Keskeeee hep yesekte kilo almasakkkBunu herkes istiyoooo keşke öyle olsa
InsaallahhhhHanımlar tek tek yazamadım . Hepinizin menüsü harika çok güzel ilerliyoruz cuma gününe eksileri görmek nasip olur inşallah
Ev toplama da var ama onları artık saymıyorum.Kahvaltı olarak 11 buçuk gibi iki dilim peynir bir çeri domates dört zeytin bir salatalık ve maruldan salata yaptım birde haşlanmış yumurta. Yanında iki bardak Yeşilçay.
Ara öğün olarak dört dilim portakal ve birkaç çilek yedim. İki bucuktu.
Akşam olarak 6 gibi bir bardak kahve şekersiz ve minik kase kuruyemiş
Birde çorba . Bir iki tane de sarma.su bir litre diger içecekler ile iki buçuk litre icmisimdir.
Bugün vücudum ağrıyor.
Spor kısmı beni gerdi. Kilodan dolayı eski kıyafetler olmuyor canım çok sıkkın. Yakında kaynimin düğünü var.
Bayramdan sonra. Kıyafette almam lazım ama zayıf olmak istiyorum...
14 dk ABS 28 puan.
50 squat. 25
100 adet yana bacak aç. Sağ sol . 60
100 adet yan karın yana eğil lastikle. 60
25 dj cardio 100
bolgesel 50 kol kalça 30
500 adım 50
Top. 353
Bizde de hep yağmur vardı. Durdu. Ama çok soğuk. Şimdi de sıra virüs de miGnyyddıınnnnnnhava çookk soğukkk kar yağmıp ve hala yağıyo sağlığınıza kendinize dikkat edin, gökyüzü virüs yayılacak ve daha fena olacak dyr....
Gnyyddıınnnnnnhava çookk soğukkk kar yağmıp ve hala yağıyo sağlığınıza kendinize dikkat edin, gökyüzü virüs yayılacak ve daha fena olacak dyr....
Günaydın canim kâr mi yağdı bembeyazdır şimdi mart kapıdan baktırır kama kürek yaktırır dedikleri olaya girdik.burdada sadece serin hava.bugun benimde islerim var kosusturmayla gecicek butun gün ❤❤❤❤Günaydın dışarıda işlerim vardı bugün çarşı pazar dolanacaktım bir uyandım ki kar. Neyse çıkmam artık kısmet değilmiş
Gökyüzü derken gezegenlerden bahsediyorum..Bizde de hep yağmur vardı. Durdu. Ama çok soğuk. Şimdi de sıra virüs de mi
Anlamistim. Espiriye vurdumGökyüzü derken gezegenlerden bahsediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?