- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Anladım cnm teşekkürler bende sayenizde vazgecmiycem yapicam basen eritme arti leslie bende abur cubur yemiyom cnm fena çikolata istiyo hemde nasıl yemicem iki hafta sonra biraz incelirsem düşünürüzDikkat ettim canım sadece Leslie le zayiflayanda var çevremde ama ben abur cubur ve ekmek hastasıyım onları kestim .Düzenli beslendim 3 ana 3 ara öğün yaptım .Yeme alışkanlığımız düzene girince sporda yapınca kilolar gidiyor .
Anladım cnm teşekkürler bende sayenizde vazgecmiycem yapicam basen eritme arti leslie bende abur cubur yemiyom cnm fena çikolata istiyo hemde nasıl yemicem iki hafta sonra biraz incelirsem düşünürüz
Yemek güzel arkadaşım off yemeyince dunya duruyo bir aydır abur cubur yemedimbiraz once annem de diyor ki ... hani şu cokokrem tarzi kirmizi kaplarda cikolatalar oluyor ya, ha işte . Diyor ki az biraz zaman gécsin de ondan aliriz yeriz :)
Sakın dedim sakin nisan ayi cikmadan alma mayısta bakariz dedim
Teseekkur ederiz sende hosgeldinniyi akşamlar kızlarrr
takıma yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel. tek tek etiketleyemedim ama hepiniz hoşgeldiniz
Devam edersin diye düşünüyorumEmzirmede yapilan diyet buldum diyetisyen vermis kk yazmis bir arkadas yarin ona basliycam ve spor destek icin teşekkür ederim kizlar
Emzirmede yapilan diyet buldum diyetisyen vermis kk yazmis bir arkadas yarin ona basliycam ve spor destek icin teşekkür ederim kizlar
Bu hafta bende öyle yapcam canımCanım ben kahvaltıyı öğlen yapıyorum 12 veya 11 buçuk gibi
Birde ikindiyi azcik geçince yemek yiyorum çok iyi oldu
Günaydın canımGünaydın kızlar kızım sağolsun haftasonu diye erkenden kalktı
Kuzum bazu bünyeler diyetsizde leslie yaparak inceliyor ben mesala 1 ay diyet ve leslie bütün serilerini yaparak inceldim.Diyetsizmi verdin sade Leslie yaparak
❤❤❤❤Gunaydinn❤
Sen veremezsin yine diyenlere inat vereceğim bu kiloları sık Şıkıdım giyinip gezeceğim bil hassa eşime inat bak gördün zayıflayın nasıl paraciklarina kiyicam
❤❤❤❤helal olsun vallaaa aynı hırsla devam etttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?