❤❤❤❤❤❤Günaydın tatlım
Şakamısın sen bence gayet güzel bi rakamGünaydın kizlar.....
Ben geçtiğimiz c.tesi diyete başlamıştım. İlk tartildigim da 81.2 idi. Gruba katıldığım p.tesi günü kilom 80'e düşmüştü.
Bugün cuma ve tartıldım. 78.8 kg çıktım. Yani 6 günde 2.4 kg vermişim.
Bu kadar emeğe bu çıkması gerçekten üzüldüm. Daha fazla vermeliydim
Eki Görüntüle 2809712
Tatlim bende yarin basen bel ölçümu yapicam sanki hep duruyo gibi ya basenler gerçekten sporla erirmiGünaydın kizlar
❤Tşk ederim canım benim
Keske ben öyle hizli versem kanatlanip uçarimŞakamısın sen bence gayet güzel bi rakam
Günaydın sekerim bazenler sporla gider çok afedersin benim basen popom küçüldü sporlaGünaydın
Tatlim bende yarin basen bel ölçümu yapicam sanki hep duruyo gibi ya basenler gerçekten sporla erirmi
Kesinlikle yenersin canımVeee korktuğum başıma geldi son 3 kiloda takildim bende bütün insanların yaşadığı sin 3 kiloda takıldım üstelik bide regl döngü şu başladı bu böyle aylarca gider moralimi bozmuyorum devam ediyorum bunuda yenerim daha öncede çok kilom takıldı yeme düzenimi değiştiriyorum hemen vucud aynı şeylere alıştığı için metabolizmam durdu.
Niye takılsın geçen hafta 4 kiloydu bu hafta 3 e düştü ki zaten diyete yeni baslamadiniz çok güzel bence vücudu sasirtsaniz mi acepVeee korktuğum başıma geldi son 3 kiloda takildim bende bütün insanların yaşadığı sin 3 kiloda takıldım üstelik bide regl döngü şu başladı bu böyle aylarca gider moralimi bozmuyorum devam ediyorum bunuda yenerim daha öncede çok kilom takıldı yeme düzenimi değiştiriyorum hemen vucud aynı şeylere alıştığı için metabolizmam durdu.
Haklisin vallaa demi yaaa bir sürü zorluk yaşadım bu yolda geç olsunda güç olmasın sana katılıyorum moralimi bozmuycamKesinlikle yenersin canımne kadar çok yollar aştın 3 kiloyu yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde verirsin
Şaşırtan hemen yeme düzenimi değiştiriyorum ara öğünü 1 ogune dusurcem 2 gün spor yapmiycam vücut kendine gelir aynı düzene alıştığı için metabolizma belli birdonemde duruyor çok yaşadım 23 kiloyu verirkenNiye takılsın geçen hafta 4 kiloydu bu hafta 3 e düştü ki zaten diyete yeni baslamadiniz çok güzel bence vücudu sasirtsaniz mi acep
Bilmezmiyim bende yaşıyorum ara ara kararli olduktan sonra verilir her türlüŞaşırtan hemen yeme düzenimi değiştiriyorum ara öğünü 1 ogune dusurcem 2 gün spor yapmiycam vücut kendine gelir aynı düzene alıştığı için metabolizma belli birdonemde duruyor çok yaşadım 23 kiloyu verirken
Ilk başlarda çok moralim bozulurdu streste metabolizmayı çok etkiliyor uykusuzluk bir Kaç gündür uyku sorunum var kafeini kesicem belli bir süre buda çok etkilediBilmezmiyim bende yaşıyorum ara ara kararli olduktan sonra verilir her türlü
TabikideRegl dönemine girdim ilacım bitti bugün yarın adet olurum ben hormon ilacıyla adet oluyorum maalesef yıllardır erken menapoz oldum 3 yıldır buna rağmen kilo verdim pes etmiycem 3 kilo neki 2 ayda olsa gider
Tebrikler canımEki Görüntüle 2809774
geçen hafta : 94.4
bu hafta : 93.8
fark : 0.600
yüzdesi : 0.636
aaaaaa yazıyı unutmuşum halbuki yazdım notumu tüh ne olcak şimdi
Teşekkür ederim umarım kabul olurTebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?