- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
aynen öyle valla işin entresan tarafı böyle bir insan değildi ne oldu anlamadım birden değişti kavga da etsek saygımız vardı şimdi ise sus kes kapat çeneni bunları duyunca bu sefer bende allta kalmıyorum günlerce konuşmuyoruz falan bakalım bende ne zaman fren patlıcak boşa alcaz durumuBüyüyememiş erkek modeli. En sinir bozucularından. Maalesef düzelme ihtimali yok. Ne kadar yardım etmeye çalışırsan çalış, işi bittiğinde suçlayacağı ilk kişi sen olacaksın.
Aynı sorun bende de vardı, hep başkalarına var, bana yok.ya benim ki karman çorman bir yanım seviyor bir yanım itiyor bana çok yaptı şu 11 yılda ha belki anlatsam aman aman gelmicek size hep öncelik başkalarında sonlarda biz olunca maddi herkese var bize yok olunca yetmeyip hep benim ailemden beklenti içinde olunca daralmalar başlıyor bende
Büyüyememiş erkek modeli. En sinir bozucularından. Maalesef düzelme ihtimali yok. Ne kadar yardım etmeye çalışırsan çalış, işi bittiğinde suçlayacağı ilk kişi sen olacaksın.
kaç yaşın da kıızn
Rabbim yardımcın olsun.Daha çok yeni dava 2 gün önce açıldı gün bekliyorum karşı tarafın savunması falan var hakkımıza hayırlısı
en iyisini yapmışmın ben herşeye susarım sabır ederim lakin aldatma şiddet girince asla büyük konuşma diyen mi olur kim ne derse desin onu kaldıramamBizim oturacak durumu kalmadı en başından beri o yüzden bekledim düzelir diye ama yok olan bana oldu hep aldatma şiddet ne ararsan var seviğim için sustum ama artık kızımın psikolojisi bozulmaya başladı bir de bunlarıı kabullenmeyip inkar ettikçe ben de iyice bitti açtım davayı gün bekliyorum.
oy kurban olduğummm14 aylık canım
aynen öyle valla işin entresan tarafı böyle bir insan değildi ne oldu anlamadım birden değişti kavga da etsek saygımız vardı şimdi ise sus kes kapat çeneni bunları duyunca bu sefer bende allta kalmıyorum günlerce konuşmuyoruz falan bakalım bende ne zaman fren patlıcak boşa alcaz durumu
O stresten oluyor, benim kız kardeşim de çıkmıştıolan oldu kuzum sinir hastasıyım düşünmekten artık susmaktan vücudum atıyor yara bere içinde lıken planus diye bir hastalık çıktı
gezom çok sabırlıyım bilmiyorum artık hayat ne sunucak bizeAynı sorun bende de vardı, hep başkalarına var, bana yok.
Tek fark benim ailemden beklentisi olmadı, kime verdiyse onlardan da maddi deyilde manevi beklentisi oldu.
Onuda bulamayınca kafası dank etti.
Şimdi önce ben, sonra başkası
Rabbim yardımcın olsun. belliki güçlü kadınsın .herturlu zorlukların üstesinden geleceğine eminim. Rabbim yar ve yardımcın herzaman.Kesiinlikle katılıyorum ben de aldıktan sonra denedim yanıldım uğraştım didindim boşa çırpınmışım tek taraflı olmuyor bir taraf yaptıklarıının farkında olmasını geçtim hatasını kabullenmeyip beni deli yurduna koydu onca fedakarlığım boşunaymış hep...
en iyisini yapmışmın ben herşeye susarım sabır ederim lakin aldatma şiddet girince asla büyük konuşma diyen mi olur kim ne derse desin onu kaldıramam
Gelde çatlamaKesinlikle öyle ve ben çektiğim krediler için borçlar var diye avukatım aradı onun borcu bizi ilgilendirmez dedi benim avukatım da alınan herşeye ortak olmayı biliyorsunuz ama dedi utanma yok yüz hiç yok malesef
neyseki erken dönenlerdensin ömrün gitmicek en azındanBenim ki yapsa bile gönlümü almak için elinden geleni yapardı 2 sene hiç kimseye bir sıkıntımı bile duyurmadım sonra bu çekti evden gitti aileler toplandı toplandıktan sonra iyice onların ağzıyla konuşup bayağı değişti
Rabbim yardımcın olsun. belliki güçlü kadınsın .herturlu zorlukların üstesinden geleceğine eminim. Rabbim yar ve yardımcın herzaman.
aynen ben de onu bekliyorum sanırımBen de sustum bir zamana kadar ama insanın yeter dediği bir nokta varmış
Gelde çatlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?