- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Listeye girdiğiniz zaman mutlaka yazılı olması gerekiyorKalem bulamadım sabah sabah bazen terslikler olur ya iste bugün o gün
Tüh nasıl unuttum ya yazmıştım halbu kiIsim, tarih yazmazsan kabul olmaz canım
Excell programından nick name ve date günü yazdim sadeceListeye girdiğiniz zaman mutlaka yazılı olması gerekiyor
Valla süper.En son Salı akşam tartıldım 69,5 bugün sabah 68,7 aslında kendimi tam adapte etsem daha da fazla verirmişim demek ki neyse haftaya artık yüzde hesaplama nasıl oluyordu unuttum ben
Çok güzel bende bu hesaplamayı arıyordumEski kilodan çıkan farkı eski kilona bölüp 100 le çarpıyorsun
69,5 - 68,7= 0,800 ÷ 69,5 × 100 = % 1,151
Fotoyu çektim üzerine date ve nick name ekledimListeye girdiğiniz zaman mutlaka yazılı olması gerekiyor
Bu gün tam iki ay oldu diyete baslayali 15 kiloyu devirdim hamdolsun çok mutluyum iç camasirlarim bile olmuyordu hepsi olmaya başladı bende bir süre kıyafet almayı düşünmüyorum ama giyecekte bir şeyim yok doğru düzgün olsun zaten bir yere çıkmıyorum idare ederim biraz daha
Ben genelde alışverişimi Türkiye de yaparım.
1,5 sene oldu gitmeyeli. Burda yiyecek satılan dükkanlar açık, diğerleri kapalı, ihtiyacım da yok, şükür 3 ayrı beden kıyafetim var.
O yüzden gerek görmüyorum.
Eski kilodan çıkan farkı eski kilona bölüp 100 le çarpıyorsun
69,5 - 68,7= 0,800 ÷ 69,5 × 100 = % 1,151
Tebrikler canımEn son Salı akşam tartıldım 69,5 bugün sabah 68,7 aslında kendimi tam adapte etsem daha da fazla verirmişim demek ki neyse haftaya artık yüzde hesaplama nasıl oluyordu unuttum ben
Pazartesi 86 kiloyla başlamıştım .Bugün 84.4 kiloyum .
Fark: 1.600gr buna da şükür
Ben tarih yazmayı unutmuşum
Eki Görüntüle 2809835
Günaydın kizlar.....
Ben geçtiğimiz c.tesi diyete başlamıştım. İlk tartildigim da 81.2 idi. Gruba katıldığım p.tesi günü kilom 80'e düşmüştü.
Bugün cuma ve tartıldım. 78.8 kg çıktım. Yani 6 günde 2.4 kg vermişim.
Bu kadar emeğe bu çıkması gerçekten üzüldüm. Daha fazla vermeliydim
Eki Görüntüle 2809712
Ptesi 74 düm suan 72.7midem bulanana kadar su içiyorum
Pazartesiden beri 600 gr vermişim.
Pazartesi 84,85
Bugün 82,55
Fark 2,30 kg
yüzde nasıl hesaplanır bilmiyorum tekrar hatırlatabilir misin kaptanımmoni
Eki Görüntüle 2809774
geçen hafta : 94.4
bu hafta : 93.8
fark : 0.600
yüzdesi : 0.636
aaaaaa yazıyı unutmuşum halbuki yazdım notumu tüh ne olcak şimdi
Evett bende tartıldım
Geçen hafta 99.1
Bu hafta 97.5
Fark -1.600
Tebrikler kızlar erimeye başlamışızEn son Salı akşam tartıldım 69,5 bugün sabah 68,7 aslında kendimi tam adapte etsem daha da fazla verirmişim demek ki neyse haftaya artık yüzde hesaplama nasıl oluyordu unuttum ben
Tebrikler canım
Tebrikler kızlar erimeye başlamışız
Adette çıkan kilolar maalesef sınır bozucu kilolar ama doktor bunlar şişkinlik kilosu demişti pek takılma sende canimGünaydın herkese tebrikler ne güzel.kilolar vermişsiniz masallah ben adetliyimmalesef artı cıktı (((
73.8 başlangıç
74.9 bugün çıkan
Eki Görüntüle 2809825
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?