- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
Bunları nereden izleyip yapıyorsun link atar mısın?Selam
Menü paylaşmıyorum
Spor paylaşayım
7 dk YouTube egzersiz
Kollar yukarı aşağı.. 110
Yana eğil.. 30 sağ 30 sol
Squat ... 25
Mekik.. 28
Yere yatıp yan bacak kaldır 30 sağ 30 sol
Yatarak bacaklar havada bisiklet sür 1dk
Kol makası.. 200
Önceki sayfaya atmışsın şimdi gördüm. Yarın deneyeceğim ben de. Bakalım kaç dakika sürecek.Bunları nereden izleyip yapıyorsun link atar mısın?
Allah razı olsun evet çokBasiniz sag olsun cok acı
Allah razı olsun canım evet çok zor.çok teşekkürü r ederim dizede sabır versin rabbimBasın saolsun canim allah sizlere olur versin seni çok iyi anlıyorum peşpeşe çok zor bende 2 er hafta arayla kaybetmiştim küçük amcamla büyük amcamı seni çok iyi anlıyorum peşpeşe çok çok zordur allah sabırlar versin ailene sana
Allah razı olsunBaşınız sağolsun Allah sabırlar versin inşallah
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun canım
Allah razı olsunBaşınız sağolsun
Allah razı olsun canım.beni 1 hafta idare edebilir misiniz,ailemin yanına gidicem.aramızda 1000km var Allah razı olsun eşim şu zor şartlarda fırsat oluşturdu sabah yola çıkacaz Allah izin verirse.haftaya gelsem aranıza?başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Allah razı olsun canımBaşın sağolsun canım
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun sağlık olsun da telafi edilir inşallahİyi akşamlar kızlar tabi ne bulursam yedim 2 kere düşünce fena oldum o yüzden gözüm birşey görmedi bu gidişle bu hafta artı çıkarım çok üzgünüm
Bugün tam 1 emek yedim kızlar şeker düşünce yani yarım yarım bal sürdüm yedim üzgünüm
Başınız sağ olsunAllah razı olsun canım
Bu hareketler tamamen dogaçlama,icimden gelerek yaptığım hareketler, nerede birikmiş yağım varsa onları eritecek şekilde kendi kafama göre yapiyorum canim benimBunları nereden izleyip yapıyorsun link atar mısın?
Allah razı olsunBaşınız sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?