üzüldümetap sonuncusu olduk.
kilo veren arkadaşlarımızı kutluyorum, menü yazmayan ve kilo alanları ise uyarıyorum.
bu bir zayıflama yarışması ve takıma, arkadaşlarınıza karşı sorumluluklarınız var, sizlerin kilo alması sebebiyle sonuncu olduk hatta barajın altında kaldık.
lütfen kendinize çeki düzen verin.
Söyleyecektim baktım gerek kalmamışAcaba kilo cetvelini nasil yapiyoruz
Sağol canım spor da yapsam iyi olur da fırsatım yok çocuklardan arada yapabildiğim kadar yapıyorumAfiyet olsun
Kalorisi az bir yemek sporsuz da olsa kilo verdirir diye düşünüyorum
Kuzura bakmayın yanlış yere yazmisim katılmak istiyorum diye....Söyleyecektim baktım gerek kalmamış
Sağol canım spor da yapsam iyi olur da fırsatım yok çocuklardan arada yapabildiğim kadar yapıyorum
Umarım verirsin bende bugün az yiyeceğim sahur yapmadım yine. İftarida az tutucsm bakalım umarımincelmis olurum.Selam canjm arkadaslarim
Iki uc gundur pek giremiyorum keyfim hevesim yok neden
Malum kilo aldim gecen hafta bu hafta temizlemeye calisiyorum,o nedenle az yiyorum o nedenle de gücten düşüyorum baya.yazmaya bile halim yok
Neyse hayirlisiyla vereyim de
Ama aynaya bakinca cok mutlu hissediyorum cok sukur
Bir de tartida inse
Hadi bakalim pazartesi tartisinda gorusmek uzere
Sen fark var diyorsan oyledirUmarım verirsin bende bugün az yiyeceğim sahur yapmadım yine. İftarida az tutucsm bakalım umarımincelmis olurum.
Normal yiyorum spor yapıyorum
Ama cm olarak incelmemjs gibiyim
Ama görüntü olarak fark var kıyafetlerde
Bakalim yarina 79 u gormeyi umuyorum insallah
Benim icin dua edin gızlarrrr
Beybiciim, N nscckts arkadasimizin cok guzel fikirleri var,bir goz at istersen.Selam canjm arkadaslarim
Iki uc gundur pek giremiyorum keyfim hevesim yok neden
Malum kilo aldim gecen hafta bu hafta temizlemeye calisiyorum,o nedenle az yiyorum o nedenle de gücten düşüyorum baya.yazmaya bile halim yok
Neyse hayirlisiyla vereyim de
Ama aynaya bakinca cok mutlu hissediyorum cok sukur
Bir de tartida inse
Hadi bakalim pazartesi tartisinda gorusmek uzere
Sag ol canim benim. Verdigin kisi hesabinjn goruntulenmesine sınır getirmis o nedenle mesajlarini goremiyorum ama yine de teşekkürlerBeybiciim, N nscckts arkadasimizin cok guzel fikirleri var,bir goz at istersen.
Benim de acliga hic tahammulum yok,birden yiyoruz,uzuluyoruz.
O da bu minvalde yazmis,mutlaka tok olun,corbayla sebzeyle filan mutlaka doyun yazmis.
Tam bana gore birgoz attim da.
Ac gezenlere ben de imreniyorum ama dayanamam biliyorum kendimi.
Oyle yapiyordum arada aciksam bile,ornegin pirasa yemegi,ornegin,sebze corbasi,ne zarar verebilir,ac kalmamaya bak canim yine de...
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +257 | +75 | +50 | ||||
| +185 | +345 | |||||
@emxeren | +200 | +90 | |||||
A Abceli52 | +360 | - | |||||
| - | + | |||||
B Bugunneselibirgun | +200 | +60 | |||||
| - | - | - | ||||
| +155 | - | |||||
| - | - | + | ||||
E Eftalios | +270 | +450 | +280 | ||||
| +180 | ||||||
| - | + | |||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?