nasıl istersen o şekilde yapabilirsinmoni o zaman şöyle yapalım herkes beni etiketlesin ben tek tek yazayım olur mu
geçmiş olsun gülümDün bütün gün hasta yattım, bugün daha iyiyim, midem ağrıyor, halsizlik var.
Yemeye dikkat edemiyorum, hava soğudu yürüyüş yapamıyorum, 63 civarıyım. Ramazanda en azından sabit kalmayı hedefliyorum, inşallah başarırım
Sebzelerde neee vaaaar,niye yasaakBana lahana brokoli kirmizi lahana karnibahar yasak bakliyatlar serbest un olarak mercimek unu fındık unu nohut unu hindistancevizi unu kullanıyorum ben makarnalar yulaf yasak glutensiz yapılan yulaf ezmesi ve glutensiz mercimekten yapılmış makarnaları kullaniyorum
Tiroid hastalarına iyi gelmiyorSebzelerde neee vaaaar,niye yasaak
Maşallah maşallah süper gerçekten her şey kafada bitirmeyle başlıyor kafatda bitirmeyi ve diyet moduna giremiyor insan asla 2ileri bir geri gidiyorSelam kızlar napiosunuzzzzzben bu sabah yürüyüşe çıkmadım minnacık yedim epilasyona gittim. Birazdan akşam yemeğinde bir çorba içip yürüyüşe cikicam.
Okdar kafada bitirmişim ki iştahım sıfır şaka gibi.
Cuma 76.6 idim
Pazartesi 75
Bugün 74.7 oldum karşılığını alıyorum azmimimkendimi okdar mutlu hissediyorum. Tok karna bile 74. 7 çıktım.
Halbuki öğlen spangle yedim. Bildiğiniz şekerim düştü. Mecbur yedim canım çok istedi. Ben evde yaptığım şeyi sevmem. Disarda hazır şeyler çok arada yerim.
İnsanlarında farketmesi önemli vallahi çok motive oluyor insanMaşallah maşallah süper gerçekten her şey kafada bitirmeyle başlıyor kafatda bitirmeyi ve diyet moduna giremiyor insan asla 2ileri bir geri gidiyor
Bende oğlumu dışarı çıkarmıştım parkta bı arkadaşı gördüm baya zayiflamissin dedi gerçekten çok seviniyorum böyle olunca daha çok diyet moduna giriyorum
Canım insülin düşmesi için en az 10 15 kg vermen gerekiyor. Bendede var daha 1 senedir kan vermedim bakalım pazartesi vericem nasipseMerhaba kızlarrrherkes iyidir umarım.
Kan tahlillerim çıktı. insülin yine aynı. yani benim hemen tatlı ve hamurişi olayını çözmem gerekli. son dönemde fazlaca yedim. ürik asidim de 6 çıkmış. yani tam üst sınırdaayarlarımı hemen düzene sokmam gerekli.
Ramazandan umutluyum. bakalım, hayırlısı olsun. çikolata partileri bitsin artık
fulyacım bir diyetisyenden yardım almayı neden düşünmüyorsun? bence denemelisinMerhaba kızlarrrherkes iyidir umarım.
Kan tahlillerim çıktı. insülin yine aynı. yani benim hemen tatlı ve hamurişi olayını çözmem gerekli. son dönemde fazlaca yedim. ürik asidim de 6 çıkmış. yani tam üst sınırdaayarlarımı hemen düzene sokmam gerekli.
Ramazandan umutluyum. bakalım, hayırlısı olsun. çikolata partileri bitsin artık
bugünden itibaren yaparsın kuzum zorlama kendiniAaaay eskileri nasıl bulcam tek tek benmenü ve sporlar aaay ayyy sancımmm geldi
tamam canımcımmerhaba dün netimizde sorun vardı giremedim akşam siteye. o yüzden dün ve bugünü birlikte yazıyorum.
Mydestinyy
5 Nİsan Pazartesi
Kahvaltı: 1 yumurta, 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 1 dilim peynir, çay
Öğle:1 tabak (yağsız) yoğurtlu makarna
Ara: çay + 1 dilim kek
Akşam: 1 porsiyon nohut yemeği, salata, yoğurt
Su: 1,5 litre
Spor: yok
6 Nisan Salı
Kahvaltı: 1 yumurta, 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 1 dilim peynir, çay
Öğle:1 kase haşlanmış nohut, 1 kase yoğurt
Ara: çay + 2 züber top
Akşam: 15 hamsi, salata
Su: 1,5 litre
Spor: yok
ayrıca bugün diyetisyene başladım, yarından itibaren onun listesine bağlıyım. ve bir de bana tartı yasağı koydu, burdan başka yerde tartılma dedi. o yüzden ben sadece burada kalabilmek için cumaları tartılacağım, pazartesi tartılarına katılmayacağım, bu listeye girmeme sorun olmaz umarımmoni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?