Gunaydinnnn
Kızlar ben Ziynet Sali'nin Kalbim Tatilde sarkisina bayiliyorum,tabi kendisine de
Klibi izlerken tüüü sana 45 yaşında senden 10 yas buyuk kadina bak taş mubarek su gibi masallah subhanallah diyorum,gözlerimi ayıramıyorum
Bir de kendine bakkocakari gibi acilen zayiflamak istiyorummm
Tam olarak ic sesim bu sizden mi gizleyecegim can yoldaslarim yol arkadaslarim
Sorma sorma:)) ay demi ya
Ben bütün grubaKızlar simdi kim kime meydan okuyorbellimi bakalim
Kapışalım şekerimBen bütün gruba
Şaka şaka sana meydan okuyanlardan biri benim
Beni yenmesi çok kolay avantajlisin benim kilo vermem durduBen bütün gruba
Şaka şaka sana meydan okuyanlardan biri benim
tamam canım, sohbete katılmaya devam edebilirsin, güzel kilo vermeler diliyorum.moni istekli başladım ama her gün menü yazmak benim için çok güç onu anlayamamıştım katılırken, üzgünüm.
hepinize keyifli fitleşmelerdiliyorum. sizi izleyerek motive olmaya çalışacağım. sevgiler.
Spasibo, dorogayaSpokoynoy noci druz'ya ❤❤❤❤ herkese iyi geceler arkadaşlar.
çok üzüldüm canım, başınız sağolsun.Merhaba arkadaşlar bu hafta bildirimde bulunamadim. Hem dikkat edemedim hem de tartulacak bile zamanım yoktu. Kardeşimin köpeği hastalanmışti. Tedavi için yanımıza gelmişti. Köpeği gençlik hastalığına yakalanmış. Kaybettik. Çok acı çekti çok etkilendim hala kendime gelemedim. Affedin beni
Kapışak valla
En çok kilo veren spor yapan kazanıyor kilo olmasa da spor daKapışak vallaşartlar nedir ne yapıcaz
Allah kabul etsin canım, gayet güzelmoni kaptanim,yarin oruc tutacagim icin bu saatte yedim,asinda yemeden de tutulur ama yarin kosturmacam var,dayanamam belki dedim.
2 haslanmis yumurta,yarim kase limonlu maydanoz, 3 4 kup yagsiz peynir,2 catal tereyagi ve az zeytinyagini karistirip yedim,ekmek yok,cok mu olmus gece icin ne dersin?
Cumaya kadar mı yoksa pazartesiye mi?En çok kilo veren spor yapan kazanıyor kilo olmasa da spor da
Cuma ya kadarCumaya kadar mı yoksa pazartesiye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?