arttigimi goruyorum ve mutsuzum
Bu donemde herkes gibi evdeyim. Homeoffice calisiyorum ama cok yogun degilim.bununla beraber 2 cocuk ev isi seklinde geciyor gunlerim.
Bunlarin disinda grubun kurallarini okudum. Sabah sizi gun boyu takip edince daha net anlarim.eminim motivasyonum artacak.kendimi sorumlu hissedecegim en azindan.gun gun yazarim ben desimdiden heyecanlandim.
İki farklı iç hazırlayıp aynı tepside yapabilirsin, Gül böreği şeklinde tekli olarak birazını peynirli yada patatesli, birazını ıspanaklı.Çok severim, evdekiler ıspanak yemediği için yapamıyorum
Aynen canımSuyu arttıran süper olacak
Demek istediğim gruptan çıkartma var mı mesela iki üç ay boyunca yazabilirmiyiz yoksa üyeler arasında seçim mi yapılcakPek anlayamadım yarışma dışı derken diskalifiye den mi bahsediyorsun? Liste dışı olmakdan mı?
Günaydın canımım size moral veriimmmi 81 olmuşum goto atiyimmi tartınınGünaydın kizlar. Yeni bir güne hazır mıyız? Hadi bakalım. Gitsin kilocuklar
Gitsinnnnnnnnn kilocuklarrrrttGünaydın kizlar. Yeni bir güne hazır mıyız? Hadi bakalım. Gitsin kilocuklar
Bende katılabilirim yeni gördüm bu postuMENÜSPOR 19 - 25 MART
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @gezegenfeza açlık @Mydestinyy +70 @Baby Cat +360 @reklam - @Fatimatuz_Zehra +40 @Maviskelebegimm m
Bide yazı yazmayı becebilsem1 kilo daha gitti toplam 23 kilo oldu hiden bol ekşili nice günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?