Amiiinnñn sanada insallahhCanimm benimmm allahhh enkisa zamanda daha fazla ugrastirmadan nasip etsinncokzor biz kadinlar icin hep biz cekiyoruz
Bilmezmiyim zorlugunu psikolojik olarak insan yıpranıyor maddi olarak söylemiyorum bile tüp bebek yaptırmadım ama bilirim gidipte o catala yatmak ne demekAyyyyy nasip etsin buun kadinlara okadar zorkiiii beklemekk
Sen gel canım ne kalabalığıHayırlı akşamlar aslında mezun olduğum için utana sıkıla menü yazıyorum sanki boşuna kalabalık ediyorum grupta ana yinede buraya uğramadan duramıyorum
Bugunki menüm
Sabah fırında kaşarlı mantar
Peynir ve 5 zeytin
Öğlen çeyrek simit
Ara 1 elma
Akşam 4 yk yoğurt ve kfleks
Bugün çocuklara ekler pasta yaptım birtane tadına baktım çünkü ilk denemeydi
2 litre su
1 kupa yeşil çay
30 dk leslie boosted 90
10 dk bolgesel 20
Toplam 110 puan
Çok zor gercektenBilmezmiyim zorlugunu psikolojik olarak insan yıpranıyor maddi olarak söylemiyorum bile tüp bebek yaptırmadım ama bilirim gidipte o catala yatmak ne demek
Tabikiii hepimiz bilirizz bunlariii butun kadinlar anlar bilirrBilmezmiyim zorlugunu psikolojik olarak insan yıpranıyor maddi olarak söylemiyorum bile tüp bebek yaptırmadım ama bilirim gidipte o catala yatmak ne demek
Başladıktan sonrası kolay, bitişi zorAy nasıl dayanıyorsun yaaa can sıkıntısından yerim valla ben
Yeter işte sırayla yapKızlar bildiğiniz detokslar varsa paylaşır mısın ben 5 tane biliyorum sadece 5 nide yaptim
Eğer benim eşim böyle olsa evde kavga kıyamet eksik olmazYoo karistigindan degill esim beni dusunuyo bensiz yemek yememyi sevmiyo bence guzle bisey
Allah şifa versin canımmoni kaptanııımmm beni sağlık iznine ayırmışsın çoook teşekkür ederiiim.
başıma neler geldi. Ben iyileştim derken annem rahatsızlandı hadi ondan oğluma geçti herkes hasta herkes perişan bir yandan çalışıyorum bir yandan çocuk bakıyorum haftaya cumartesi sınavım var geceleri ders çalışıyorum derken resmen koptum haber de veremedim. Tabi tüm bu strese benim ürtikerim sürekli tekrarladı durdu. Bir ara nefes desteği almak durumunda kaldım. Kortizon nefes derken bugünlere geldim çok şükür:) bir kere listeye girdim başıma gelmeyen kalmadı beni geriii alınn noliiiiirrrr
Guldurdun beniiEğer benim eşim böyle olsa evde kavga kıyamet eksik olmaz
Amiiinnn canim amiinRabbim hayirlisini versin inşallah
Hattaa bende onsuz yemek yemem yalniz yemeyide hic sevmem birbirimizle paylasiyoruz bunun nesi kotuki?Eğer benim eşim böyle olsa evde kavga kıyamet eksik olmaz
Allah muhabbetinizi artırsın canımGuldurdun beniicok sukur esimle anlasiyoruzz hayatimin en guzel gunleri yasatiyo eksiklerim ne varsa ne istersem aliyor cok duskun bana oyuzden onun gibisini ben gormedim
Kötü deyil sen de hâlinden memnunsan sıkıntı yok.Hattaa bende onsuz yemek yemem yalniz yemeyide hic sevmem birbirimizle paylasiyoruz bunun nesi kotuki?
Eee zaten saatlerimiz ayniii ben bekliyorum oyle 7 8 gibi gelmiyo ki eve vsrdiyalari degisiyoAllah muhabbetinizi artırsın canım
Benim yemek saatlerim sıkıntılı ve günlerce açlık yaptığım için eğer bensiz yemek yemese evde huzursuz oluruz.
Ben açlıktan vazgeçmem kafaya koyduysam, o da yiyeceksin dese ne olur.
Hee benimki oyle pek karismazz herkesin hayati farkli saygi duyarimKötü deyil sen de hâlinden memnunsan sıkıntı yok.
Mesela benim kardeşimin eşi de beraber yemekten yana, kocası evdeyken diyet yapamaz, adam herkesin metabolizmasını kendisininki gibi zannediyor, istiyor ki herşeyden yesin, kilo vermeye devam etsin.
Bunu herkes istiyoooo keşke öyle olsaKötü deyil sen de hâlinden memnunsan sıkıntı yok.
Mesela benim kardeşimin eşi de beraber yemekten yana, kocası evdeyken diyet yapamaz, adam herkesin metabolizmasını kendisininki gibi zannediyor, istiyor ki herşeyden yesin, kilo vermeye devam etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?