- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
Kesinlikle öyle ben böyle kilolara kof kilo diyorum hızlı gelip hızlı gidiyorSelam,
Geçen pazartesi:91.8
Bugün:89.4
Fark:2.4
Şişko olmanın tek güzel yanı bu galiba. Diyete başlayınca kilolar çifter çifter gidiyor
Ee Süper vallaSelam,
Geçen pazartesi:91.8
Bugün:89.4
Fark:2.4
Şişko olmanın tek güzel yanı bu galiba. Diyete başlayınca kilolar çifter çifter gidiyor
Umarım bir 20 kilo kadarı kofturKesinlikle öyle ben böyle kilolara kof kilo diyorum hızlı gelip hızlı gidiyor
İnşallah inşallahUmarım bir 20 kilo kadarı koftur
Simitler cok guzel evet,ama biz onun tadini biliyoruz:)
Biz incelmek istiyoruz,o zaman simidi platonik sevecegiz,koklamadan,sarilmadan
Eee tabikiiiBen bu gece buzluktan ceviz alayim suya koyayim da yarin alirim tavanarasindan:)
Evde dursun katki yapsin bari:)
Masaallaahiinnn olacakk heleeeOfff benim canim da aburcubur sepetinden cikolataistiyor,ama yemezsem yarin uyaninca kendimle gurur duyarim biliyorum.
Hadi Deniz,bir dakika mutluluk aldatici,yeme,sakin yeme,yemeeeee.
Elbisen uzerine.guzel olunca nasil mutlu olacaksin dusun,dusun
Teşekkür ederim canımTebrikler canım
Ayy kızlar beni yerin, utandırın kızın banatartıdan sonra oturdum 2 dilim tost yedim. Üzerine de 2 kare çikolata yedim. Bunları tolere edebilirim, sporla akşam salatayla dengeleyebilirim ama ben ne zaman böyle kendimi kaybedip yemeğe başlasam bir bakıyorum verdiğim 3 gramı da misliyle almışım. Ama bu kez kontrolü kaybetmemeliyim. Bu kez bambaşka bir hayatın başlangıcındayım. bu kez olmaz
(neden kontrolü kaybettiğimi de yazayım. Oğlumun okulu 1.5 km kadar uzakta ve daha servis ayarlayamadık. Sabah çocuğu okula götürüp yorgun argın evin kapısını açmıştım ki okul müdürü aradı, meğer öğretmenimiz izinliymiş, daha oturamadan olduğu gibi geri gittim. Yani aç karnına 6 km yol yaptım üstelik okul çantası, market poşetleri ve huysuz bir küçük çocukla. Eve döndüğümde açlıktan ve yorgunluktan kendimi kaybetmişim)
İki hafta spordan sonra bir santim bile gitmemis emziriyom yemegi ac kalacak şekilde yiyorum ama aynı kalmış hersey ki çok sıkı spor yaptim bugun Leslie basliycam
Ya ne bilim modum cok düştüEn az 1 ayda meydana çıkar incelmeler sabırla devam et :)
Aslında öğretmen bip'e yazmış ama o uygulamaya alışamadım bir türlü. Açıp bakmamışımOkul saatinden sonra mı haber edermiş o da diyeceğim ama bir de iyi yanından bakmak lazım spor yapmışsın :)
Modunu düşürme sakın pes yok tamammi olacak olacak hep düştük bu durumlara ama yinede azim ve kararlılık olduğun sürece devam edersinYa ne bilim modum cok düştü
Ya ne bilim modum cok düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?