Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı akşamlar kalkınca d vitamini hap içiyorum

Kahvaltı :
Patatesli yumurta( 1yumurtadan)
2 zeytin
2 çeri domates
Peynir
1 dilim ekmek
Yeşil çay

Ara:
3 yaprak sarma
1 yumurtanın sarısı (kızım beyazını yedi )

Akşam:
1 tabak ıspanaklı pilav

Misafirim geldi (1 dilim kedidilli pasta ,yarım dilim tavada börek ) yedim .Pişmanım bir daha olmaz inşallah

15 dk bölgesel egzersiz
20 dk yürüyüş

1.5 litre su

Bugünude kapattık

Kahvaltı: 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5-6 tane zeytin, 1 dilim ekmek.
Ara : Filtre Kahve- 1 Elma

Ara: 1 patatesli börek

Akşam: 4 kaşık kuru fasulye- 2-3 kaşık pilav, ayran

su: 2 litre
Spor: Suquat 50 adet 25 puan
Bugün bütün gün yemek yaptım, bulaşık yıkadım dün de temizlik yapmıştım onun yorgunluğu da var. O yüzden pek spor yapamadım.

Kahvaltı olarak 11 buçuk gibi iki dilim peynir bir çeri domates dört zeytin bir salatalık ve maruldan salata yaptım birde haşlanmış yumurta. Yanında iki bardak Yeşilçay.

Ara öğün olarak dört dilim portakal ve birkaç çilek yedim. İki bucuktu.

Akşam olarak 6 gibi bir bardak kahve şekersiz ve minik kase kuruyemiş
Birde çorba . Bir iki tane de sarma.su bir litre diger içecekler ile iki buçuk litre icmisimdir.
Bugün vücudum ağrıyor.
Spor kısmı beni gerdi. Kilodan dolayı eski kıyafetler olmuyor canım çok sıkkın. Yakında kaynimin düğünü var.
Bayramdan sonra. Kıyafette almam lazım ama zayıf olmak istiyorum...

‌14 dk ABS 28 puan.
‌50 squat. 25
‌ 100 adet yana bacak aç. Sağ sol . 60
‌100 adet yan karın yana eğil lastikle. 60
‌25 dj cardio 100
‌bolgesel 50 kol kalça 30
‌500 adım 50
Top. 353

Ev toplama da var ama onları artık saymıyorum.

Gnyyddıınnnnnn hava çookk soğukkk kar yağmıp ve hala yağıyo sağlığınıza kendinize dikkat edin, gökyüzü virüs yayılacak ve daha fena olacak dyr....

Günaydın dışarıda işlerim vardı bugün çarşı pazar dolanacaktım bir uyandım ki kar. Neyse çıkmam artık kısmet değilmiş

Günaydın dışarıda işlerim vardı bugün çarşı pazar dolanacaktım bir uyandım ki kar. Neyse çıkmam artık kısmet değilmiş
Günaydın canim kâr mi yağdı bembeyazdır şimdi mart kapıdan baktırır kama kürek yaktırır dedikleri olaya girdik.burdada sadece serin hava.bugun benimde islerim var kosusturmayla gecicek butun gün ❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…