Vallahi süperEvett sodali ayran bende cok iciyorummdun ictim hatta
Sesli güldüm aynen öyle ahahahŞimdi bende akşam almanyada yatıp sabah Türkiye 'de kalksam diyorum
Seninki o hesap olmuş
valla aynı şekil de bende dökülmeye yer arıyorum çünkü kime anlatsam net böyle tarafsız konuşamıyorlar illa bir tarafı eziyorlar gerçi burda ezilen benim koca oluyor ama eksileri kadar artıları da var beynim de deli sorular kendimi boşanma arifesinde gibi görüyorum
Bende gece organik zerdal cayi içtim fakat gece vücudumda kirmizi kirmizi lekeler oluştu normalde uzun zamandır zerdacal kullanmıyorum ya vardıda ben farketmedim yada zerdacal yaptı bugün belli olur test yaptircam alerji testiEvett sodali ayran bende cok iciyorummdun ictim hatta
Evett sodali ayran bende cok iciyorummdun ictim hatta
1 hafta yaptim bitti sandım ben baya sapsirikim
Maşallah canım, her daim istediğin kiloda kalmanı dilerim
Yaradi vallaa kendimdeki degisimi görmüştümYok estagfurullah o bile ne kdar işe yaramıştır emin ol :)
ya benim ki karman çorman bir yanım seviyor bir yanım itiyor bana çok yaptı şu 11 yılda ha belki anlatsam aman aman gelmicek size hep öncelik başkalarında sonlarda biz olunca maddi herkese var bize yok olunca yetmeyip hep benim ailemden beklenti içinde olunca daralmalar başlıyor bendeKadın şüpheleniyorsa kadın inciniyorsa kadın kırılıyorsa daima haklıdır Allah yardımcın olsun canım boşanma emin ol kolay karar verilmiyor ben de o dönemdeyim ama o kararı alana kadar neler çektim malesef...
Ben de çook uzun bir zamanın ardından boşanma kararı aldım ve bu süreçten öğrendiğim birşey varsa o da şudur. Bir kadının aklına boşanma fikri düştüyse boşa değildir ve eninde sonunda o düşünce bir gün fiiliyata dökülecektir.ya benim ki karman çorman bir yanım seviyor bir yanım itiyor bana çok yaptı şu 11 yılda ha belki anlatsam aman aman gelmicek size hep öncelik başkalarında sonlarda biz olunca maddi herkese var bize yok olunca yetmeyip hep benim ailemden beklenti içinde olunca daralmalar başlıyor bende
Yaradi vallaa kendimdeki degisimi görmüştüm
ya benim ki karman çorman bir yanım seviyor bir yanım itiyor bana çok yaptı şu 11 yılda ha belki anlatsam aman aman gelmicek size hep öncelik başkalarında sonlarda biz olunca maddi herkese var bize yok olunca yetmeyip hep benim ailemden beklenti içinde olunca daralmalar başlıyor bende
Ben de çook uzun bir zamanın ardından boşanma kararı aldım ve bu süreçten öğrendiğim birşey varsa o da şudur. Bir kadının aklına boşanma fikri düştüyse boşa değildir ve eninde sonunda o düşünce bir gün fiiliyata dökülecektir.
çok fazlasıyla çabaladım çok ödün verdim bizim tek sorunumuz para maalesef çok borç kapattım kadın başıma sustum olmadı susmadım olmadı adam gelmiş 45 yaşına iş yapıcakmış hep bu var aklın da geçen yaz tamam dedim yap bana bu kadar kredi çıkıyor dedim burun kıvırdı ben 20-30 bin liralık araba almam diye bende iyi o zaamn dedim krediyi geri yatırdım şimdi yine tutuşmuş iş yapcakmış bacanağına demiş al sen araba ben çalışayım diye sabah sabha dellendim arayıp küfür edesim var o derece sinirliyimBen de çook uzun bir zamanın ardından boşanma kararı aldım ve bu süreçten öğrendiğim birşey varsa o da şudur. Bir kadının aklına boşanma fikri düştüyse boşa değildir ve eninde sonunda o düşünce bir gün fiiliyata dökülecektir.
çektim zaten bocalıyor şu an bana da birşey diyemiyorBen de seviyorum ama o sevgi zarar veriyor artık hem bedenen hem ruhen ve artık bir kızım var onun da psikolojisi için...O beklentiler hep oluyor hele bir de çalışınca malesef ama yaptıklarının üstüne nankörlük yapıyorsa sen de biraz çek bakalım maddiyatı üstünden neler olacak
Hayırlısı olsun inşallahaynen öyle nankör varlıklar
benim ki artık alışkanlık olmuş gerçi tartıya gelene kadar çok canımı sıkanlar var
çok fazlasıyla çabaladım çok ödün verdim bizim tek sorunumuz para maalesef çok borç kapattım kadın başıma sustum olmadı susmadım olmadı adam gelmiş 45 yaşına iş yapıcakmış hep bu var aklın da geçen yaz tamam dedim yap bana bu kadar kredi çıkıyor dedim burun kıvırdı ben 20-30 bin liralık araba almam diye bende iyi o zaamn dedim krediyi geri yatırdım şimdi yine tutuşmuş iş yapcakmış bacanağına demiş al sen araba ben çalışayım diye sabah sabha dellendim arayıp küfür edesim var o derece sinirliyim
çektim zaten bocalıyor şu an bana da birşey diyemiyor
nakliye işimi yoksaAy bizimki de iş yapıcam diye araba aldırdı istemediğim halde neler neler yaşadık altınlarımı verdim neler yaptım uğruna ama sonu hüsran ondan sadece adamlık bekledim onu da yapamadı yoksa harcadığım verdiğim ettiğim gözüme bile gelmezdi..
olan oldu kuzum sinir hastasıyım düşünmekten artık susmaktan vücudum atıyor yara bere içinde lıken planus diye bir hastalık çıktıYani 45 yaşına gelmiş bir adamın artık oturmuş bir işi olması lazım ne bileyim Allah yardımcın olsun çok düşünüp kendine zarar verme psikolojik olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?