- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Dün bütün gün hasta yattım, bugün daha iyiyim, midem ağrıyor, halsizlik var.Selam arkadaşlar...nasilsiniz..ben çok şükür toparlandim...busefer olacak...@gezegenfeza sende durumlar nasil
Bende şaşırdım günleriBugün pazartesimiydi..keşke tartilsaydim bende.. pazar zannediyordum..burda bugün tatil günü..heryer kapali pazar günüymüş gibi
Rabbim gönlüne göre versin canımAmin canim benim âmin ınsallah zayıflamamalı amacımda bu rahat bir şekilde tedavime gideyim ilkinde kilodan yağdan hareket bile edemiyordum. karnıma vurulan iğneleri bile yağdan hissetmiyordum ınsallah busefer olur . Olmazsada oluncaya kadar tedaviye gidicem.tek amacım bu benim. Ozguvenim evet şimdi dahada çok yerine geldi eskidende öyleydim fakat şimdi daha bir kendime güvenim geldi. Herşey bir evlat sahibi olabilmek için. Inan deselerki 20 kilo daha ver veririm yeterki evladıma kavusayimda başka bisey istemem. Hamile olursada seve seve alırım kilo inan bütün kilolarımı geri bile alsam gram umrumda olmaz gururla taşırım o kiloları icinde bir evlat var diye
Benim bı akrabamda 20 sene defalarca tüp bebek tedavisi oldu sonra 42 yaşında kendiliginden oldu hatta sonra bir daha oldu düşük yaptı şimdi kocaman kızı var rabbim nasip ederse her şey olur yeter ki istemeyi bilelim
sana da geçmiş olsun canım. neden oldu ki acaba?Dün bütün gün hasta yattım, bugün daha iyiyim, midem ağrıyor, halsizlik var.
Yemeye dikkat edemiyorum, hava soğudu yürüyüş yapamıyorum, 63 civarıyım. Ramazanda en azından sabit kalmayı hedefliyorum, inşallah başarırım
Amin çok teşekkür ederim rabbim ınsallah hepimizin gönlüne göre versin.Rabbim gönlüne göre versin canım
İlaç sadece 1 ay sonra kontrolGeçmiş olsun canım, tedavi ne önerdiler
Evet ilaç verdiçok geçmiş olsun. ritim bozukluğu sıkıntı. birşey verdi mi?
Naylon elbise giydim, feci üşüdüm, ondan olduğunu düşünüyorum.sana da geçmiş olsun canım. neden oldu ki acaba?
ramazanda abartmazsak en azından sabit kalırız. benim tek sıkıntım wc oluyor.
Düzelir inşallahİlaç sadece 1 ay sonra kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?