- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
Kahvaltini daha acik yazsan iyi olurdu canim.Slmlar menum
Sabah klasik kalorili kahvalti pisili falan
Oglen 3 kasik kisir
Aksam lahmacun 1.5 tane 1 kase corba
Teşekkür ederim. ❤❤Suuupeeersiiiin
Ay yok gorumcemin bebesi eylüle bdogru olacakOfff dugunler dugunler offff
Gelin damada lazim degilse oncelik incelmek,bosver simdi=/
Gerci ben de ugrasiyorum birseylerle de,diyete de tas koyamam..
Kesinlikle.Ay yok gorumcemin bebesi eylüle bdogru olacak
Ama bende yaramaz fındık var diye ben şimdiden başlamıştım
İncelmek daha önemli kesinlikle....
Keşke verebilsek hemen öyle bir tuş s olsa. Ama herşey gibi emek istiyor
Basiniz sag olsun cok acıEvet canım cenazem var peşpeşe 2 halamı kaybettimbiri pazar,biri bugün
Bende eva fitness ve inc fitness yapıyorum ilk zamanlar bel ağrısı olmuştum. fakat 1 haftadan sonra geçiyor hareketler ağır fakat etkili ben 48 dakikalık olan kısima geldim şuan 30 dakikalık versiyonu 1 saatmis gibi geliyor insana özellikle karın için ve tüm vücut için etkili.Kızlar sporu yapmamıştım bugün 10 dk ABS yaptım
Birde 10 dk o cardio
Ama nefes nefese kaldım. Geçen size bahsettiğim dans şeklinde ama en hızlı kilo verdiren çalışmalardan Eva fitness Tan izledim 25 dk ben 10 dk dayandım tempoya hareketler basit ama soluk soluğa kaliyo insan birde oğlan uyanınca devam edemedim
Basın saolsun canim allah sizlere olur versin seni çok iyi anlıyorum peşpeşe çok zor bende 2 er hafta arayla kaybetmiştim küçük amcamla büyük amcamı seni çok iyi anlıyorum peşpeşe çok çok zordur allah sabırlar versin ailene sanaEvet canım cenazem var peşpeşe 2 halamı kaybettimbiri pazar,biri bugün
Bu hafta profilimde yazan 80 kilidini acmak istiyorum,tartida 79.9 u gordugum an kilit acilir.hadi insallah bakalim
Başınız sağolsun Allah sabırlar versin inşallahEvet canım cenazem var peşpeşe 2 halamı kaybettimbiri pazar,biri bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?