- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Simdiki neslin çocukları hep öyleBenim kız 3 yaşın da kreşe de gittiği için en erken 10.30 uyumuş oluyor aslın da daha erken yatması lazım ama anası gibi uyumayı sevmiyor
Bir kereden bisey olmaz canim pişman olursan mutsuzluk hissedersin amaan bir kere yemişim sonuçta ertesi gün dengelersin olur afiyet bal şeker olsun.Bugün sporu biraz artırdım yarın da sebze ağırlıklı ve spor yaparsam insallah telafi olur.
Yanlız çok pişmanımgerçekten midem davul gibi şişti keşke ıspanak yeseydim
Tabi sağlıklı beslenmeye alışınca hem vicdanen hem bedenen rahatsız oluyor insanBugün sporu biraz artırdım yarın da sebze ağırlıklı ve spor yaparsam insallah telafi olur.
Yanlız çok pişmanımgerçekten midem davul gibi şişti keşke ıspanak yeseydim
Tabi sağlık olan her zaman tercih ama herkesin vakti ouyor mecbur bazen öylede yiyebiliyoruzBende yiyorum canim kıymalı pide fakat normal unlarla yapılan değilde nohut unundan içine kıyma yerine soya kıyması konulandan birde sebze gerçekten diyet pide oluyor .
Uzun vade yazacaktim telefon klavyesi, yorgunluktanda görmemişim ne yazdigjmiIzin vadesi var uzgunum, mayis haziran gibi asagi yönde olacak ama 2022 ortalari öngörüler
Şaşılacak derecede bende kendime hiçbirşey almıyorumKızlar gardrobumu baştan aşağı yeniledim 42 44 olan denedigim bütün her şeyi aldım internetten.50 beden kıyafetleri posetledim oleyyyyy eski bekar zamandaki bedenime dönüyorum yavaş yavaş . Benim alışveriş hastalığım var biraz 50 bedenkende ne bulduysam almistimşimdide yarın annemler gelicek 1 haftalığına bide onunla çıkarım alışverişe tek sorunum ayakkabi oluyor 44 numara benim ayagim allahtan internet var ordanda sipariş ederim 10 çift. Alisverisin dozunu kacirdim biraz galiba
Aaa canim benim su an kac yasindasin. Hem hosgeldin grubumuzaBence korkma ben ymenopoz yaşımı soyleyim sukredersin 18
Sağol canm teşekkür ederim <3Bir kereden bisey olmaz canim pişman olursan mutsuzluk hissedersin amaan bir kere yemişim sonuçta ertesi gün dengelersin olur afiyet bal şeker olsun.
Evet önceden sadece vicdanen rahatsız olurdum artık vücudumda rahatsız olmaya başladıTabi sağlıklı beslenmeye alışınca hem vicdanen hem bedenen rahatsız oluyor insan
1.85 boyum canim@Tradiaos kızz ne diyorsun sen 44 müü boyun kaç peki
Ay maşallah1.85 boyum canim
Ayaklarım büyük ayakkabıların kalınlarına göre değişiyor canim 43 numara çizmelerimde var 44 numara spor ayakkabımda@Tradiaos kızz ne diyorsun sen 44 müü boyun kaç peki
Bazen birkre yensede bisey olmazmış canim vücudun bazen bunlarada ihtiyacı oluyomuş çünküTabi sağlık olan her zaman tercih ama herkesin vakti ouyor mecbur bazen öylede yiyebiliyoruz
DenicemCanın birşeyler çektiğinde sıfır kalorili şeyler yemeye gayret et ya da sakız çiğne benim azğımda sakız varken yemek gelmez aklıma ya salatalık falan yerim
Menüm çok güzel canim ❤❤❤❤❤Menümü yazayım bende
Sabah
1yumurta
Bir dilim süzme peynir
8 adet zeytin
Domates
Salatalık
İki adet salatalık tursusu
Bir dilim tb ekmeği
Arada
Elma
10 adet yer fıstığı
Bir adet kuri incir
Akşam
İki köfte kadar tavada yağsız pişmiş tavuk göğsü
Bir çorba kasesi salata
Su 3,5 litre
Spor lesli 2 mil 90 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?