Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gündür düzgün bişey yiyemeyince benim de tuvalet sıkıntıya girdiKızlar dün hiç tuvalaete cıkamadım haff kabızlık cekiyorum bu aralar. İnşallah tartıyı etkilemem.![]()
Kizlar ben bu sabah tartildim ama kahvalti yaptiktan sonra aklima geldi tartilmak.
Donemim geldi diye mi kahvaltidan dolayi mi bilmiyorum 72.0 ciktim.
Kahvaltiyi da iyi yapmistim peynir domates yumurta filan...
Aksam yedigimi yazmamisim.
Aksam azicik makarna ve tavuk cigeri yedim.
Sonra da bir muz ve sut ictim.
Toplamda 1300 kalori filan olmus oldu.
Canım sinameki içebilirsin ama o çok ların Ağrı'sı yapar sen bilirsin2 gündür düzgün bişey yiyemeyince benim de tuvalet sıkıntıya girdi
Belki de 100 g ondan fazlayimdir![]()
Sorun kalmadı çok şükür :))Canım sinameki içebilirsin ama o çok ların Ağrı'sı yapar sen bilirsin
Günay'ın kızlar bende birazdan tartışıp sölücem kilomu :)
Evdeki tartin mi bozukmus canim?Kızlar doğru bir tartı buldum okulda 72.7 yazdı... Çocukları yattığımız 300gr fazla çıkarıyormuş anlamadım ki artık
Geçen hafta: 58,1
Bugün: 57,9
Fark: 200gr
Yüzde:% 0,344
Sen kazandın Rakibim @The Queen, düne göre almışsın ama toplamda çok iyisin tebrik ederim![]()
Geçen hafta: 58,1
Bugün: 57,9
Fark: 200gr
Yüzde:% 0,344
Sen kazandın Rakibim @The Queen, düne göre almışsın ama toplamda çok iyisin tebrik ederim![]()
Saygideger kaptanim ve sevgili arkadaslarim
Diger gruplarin yazismalarina oyle bir daldim ki hangi sayfadan girdim nerden ciktim bilmiyorum ama takim ici 2 li grup yarismasi gördüm, hosuma gitti, siz ne dersiniz
Her cuma kura cekip 2 li gruplar olusturarak kendi icimizde tatli bir rekabet ve birbirimize karsi daha fazla sorumluluk hissi sizce de hos olmaz mi
Gorüslerinizi bekliyorum![]()