Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Offf benim canim da aburcubur sepetinden cikolataistiyor,ama yemezsem yarin uyaninca kendimle gurur duyarim biliyorum.
Hadi Deniz,bir dakika mutluluk aldatici,yeme,sakin yeme,yemeeeee.
Elbisen uzerine.guzel olunca nasil mutlu olacaksin dusun,dusun
Masaallaahiinnn olacakk heleee

Ayy kızlar beni yerin, utandırın kızın bana tartıdan sonra oturdum 2 dilim tost yedim. Üzerine de 2 kare çikolata yedim. Bunları tolere edebilirim, sporla akşam salatayla dengeleyebilirim ama ben ne zaman böyle kendimi kaybedip yemeğe başlasam bir bakıyorum verdiğim 3 gramı da misliyle almışım. Ama bu kez kontrolü kaybetmemeliyim. Bu kez bambaşka bir hayatın başlangıcındayım. bu kez olmaz
(neden kontrolü kaybettiğimi de yazayım. Oğlumun okulu 1.5 km kadar uzakta ve daha servis ayarlayamadık. Sabah çocuğu okula götürüp yorgun argın evin kapısını açmıştım ki okul müdürü aradı, meğer öğretmenimiz izinliymiş, daha oturamadan olduğu gibi geri gittim. Yani aç karnına 6 km yol yaptım üstelik okul çantası, market poşetleri ve huysuz bir küçük çocukla. Eve döndüğümde açlıktan ve yorgunluktan kendimi kaybetmişim)

Okul saatinden sonra mı haber edermiş o da diyeceğim ama bir de iyi yanından bakmak lazım spor yapmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…