Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah içinde iki dilim peynir bir salatalık bir domates bir kaç marul birkaç roka ve dört zeytinle bir haşlanmış yumurtayla salata yaptım. İki barsak hibiskus çayı içtim.

Ara öğün olarak birkaç tane kraker yedim çocuk verince kırmadım.

Akşam olarak kereviz rendeledim.yogurtlayip yedim.

150 puanlık bölgesel yaptım. Şuana iadar birde
5 bin adım attım.
Sporu ve suyu akşama tamamlacm

Uyanınca 1 büyük bardak ılık sirkeli su

kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği
2 adet köz biber
1 dilim beyaz peynir
1 adet domates 1 adet salatalık
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay

öğle
Brokoli salatası
2 yemek kaşığı yoğurt

Ara
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
1 ceviz + 2 kuru hünnap

akşam
Yoğurtlu kabak salatası
1 adet köfte

2 litre su
30 dk Leslie 90 puan

Evet gelelim ben ne yedim

Kahvaltı 12 gibi
2 yumurta 2ceviz küçük kase dünden kalan kısır kıvırcık

Ara
Küçük bor tane cikelaaataa bugün regli ilk günü
Birazcık sarı leblebi bir tane de misr gevreği

Akşam
Bir buçuk porsiyon pide iki bardak ayran

1 saat tempolu yürüyüş 180puan
15000 adim 150 puan
Toplam 330 puan

Sabah kahvaltisi: 1 dilim peynir yeşillik salatası 1 yumurta Ara öğün nescafe Öğle yemeği: 1 kase yoğurt 1 kaşık rus usulü pancar Ara öğün avacado soslu yaprak galeta Akşam yemeği salata spor: tüm gün ev işi yaptim 5 saat 250 Dance fitness 45 dakika tüm vücud 225 yarim saat yürüyüş . SU 3. LITRE

Pide fazla olmuş sanki akşam için akşam değilde öğlen falan olsa daha iyi olurdu sanki

Kızlar gardrobumu baştan aşağı yeniledim 42 44 olan denedigim bütün her şeyi aldım internetten.50 beden kıyafetleri posetledim oleyyyyy eski bekar zamandaki bedenime dönüyorum yavaş yavaş . Benim alışveriş hastalığım var biraz 50 bedenkende ne bulduysam almistim şimdide yarın annemler gelicek 1 haftalığına bide onunla çıkarım alışverişe tek sorunum ayakkabi oluyor 44 numara benim ayagim allahtan internet var ordanda sipariş ederim 10 çift. Alisverisin dozunu kacirdim biraz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…