Haklısın öyle şeyler alayımAklindann cikarrrr bosver sutlacii abur cubu dedigin istersenden form kurbaiyelerden alabilirsin ben aliyorum israhimi kesiyodu
Menün çok güzel gerçektenMenüm çok güzel canim ❤❤❤❤❤
Tabi ki yenilebilir sonucta ömür boyu vazgecemeyiz sadece akşam yendigi için oyle yazdımBazen birkre yensede bisey olmazmış canim vücudun bazen bunlarada ihtiyacı oluyomuş çünkü
Teşekkür ederim ❤Menüm çok güzel canim ❤❤❤❤❤
Öpüyorum seni canim anladim canim ben seniTabi ki yenilebilir sonucta ömür boyu vazgecemeyiz sadece akşam yendigi için oyle yazdım
Ne yedin canım hemen pes etme bugün boza bilirsin yarın telafi edersin bir anda odaklanamıyoruz.Arkadaşlar diyeti bozdum maalesef iyi günler herkese
Simitler cok guzel evet,ama biz onun tadini biliyoruz:)Bende diyete basladim dedigimde esimee diyo ne diyetii hahahahah dedim rahatsiz oluyorum artik hicbiseyim olmuyo dedim olsun alirizz beden buyugu esim illaa bensiz yemek yemezz bukonuda bazen az yiyorum bazen kacamak yapiyorum hahahahah neseki haftaya vardiyasi farkli o zaman daha cabuk verebilirim buhafta puan alacagimi sanmam amaa duzenli besleniyorum enazindan gene
Sabah geliyo illa simit alcak bana illa yedirecek onun yuzunden aldim zaten kilo
Ben bu gece buzluktan ceviz alayim suya koyayim da yarin alirim tavanarasindan:)Yorumlarda herdefasinda belirtiyorumm
Geceden hazirliyorum
temiz bir su bardagi su
Icinede 1 kabuk ceviz
Sabah kalktigimda ac karna iciyorum ve iicndeki cevizi yiyorum yaglari yakiyo bagirsaklari calsitiriyo cok faydali bide zaten peygamber efendimiz de hep tiketirmis
Offf benim canim da aburcubur sepetinden cikolataistiyor,ama yemezsem yarin uyaninca kendimle gurur duyarim biliyorum.Aklindann cikarrrr bosver sutlacii abur cubu dedigin istersenden form kurbaiyelerden alabilirsin ben aliyorum israhimi kesiyodu
Hayırlısı olsun canımArkadaşlar diyeti bozdum maalesef iyi günler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?