Geçmiş omsun canim...soğukmu aldin aceba..Dün bütün gün hasta yattım, bugün daha iyiyim, midem ağrıyor, halsizlik var.
Yemeye dikkat edemiyorum, hava soğudu yürüyüş yapamıyorum, 63 civarıyım. Ramazanda en azından sabit kalmayı hedefliyorum, inşallah başarırım
Çok şekerIyi geceler kizlarrr
Ders calisiyordum iki dakika uzanayim belim dinlensin dedim
Kalkamiyorum
Neden??
Eki Görüntüle 2818327
Kolumda uyuyakaldı eşşek
Geçmiş olsun gülimNaylon elbise giydim, feci üşüdüm, ondan olduğunu düşünüyorum.
Abartmayız inşallah
Günaydın sekerim❤❤❤❤Günaydın hanımlar bol eksili bir gün olsunn inşallah
Zayıflama hikayem hepsini anlatayim benim bebek tedavilerimden dolayı baya kilo almıştım zaten hashimato rahatsızlığım vardı. Metabolizmam çok yavaştı. Yemek yeme isteğini durduramıyorum ve rahatsizliklarim artmisti hasimatodan surekli duzensizdi benim tiroid değerlerim bir yükselip bir düşüyordu sonra doktorum buna bir son vermemiz lazım dedi beni diyetisyen e yönlendirdi glüten kesmem gerektiğini söylemişti ben hiç rahatsız olmuyordum kilomdan özgüvenli bir insanım zaten kiloluykende kendime güvenim sonsuzdu sağlığım için kilo vermek istedim iki doktorumun desteğiyle diyete başladım direk glutenli ürünleri kestim . Beslenme düzenimi değiştirdim 15 gün içinde kilo vermeye başladım sonra spora başladım haftanın 7 günü spor yapiyodum ben sabah ayrı akşam ayrı 1 ay icinde kilolar gitmeye başladı bayada inceldim.2 ay durdu kilo veremedim 15 gün tekrar beslenmeli değiştirdiler ara öğünler eklendi 3 gün icindede kilo vermem hızlandı günlük çizelgeler yaptim ders çalışır gibi haftalık listeleri sporları tek tek yazıyorum deftere 2.ayin sonunda 10 kilo daha gitti 3.ayin başlarında yine durdu bu sefer listeye suyuda ekledim yine vermeye devam etti. 4.ay sonunda listeden bir yaprak daha kopardım toplan 24 kilo oldu 2 ay sporla inceldim karnım çok afedersin popom bacaklarım baya inceldi 3.ayda spor saatlerini biraz düşürdüm internette yapmadığım spor yoktur hepsini yaparak inceldim ben. 104.90 dan 80.45. Indim ne dedim 78 di benim son iki kiloyu verdikten sonra beslenme şeklini degisterecek doktorlarim busefer kendime 60 kiloyu hedef koyup yoluma devam edicem .
SuuppeeersiiinZayıflama hikayem hepsini anlatayim benim bebek tedavilerimden dolayı baya kilo almıştım zaten hashimato rahatsızlığım vardı. Metabolizmam çok yavaştı. Yemek yeme isteğini durduramıyorum ve rahatsizliklarim artmisti hasimatodan surekli duzensizdi benim tiroid değerlerim bir yükselip bir düşüyordu sonra doktorum buna bir son vermemiz lazım dedi beni diyetisyen e yönlendirdi glüten kesmem gerektiğini söylemişti ben hiç rahatsız olmuyordum kilomdan özgüvenli bir insanım zaten kiloluykende kendime güvenim sonsuzdu sağlığım için kilo vermek istedim iki doktorumun desteğiyle diyete başladım direk glutenli ürünleri kestim . Beslenme düzenimi değiştirdim 15 gün içinde kilo vermeye başladım sonra spora başladım haftanın 7 günü spor yapiyodum ben sabah ayrı akşam ayrı 1 ay icinde kilolar gitmeye başladı bayada inceldim.2 ay durdu kilo veremedim 15 gün tekrar beslenmeli değiştirdiler ara öğünler eklendi 3 gün icindede kilo vermem hızlandı günlük çizelgeler yaptim ders çalışır gibi haftalık listeleri sporları tek tek yazıyorum deftere 2.ayin sonunda 10 kilo daha gitti 3.ayin başlarında yine durdu bu sefer listeye suyuda ekledim yine vermeye devam etti. 4.ay sonunda listeden bir yaprak daha kopardım toplan 24 kilo oldu 2 ay sporla inceldim karnım çok afedersin popom bacaklarım baya inceldi 3.ayda spor saatlerini biraz düşürdüm internette yapmadığım spor yoktur hepsini yaparak inceldim ben. 104.90 dan 80.45. Indim ne dedim 78 di benim son iki kiloyu verdikten sonra beslenme şeklini degisterecek doktorlarim busefer kendime 60 kiloyu hedef koyup yoluma devam edicem .
Yediğimiz unlar şekerler pasta börek hazır ürünler hazır lavaslar hazır yufkalar herşey glutenliSuuppeeersiiin
Glutensiz beslenmede neler yasak neler sinirsiz hocam
Bana lahana brokoli kirmizi lahana karnibahar yasak bakliyatlar serbest un olarak mercimek unu fındık unu nohut unu hindistancevizi unu kullanıyorum ben makarnalar yulaf yasak glutensiz yapılan yulaf ezmesi ve glutensiz mercimekten yapılmış makarnaları kullaniyorumSuuppeeersiiin
Glutensiz beslenmede neler yasak neler sinirsiz hocam
Buğdayda kullanmıyorum karabug day sadece ekmek olarak tam buğday nadiren mercimek ekmeği kendim yapiyorumBana lahana brokoli kirmizi lahana karnibahar yasak bakliyatlar serbest un olarak mercimek unu fındık unu nohut unu hindistancevizi unu kullanıyorum ben makarnalar yulaf yasak glutensiz yapılan yulaf ezmesi ve glutensiz mercimekten yapılmış makarnaları kullaniyorum
kuzum sen ben yaparım dedin diye demiştim. listen bu ama sen nasıl istersen öyle yapabilirsin.Nasıl yapıcam bana mesaj at bari yapayım kuzum kopyalıcam mı ne yapıcam
MENÜSPOR 3 NİSAN - 9 NİSAN
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Mydestinyy menü: spor: @Maviskelebegimm m: s: Lonely single girl m: s: @reklam m: s: IcimdekiSonsuzDeniz m: d: Zerosima m: s: @Abceli52 m: s: @Tradiaos m :s: @pofu m: s: @baharns m: s: @emxeren m: s: Esmeray34 m: s: B Bugunneselibirgun m: s: Siyahzambak6 m: s: @herasmom m: s: @ArastiranAnne m: s: @Esrin mine m: s: @MissGamzeli m: s:
çok geçmiş olsun.Bugün belli oldu canım ritim bozukluğu varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?