Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Zerosima zehracım mezun üye olduğun için listeye girme hakkın var, ister misin alıyım mı seni bu hafta listeye? şartları tekrar kontrol edicem uygunsan cevabına göre de alır ya da almam.

Ben ama sonradan yarışmaya katılıp izne ayrıldım diye hatırlıyorum gerçi bayağı oldu o da bilmiyorum ki ya yapamazsam bozarsam :)

Perşembe menü sayılmaz ama yazmayı unutmuşum onu yazayım

Saat 10,30
Çeyrek sosisli börek(patronum getirdi yemek istemedim ama diğer işyerlerinde deneme amaçlı getirmiş ona göre puan ver dedi )
1 bardak şekersiz çay

Saat 12,30
Diğer çeyreğini yedim sosisli böreğin
1 bardak şekrsiz çay

Saat 19,30
1 tabak kuru safulye
2 yk pilav

15 dk yürüyüş 30 puan

2 litreye yakın da su

Mantiyi saat kacta yedin canim,digerlerine bayildiim,fazla gec yemediysen tamamdir,yoksa 4 5 kasik bir tabak sayilir neredeyse
Akşam yemeğini 6 gibi yiyoruz. Manti fazla oldu zaten farkindayim köfte düşünmüştüm ama evde bitmiş o yüzden manti yaptım.

Günaydın. Akşam başımızı yastığa huzurla ve gururla koyabilmek için gün içinde boğazımıza yenik düşmeyelim. Bunu önce kendime söylüyorum, çünkü kendimde o potansiyeli görüyorum hadi yapalım şu işi
Türk kahvesinin yanına minnak bir çukulata kıracaktım ki bu mesajı gördüm vazgeçiyorum

Dünkü menüm,

Saat 10,30
1 bardak şekersiz çay

Saat 13,00
1 tabak beyran
Bir parça ekmek

Saat 19,30
1 tabak şehriye çorbası

Saat 21,30
1 dilime yakın pasta yedik kızımla birlikte

1,5 litreye yakın su içtim üşüdüğümden çok içemedim

15 dk yürüyüş 30 puan

Ay hadi inşallah ya

Gunaydinnnn
Kızlar ben Ziynet Sali'nin Kalbim Tatilde sarkisina bayiliyorum,tabi kendisine de
Klibi izlerken tüüü sana 45 yaşında senden 10 yas buyuk kadina bak taş mubarek su gibi masallah subhanallah diyorum,gözlerimi ayıramıyorum
Bir de kendine bakkocakari gibi acilen zayiflamak istiyorummm

Tam olarak ic sesim bu sizden mi gizleyecegim can yoldaslarim yol arkadaslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…