Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay kizlar dün mekik çekeyim dedim 18 tane zor çektim bu gün belim çok ağrıyor bir daha cekecegimi zannetmiyorum ama niye böyle oldu acaba
Isinmadanmi yaptin mekiği onun ısınma hareketleri var böyle ağır hareketlerden önce 5 dakika ısınma hareketleri yap canim aynısını yaşadım bel ve sırt ağrılarım bir haftada geçmemişti sonra internetten öğrendim kekikten önce 5dakika belin sırtının ağrımasın diye hareketleri var onun

Ay kizlar dün mekik çekeyim dedim 18 tane zor çektim bu gün belim çok ağrıyor bir daha cekecegimi zannetmiyorum ama niye böyle oldu acaba

Uzun bir aradan sonra yaptıysan ağrır ama bir kaç gün üst üste yaparsan o ağrıya rağmen geçer yani ben de öyle oluyor

Isınmadan cekersen 18 zor oluyor isindigin zaman vücudun hareket edince ben 100 e kadar çekebiliyorum alışıyor artık vücudun çünkü

Aaa evet ısınma hareketi olduğunu bilmiyordum mahvoldum ya gerçekten şimdi bı ağrı kesici aldım bı sure yapmam zaten ya
Bilmeyince işte neyse öğreneceğiz bu işleri yavaş yavas

Aaa evet ısınma hareketi olduğunu bilmiyordum mahvoldum ya gerçekten şimdi bı ağrı kesici aldım bı sure yapmam zaten ya
Bilmeyince işte neyse öğreneceğiz bu işleri yavaş yavas
Canim benim hiç canını sıkma bende bilmiyordum ki öğrendim bir kaç gün sakın yapma kasların bel kasların yumuşasın beline viks tarzi kas gevşetici sürdür allah muhafaza tutulursun canim

Harikasınız hanımlar eksi gelenleri tebrik ediyorum gelmeyenler artıda olanlarda üzülmeyin haftaya çok güzel eksilerle gelirsiniz inşallah daha yolun başındayız modumuz düşmesin arada böyle duraksama ödem olacak zamanla eksilecegiz güzel sonuç alacağız . Bizlerde fit birer bayan olacağız

Ya egzersiz yapıyorum sürekli ama mekik daha yeni çekmeye başladım önce azar azar başlar sonra artırım dedim ama yok bu gün pertim
Mekik çok zordur bilirim ve bende cokcektim bel ağrısı ilk zamanlar bir kaç gün dinlendir bol bol krem sür ki kaslar gevşesin daha sonra rahat hareket edebilirsin

❤❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…