- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Haklısın bende gittim daha önce kiloda verdim ama artık bir şeyleri öğrendim gibi zamanla insan öğreniyor kendine iyi gelen beslenme hangisiyok ya ben diyetisyenlerle yapamıyorum olmuyor 1500 tl verdim 3 ayda bir diyetisyene
Sen tradiaos musun canım, öyleyse baştan arkadaşları bilgilendirsen iyi olurTradiaos evet dün problem oldu hesapta
Şimdi anladımBen tradiaos
Uzun hikâye dün çok gerildim bir üye yuzunden çıkmak zorunda kaldım isteyerek çıkmadım aslında dea neyse alicam geri hesabımı
Biskuviler olmasa tatli krizi cekecektim aksam. Ama gercek krizden degil psikolojikBisküviler olmayaydi süper gerçekten bende if diyeti yapıyorum çok rahat ettim vücudum kendime geldi
Kızlar size tok tutan tatlı tarifi veriyorum
Kesinlikle denemelisiniz
Allah nasip ederse ben sadece sahurda ondan yiyeceğim
Geçen sene benzeri biseyler yapmıştık, çok rahat oruç tuttum, hiç zorlanmadan.
Tahin
Çiğ kuruyemiş ( ben ceviz kullandim)
Tarçın
Hurma yada incir
Cevizi elimle biraz iri parçaladım, hurmaları 7 parçaya bölüp hepsini karıştırdım.
Canınız tatlı istediğinde bile 2 tatlı kaşığı yeseniz yeterli
Öyle öyle oturacak rayına inşallahBiskuviler olmasa tatli krizi cekecektim aksam. Ama gercek krizden degil psikolojik
Biskuviler olmasa tatli krizi cekecektim aksam. Ama gercek krizden degil psikolojik
Hadi insallahÖyle öyle oturacak rayına inşallah
Zaten gerçekten geçirmiyoruz psikolojik olarak oluyor diyet modundayken ben de öyleyim malesef dün bir kavanoz çikolataya saldırmamak için kendimi zor tuttum :)
24 saat bence çok uzun bir süre dayanabilirmisin ben olsam midem hemen ağrır, dikkat etYaaa kendimi zayif gormek icin o kadar sabirsizlaniyorum ki kizlar
Belki duruma gore 24 saati uzatabilirim bakalimbir an once olsun istiyorum
Yok susamıyorÇok susatmaz mı bu insanı sahurda bunu yersek akşama kadar ölürüz susuzluktan :)
Bilemiyorum simdiden midem guruldamaya basladi bile daha 4.saatteyim24 saat bence çok uzun bir süre dayanabilirmisin ben olsam midem hemen ağrır, dikkat et
24 saat olunca ne oluyor canım merak ettimYaaa kendimi zayif gormek icin o kadar sabirsizlaniyorum ki kizlar
Belki duruma gore 24 saati uzatabilirim bakalimbir an once olsun istiyorum
Kendini çok zorlama canım dikkat et. BasaricaksinAy arkadaşlar bizim evimiz köy evi çift katlı müstakil. alt kata indik, oğluma sarma koymaya tencereye açtım Allah'ım bir koktu bir koktu az kalsın niyeti bozuyordumsonra dedim ki daha 1 dakika önce arkadaşlara ne söylüyordun şimdi yemeğin kokusu seni aldatmasın git git şuradan dedim . çıktım gittim odadan yemeden. Kendimi tebrik ediyorum
Zorlama kendini bu sefer de çok acıkıp tam yatacağım zaman gidip yemeBilemiyorum simdiden midem guruldamaya basladi bile daha 4.saatteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?