Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün sporu biraz artırdım yarın da sebze ağırlıklı ve spor yaparsam insallah telafi olur.

Yanlız çok pişmanımgerçekten midem davul gibi şişti keşke ıspanak yeseydim
Bir kereden bisey olmaz canim pişman olursan mutsuzluk hissedersin amaan bir kere yemişim sonuçta ertesi gün dengelersin olur afiyet bal şeker olsun.

Bugün sporu biraz artırdım yarın da sebze ağırlıklı ve spor yaparsam insallah telafi olur.

Yanlız çok pişmanımgerçekten midem davul gibi şişti keşke ıspanak yeseydim
Tabi sağlıklı beslenmeye alışınca hem vicdanen hem bedenen rahatsız oluyor insan

Bende yiyorum canim kıymalı pide fakat normal unlarla yapılan değilde nohut unundan içine kıyma yerine soya kıyması konulandan birde sebze gerçekten diyet pide oluyor .
Tabi sağlık olan her zaman tercih ama herkesin vakti ouyor mecbur bazen öylede yiyebiliyoruz

Menümü yazayım bende
Sabah
1yumurta
Bir dilim süzme peynir
8 adet zeytin
Domates
Salatalık
İki adet salatalık tursusu
Bir dilim tb ekmeği

Arada
Elma
10 adet yer fıstığı
Bir adet kuri incir

Akşam
İki köfte kadar tavada yağsız pişmiş tavuk göğsü
Bir çorba kasesi salata
Su 3,5 litre
Spor lesli 2 mil 90 puan

Menumu yazio kaciyorum arkadaslar inanilma, yorgunum

Sabah 1 bardak su

Kahvalti sut fistik portakal

Arada kuru kayisi sekersiz turk kahvesi

Oglen bakla yogurt salata corba mercimek kofte

Aksam sulu kofte corba şalgam

Spor bugun off yaptim
Su 2,5_3 lt

Öpüyorum sizi iyi geceler dilerim

Bu arada akemek yemedigim icin aclik hissi nerdeyse yok umarim.haftasonh kriz gelemez

Şaşılacak derecede bende kendime hiçbirşey almıyorum

Bir kereden bisey olmaz canim pişman olursan mutsuzluk hissedersin amaan bir kere yemişim sonuçta ertesi gün dengelersin olur afiyet bal şeker olsun.
Sağol canm teşekkür ederim <3

Tabi sağlıklı beslenmeye alışınca hem vicdanen hem bedenen rahatsız oluyor insan
Evet önceden sadece vicdanen rahatsız olurdum artık vücudumda rahatsız olmaya başladı

Evet, benim Bugün de yalan oldu ve artık takip ettiğim programı üzülerek bıraktım.
Akşama kadar bisey yemedim
Akşam

1 tavuk but
Brokoli, mantar kavurma
Cevizli hurmalı tahin
Biraz çekirdek

Su
1,5 lt
3 kupa kahve
1 kupa çay

Spor
Sabahtan beri kapı ve laminat için dolandık
Başım beynim döndü

Menüm çok güzel canim ❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…