- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Teşekkür ederim ❤bı kaç gün ara vericem zaten spor yapicam derken daha kotu olmayayımCanim benim hiç canını sıkma bende bilmiyordum ki öğrendim bir kaç gün sakın yapma kasların bel kasların yumuşasın beline viks tarzi kas gevşetici sürdür allah muhafaza tutulursun canim
Pazartesi 73.1
Cuma 72.7
Arada ki fark -400
Canım sen pazartesi gününu yazmışsın geçen hafta cuma günü kilon kaçtı .Geçen hafta cuma günü kilonla bu hafta ki kilonu çıkaracaksın .
Aynen öle canim.Teşekkür ederim ❤bı kaç gün ara vericem zaten spor yapicam derken daha kotu olmayayım
İnşallah canim bende ozeneim birde bu hafta çok yemedim ya yememden çok kısmistmAyyyyu çok kıskandım yaaa ben kilo verenleri şu regl bitsin tam gaz devam ederim insallahhhh
Ya bende yaptım banane )))Dün hariç haftanın 6 günü spor yaptim ınsallah ben
Geçen hafta 74.9 diye hatirliyorumCanım sen pazartesi gününu yazmışsın geçen hafta cuma günü kilon kaçtı .Geçen hafta cuma günü kilonla bu hafta ki kilonu çıkaracaksın .
Evet sen kazandınYa bende yaptım banane )))
Geçen hafta 74.9 diye hatirliyorum
2.200 oluyor o zaman
Ya teşekkür ediyorum fakat geçen hafta adetliyim gerçek kilo kaybı saymıyorum oyuzden 73.8 ile başladım ben 1kilo 200 gram gitmiş oluyor onu baz alırsak neyse kilo verdik mi evet ozaman herkes kazandı))))Evet sen kazandıntebrik ederim
Ya bende yaptım banane )))
Geçen hafta 74.9 diye hatirliyorum
2.200 oluyor o zaman
Kuzum bunada şükür boşver sende benim gibi devammmmEki Görüntüle 2815486
gecen cuma : 81.0
Bugun 82.2
Fark : + 1.2 kg
..
Iyi bari daha fazla arti bekliyordum
Allahtan korkmadan nasil yapabiliyorlar anlamiyorum..1 ay öncede kayinvalidenin kiracisinin evine hirsiz girmişti..zehir zikkim olsun..Allah bildiği gibi yapsin hirsizlik yapip kul hakkina girenleri..insanlar ne mücadeleylen çalişip aliyorlar o eşyalariKızlar bugün hırsız ggiren eve gittik
Kapıyı dün kitlemistim yine hırsız girmis. Beyaz esyalardan götürmüş. Büyük oarcalar duruyor.
Kapıyı kirmislar .
Cok korktuk.
Polis olay yeri inceleme falan geldi
Kamera kaydı da var. Bakalım
Sabah oğlana kahvaltı yaptırırken birkaç lokma peynir domates ve çok az yumurta yedim.
Sonra kraker yedim sokaklardaydik hep.
Akşam da karnıyarık ile salata ve birkaç kaşık pilav yedim..
Spor sekiz bin adım 16 dk cardio dans
Aynen katiliyorumAllahtan korkmadan nasil yapabiliyorlar anlamiyorum..1 ay öncede kayinvalidenin kiracisinin evine hirsiz girmişti..zehir zikkim olsun..Allah bildiği gibi yapsin hirsizlik yapip kul hakkina girenleri..insanlar ne mücadeleylen çalişip aliyorlar o eşyalari
Aynen öyle ki şuan kardeşim asker. Durumu da iyi değilAllahtan korkmadan nasil yapabiliyorlar anlamiyorum..1 ay öncede kayinvalidenin kiracisinin evine hirsiz girmişti..zehir zikkim olsun..Allah bildiği gibi yapsin hirsizlik yapip kul hakkina girenleri..insanlar ne mücadeleylen çalişip aliyorlar o eşyalari
Cana gelmesinde kuzum mal yerine geliyor.Allahtan korkmadan nasil yapabiliyorlar anlamiyorum..1 ay öncede kayinvalidenin kiracisinin evine hirsiz girmişti..zehir zikkim olsun..Allah bildiği gibi yapsin hirsizlik yapip kul hakkina girenleri..insanlar ne mücadeleylen çalişip aliyorlar o eşyalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?