Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şakamısın sen bence gayet güzel bi rakam

Veee korktuğum başıma geldi son 3 kiloda takildim bende bütün insanların yaşadığı sin 3 kiloda takıldım üstelik bide regl döngü şu başladı bu böyle aylarca gider moralimi bozmuyorum devam ediyorum bunuda yenerim daha öncede çok kilom takıldı yeme düzenimi değiştiriyorum hemen vucud aynı şeylere alıştığı için metabolizmam durdu.

Kesinlikle yenersin canım ne kadar çok yollar aştın 3 kiloyu yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde verirsin

Niye takılsın geçen hafta 4 kiloydu bu hafta 3 e düştü ki zaten diyete yeni baslamadiniz çok güzel bence vücudu sasirtsaniz mi acep

Niye takılsın geçen hafta 4 kiloydu bu hafta 3 e düştü ki zaten diyete yeni baslamadiniz çok güzel bence vücudu sasirtsaniz mi acep
Şaşırtan hemen yeme düzenimi değiştiriyorum ara öğünü 1 ogune dusurcem 2 gün spor yapmiycam vücut kendine gelir aynı düzene alıştığı için metabolizma belli birdonemde duruyor çok yaşadım 23 kiloyu verirken

Bilmezmiyim bende yaşıyorum ara ara kararli olduktan sonra verilir her türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…