- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Tabii krediyi çeken kendi olmayınca iş kurmak, kurulan işi batırmak kolay geliyor. Yazık verdiğiniz emeklereçok fazlasıyla çabaladım çok ödün verdim bizim tek sorunumuz para maalesef çok borç kapattım kadın başıma sustum olmadı susmadım olmadı adam gelmiş 45 yaşına iş yapıcakmış hep bu var aklın da geçen yaz tamam dedim yap bana bu kadar kredi çıkıyor dedim burun kıvırdı ben 20-30 bin liralık araba almam diye bende iyi o zaamn dedim krediyi geri yatırdım şimdi yine tutuşmuş iş yapcakmış bacanağına demiş al sen araba ben çalışayım diye sabah sabha dellendim arayıp küfür edesim var o derece sinirliyim
nakliye işimi yoksa
olan oldu kuzum sinir hastasıyım düşünmekten artık susmaktan vücudum atıyor yara bere içinde lıken planus diye bir hastalık çıktı
Tabii krediyi çeken kendi olmayınca iş kurmak, kurulan işi batırmak kolay geliyor. Yazık verdiğiniz emeklere
hep bu fikir senelerdir var kafanda eline de çok güzel para geçti değerlendirseydi yani yok anam yok babam sap gibi kaldı ortada şimdi de benim aileme laf ediyor yardım etmiyorlar diye etmek zorunda mı yani değil senin ailenin 50 lirasını bile görmedim ben benim aileminse tam tersi elleri hep omuzumuz da rabbim hayırlısını versin herşeyin yani kısacası şu an bitirsem bu evliliği kafamı yastığa koyduğumda rahat olurum çünkü herşeyi yaptım elimden ne geliyorsa bir tek sorumluluğumuz var oda evladımızTabii krediyi çeken kendi olmayınca iş kurmak, kurulan işi batırmak kolay geliyor. Yazık verdiğiniz emeklere
ayrı mısınız şu an herşeyin hayırlısıYokdeğil
Ben de ilerde olabilirdim hatta kızım bile hasta olabilirdi aynı evde yaşamaya devam etsek çok yeni bir karar benim ki ama geri dönüşüm yok olmasın da zaten sevgimi içime gömer giderim
ayrı mısınız şu an herşeyin hayırlısı
he bak bir de o var dimi valla yarın öbürgün boşarım diye birşey yapmıyorum bi tek arsa aldım tazminatım yalan olmasın diye araba istiyorum alamıyorum bu nasıl birşeydir yaKesinlikle öyle ve ben çektiğim krediler için borçlar var diye avukatım aradı onun borcu bizi ilgilendirmez dedi benim avukatım da alınan herşeye ortak olmayı biliyorsunuz ama dedi utanma yok yüz hiç yok malesef
umarım iyisindirEvet 1 ay oldu
Burdaki yufkalar sert canım, gül böreği gibi kıvıramıyoruz, kırılıyorlar.Valla ben hep yapıyorum bazen pişirip atıyorum bazen pişirmeden gül böreği yapacaksan yiyeceğin kadarını pişirip geri kalanı çiğden koyabilirsin sonra pişireceğin zaman çıkarıp yumurtasını sürüp taze taze pişirebilirsin :)
Bana tünaydın bebeylen yedi de ayaktayımMesaj okuma faslı bittiğine göre
Günaydın
Allah evinize huzur, mutluluk versin canım.Evlenip ayrılma durumuna bile geldik malesef
Hepsinin karakteri boşanma aşamasında ortaya çıkıyor. Ben de boşanmadan çnce ev almak için alyınkarımı vermeyi düşünüyordum Allah korumuş resmen. Peki mahkeme ne karar verdi?Kesinlikle öyle ve ben çektiğim krediler için borçlar var diye avukatım aradı onun borcu bizi ilgilendirmez dedi benim avukatım da alınan herşeye ortak olmayı biliyorsunuz ama dedi utanma yok yüz hiç yok malesef
he bak bir de o var dimi valla yarın öbürgün boşarım diye birşey yapmıyorum bi tek arsa aldım tazminatım yalan olmasın diye araba istiyorum alamıyorum bu nasıl birşeydir ya
umarım iyisindir
Burdaki yufkalar sert canım, gül böreği gibi kıvıramıyoruz, kırılıyorlar.
Türkiye nin taze yufkası olacak ki
Büyüyememiş erkek modeli. En sinir bozucularından. Maalesef düzelme ihtimali yok. Ne kadar yardım etmeye çalışırsan çalış, işi bittiğinde suçlayacağı ilk kişi sen olacaksın.hep bu fikir senelerdir var kafanda eline de çok güzel para geçti değerlendirseydi yani yok anam yok babam sap gibi kaldı ortada şimdi de benim aileme laf ediyor yardım etmiyorlar diye etmek zorunda mı yani değil senin ailenin 50 lirasını bile görmedim ben benim aileminse tam tersi elleri hep omuzumuz da rabbim hayırlısını versin herşeyin yani kısacası şu an bitirsem bu evliliği kafamı yastığa koyduğumda rahat olurum çünkü herşeyi yaptım elimden ne geliyorsa bir tek sorumluluğumuz var oda evladımız
kaç yaşın da kııznÇok şükür Allahtan kızım var akşam gidipte o bana sarıldığında herşey geçiyor
Allah evinize huzur, mutluluk versin canım.
2 sene birbirinize alışma süreci, 3. Sene bireylerin yerine oturma zamanı.
Inşallah kolay atlatırsınız
Hepsinin karakteri boşanma aşamasında ortaya çıkıyor. Ben de boşanmadan çnce ev almak için alyınkarımı vermeyi düşünüyordum Allah korumuş resmen. Peki mahkeme ne karar verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?