Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlısı olsun bebek tedavin .bende son 3 kilomu vereyim iknci tedavime devam edicem mayıs sonunda
Doktorum verdi tup bebek tedavisine basladimda canimm
Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda kucaklarinizi doldursun inşallah bende yavaş yavaş ikinci çocuğu düşünüyorum inşallah bana da nasip etsin

moni kaptanııımmm beni sağlık iznine ayırmışsın çoook teşekkür ederiiim.
başıma neler geldi. Ben iyileştim derken annem rahatsızlandı hadi ondan oğluma geçti herkes hasta herkes perişan bir yandan çalışıyorum bir yandan çocuk bakıyorum haftaya cumartesi sınavım var geceleri ders çalışıyorum derken resmen koptum haber de veremedim. Tabi tüm bu strese benim ürtikerim sürekli tekrarladı durdu. Bir ara nefes desteği almak durumunda kaldım. Kortizon nefes derken bugünlere geldim çok şükür:) bir kere listeye girdim başıma gelmeyen kalmadı beni geriii alınn noliiiiirrrr

Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda kucaklarinizi doldursun inşallah bende yavaş yavaş ikinci çocuğu düşünüyorum inşallah bana da nasip etsin
Canim benim çok teşekkür ederim. inşallah rabbim benim ve benim gibi tedavi gören herkese anne olmayi nasilsin ınsallah ❤❤❤❤❤ sende mükemmel bir annesin ınsallah ilerde bizlerde senin gibi oluruz canim. Rabbim seninde ve yavrununsa ayağınıza taş değdirmesin.

Hayırlısı olsun bebek tedavin .bende son 3 kilomu vereyim iknci tedavime devam edicem mayıs sonunda
Aaaa oylemiii bende duzenli besleniyorumm nisanda regl olmami bekliyorumm allah izin verirse ilk denememle tutucak acaba nerde oturuyosun nerde yaptiriyosun hicbiseyimiz yok ama olmuyo 2 senedir beklemeyede gerek yok 2 asilamam olmadii beklemeyede gerek yok dedi esim firsat varken olsun tüp dedi zaten bende beklemek istemiyorum artik

Bende canim ilk tedavim olumsuz oldu ben 10 yıldır uğraşıyorum sen şanslısın hayatım hicbir sorununuz yok benim sağlık problemlerinden dolayı olmuyor.sana bol bol dua edicem tedavin ınsallah hayırlı olur yazicam sana canim nereye gittigimi

Amin inşallah bende çok uğraştım evladıma kavuşmak icin o yüzden zorluğunu bilirim rabbim tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmayı nasip etsin inşallah

Canimm benimmm allahhh enkisa zamanda daha fazla ugrastirmadan nasip etsinn cokzor biz kadinlar icin hep biz cekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…