Ben kadın hastalıklarından baya bir ameliyat oldum şuan yine histeroskopi olucam yakışıklılarım açılacak ağrılarım ve şişkinliğin ondan benim genelde acil de geçiririm her adet dönemimi 23 kilo verdiğinden beri sadece agrım oluyor bayilmalarim bitti acile hiç gitmedim zayıflamak çok iyi geldi banaÇok şişkinlik yok gibi şu an belki ondandır :)
Sanada geçmiş olsun canim nedir biz bu kadınların çektikleri yaaAynen benim de 2.gün dün başladı geçmiş olsun canım çok şükür ben şimdilik iyiyim bir anda gelmezse sancı iyi
Ben kadın hastalıklarından baya bir ameliyat oldum şuan yine histeroskopi olucam yakışıklılarım açılacak ağrılarım ve şişkinliğin ondan benim genelde acil de geçiririm her adet dönemimi 23 kilo verdiğinden beri sadece agrım oluyor bayilmalarim bitti acile hiç gitmedim zayıflamak çok iyi geldi bana
Kızlar çok güzel eksiniz var tebrik ederim ben baya dikkat etmeme rağmen arti çıktım.
Dün birkaç tane tuslu fıstık yedim ondwn mi acaba
İnşallah kirkyillik mahalle. Kiracı oalrai gelenler yapmış diyorlar. Tanıdık değil yaniEvin boş olduğunu bilen biri yapmıştır.
Inşallah hırsız bulunur
Dün su hiç icemedim normalde evde şişeyle dolanirim. İki litre içerim e muhtemelen ondan da olabilir tekrar tartilcamSuyu ne kadar içiyorsun misal ben kaçamak yapsam da eğer suyumu düzgün için çok az da hareket ettiysem gidiyor gerçi bünyeden bünyeye de fark eder ama bilemedim
Olsun olsun bak bende hiç veremiyorum 2 haftadır pes etmek yok şanslısın 200 gr verebilmişsin bende oda yokGünaydın ahaaalliii200 Gr vermişim çok komik ama olsun candır
1 tane bile tuzlufistik yesen hemen ödem yapıyor vucud ödemdir o canımKızlar çok güzel eksiniz var tebrik ederim ben baya dikkat etmeme rağmen arti çıktım.
Dün birkaç tane tuslu fıstık yedim ondwn mi acaba
Canim benim ne olacağı belli olmuyor biz güya güvenliği olan sitede oturuyoruz geçen ay güvenliği uyuyup misafir olarak geldik deyip birinci bloktaki daireyi soydularİnşallah kirkyillik mahalle. Kiracı oalrai gelenler yapmış diyorlar. Tanıdık değil yani
Öyle ya gerçektenCanim benim ne olacağı belli olmuyor biz güya güvenliği olan sitede oturuyoruz geçen ay güvenliği uyuyup misafir olarak geldik deyip birinci bloktaki daireyi soydular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?