- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Kaç yaşında kiBenimde oğlum uyumuyor o uyumayinca uyuyamiyorum yaz gelse oğlanı dışarda yorarim uyur erkenden
5 yaşındaKaç yaşında ki
Izin vadesi var uzgunum, mayis haziran gibi asagi yönde olacak ama 2022 ortalari öngörülerayy içim şişti ne zaman bitcek onu da de barican'ı takipteyim bide senden duyayım
Çok mu geç yatıyor5 yaşında
12 yi buluyor canım asla uyumuyorÇok mu geç yatıyor
Pide fazla olmuş sanki akşam için akşam değilde öğlen falan olsa daha iyi olurdu sankiEvet gelelim ben ne yedim
Kahvaltı 12 gibi
2 yumurta 2ceviz küçük kase dünden kalan kısır kıvırcık
Ara
Küçük bor tane cikelaaataa bugün regli ilk günü
Birazcık sarı leblebi bir tane de misr gevreği
Akşam
Bir buçuk porsiyon pide iki bardak ayran
1 saat tempolu yürüyüş 180puan
15000 adim 150 puan
Toplam 330 puan
Menopoz olmasından korkuyorum Allah korusun daha erken 34 yaşımdayım. Bekarım canım benim
Evet ama ekstrem bir durumdu yoksa menümde ıspanak var di ((((Pide fazla olmuş sanki akşam için akşam değilde öğlen falan olsa daha iyi olurdu sanki
Afiyet olsun telefi edersinizEvet ama ekstrem bir durumdu yoksa menümde ıspanak var di ((((
Afiyet olsun telefi edersinizEvet ama ekstrem bir durumdu yoksa menümde ıspanak var di ((((
Benim kız 3 yaşın da kreşe de gittiği için en erken 10.30 uyumuş oluyor aslın da daha erken yatması lazım ama anası gibi uyumayı sevmiyor12 yi buluyor canım asla uyumuyor
Bugün sporu biraz artırdım yarın da sebze ağırlıklı ve spor yaparsam insallah telafi olur.Afiyet olsun telefi edersiniz
Bende yiyorum canim kıymalı pide fakat normal unlarla yapılan değilde nohut unundan içine kıyma yerine soya kıyması konulandan birde sebze gerçekten diyet pide oluyor .Afiyet olsun telefi edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?