Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun gülüm

Sebzelerde neee vaaaar,niye yasaak

Selam kızlar napiosunuzzzzz ben bu sabah yürüyüşe çıkmadım minnacık yedim epilasyona gittim. Birazdan akşam yemeğinde bir çorba içip yürüyüşe cikicam.
Okdar kafada bitirmişim ki iştahım sıfır şaka gibi.

Cuma 76.6 idim
Pazartesi 75
Bugün 74.7 oldum karşılığını alıyorum azmimim kendimi okdar mutlu hissediyorum. Tok karna bile 74. 7 çıktım.
Halbuki öğlen spangle yedim. Bildiğiniz şekerim düştü. Mecbur yedim canım çok istedi. Ben evde yaptığım şeyi sevmem. Disarda hazır şeyler çok arada yerim.

Maşallah maşallah süper gerçekten her şey kafada bitirmeyle başlıyor kafatda bitirmeyi ve diyet moduna giremiyor insan asla 2ileri bir geri gidiyor

Bende oğlumu dışarı çıkarmıştım parkta bı arkadaşı gördüm baya zayiflamissin dedi gerçekten çok seviniyorum böyle olunca daha çok diyet moduna giriyorum

Selam arkadaşlar dün biraz bozdum diyeti adeta tatlı krizine girdim ve yedim o yüzden bugün ve sonrası telafi günü oldu olacak
bugünkü menüm
Sabah
1kupa nescafe
Öğle
1 yumurta 3köfteli fırında patates
Ara
1elma 1portakal küçük bir muz
Akşam
1 kase Lahana çorbası
3 ceviz
2 litre su
Spor 2saat yürüyüş 120x2=240 puan

Merhaba kızlarrr herkes iyidir umarım.
Kan tahlillerim çıktı. insülin yine aynı. yani benim hemen tatlı ve hamurişi olayını çözmem gerekli. son dönemde fazlaca yedim. ürik asidim de 6 çıkmış. yani tam üst sınırda ayarlarımı hemen düzene sokmam gerekli.

Ramazandan umutluyum. bakalım, hayırlısı olsun. çikolata partileri bitsin artık

Kızlar menüm;
Uyanınca 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
1 yumurta ile yapılmış kıymalı yumurta
5 zeytin
1 domates
1 dilim çavdar ekmeği ekmeği
1 fincan şekersiz çay

öğlen 1 kase keten tohumlu yoğurt
1 adet portakal

ara 1 fincan şekersiz Türk kahvesi 1 adet keçiboynuzu

akşam yoğurtlu köz biberli semizotu salatası
Küçük bir dilim tavuk göğsü haşlama

Mydestinyy 30 dk Leslie 90 puan
30 dk yürüyüş 60 puan toplam 150 puan

şu ana kadar 2 litre su

İnsanlarında farketmesi önemli vallahi çok motive oluyor insan
Canım insülin düşmesi için en az 10 15 kg vermen gerekiyor. Bendede var daha 1 senedir kan vermedim bakalım pazartesi vericem nasipse

merhaba dün netimizde sorun vardı giremedim akşam siteye. o yüzden dün ve bugünü birlikte yazıyorum.

Mydestinyy

5 Nİsan Pazartesi
Kahvaltı: 1 yumurta, 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 1 dilim peynir, çay
Öğle:1 tabak (yağsız) yoğurtlu makarna
Ara: çay + 1 dilim kek
Akşam: 1 porsiyon nohut yemeği, salata, yoğurt
Su: 1,5 litre
Spor: yok

6 Nisan Salı
Kahvaltı: 1 yumurta, 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 1 dilim peynir, çay
Öğle:1 kase haşlanmış nohut, 1 kase yoğurt
Ara: çay + 2 züber top
Akşam: 15 hamsi, salata
Su: 1,5 litre
Spor: yok

ayrıca bugün diyetisyene başladım, yarından itibaren onun listesine bağlıyım. ve bir de bana tartı yasağı koydu, burdan başka yerde tartılma dedi. o yüzden ben sadece burada kalabilmek için cumaları tartılacağım, pazartesi tartılarına katılmayacağım, bu listeye girmeme sorun olmaz umarım moni

fulyacım bir diyetisyenden yardım almayı neden düşünmüyorsun? bence denemelisin

tamam canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…