Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadaslar hayirlu geceler.
Dun aksam okuldan geldim, yemegi yaptim, sporumu yaptim. Tam oturacaktim, esim geldi isten. Cok hastalanmis... Sitma tutmus titriyor. Onunla ilgilendim, basinda uyuyakalmisim. Yarim saat once uyandim onu besledim, ilac icirdim anca telefonu elime almaya firsatim oldu... menumu yazayim en azindan dedim, muhabbetlere katilamadim bugun hic :(
Sabah; yufka ile tavada gozleme, bir yumurta ve peynir vardi icinde (yagsiz)
Oglen; et doner 50gr, 1yk pilav, ayran, salata
Aksam; bir kase mercimek corbasi, 2 dilim ekmek, 1yk kadar bal
Atistirma; tam tahilli biskuvi 5adet (meyve yiyecektim, biri elmami yemis, yiyemedim :)

hımm :):) mesala bugünleri baklava yemek istiyorum :) nasıl yesem bilmiyorum ama Ç)Ç)
Yede kürekle vuruyum :KK11:
kaptan ben yürüyüşten başka neler yapabilirim ? olası bir hamileliği kötü etkilememek için?
Canım ilk gebeligimde öğrendim dikkat ettim sonuç düşük ikincidede regl oldum sandım 5gun kanama oldu ohh ben zaten reglim diye ne horon oynadım düğünde meğer hamileymisim ikisininde 9+3u günü büyük kanama yaşadım ikinci durdu kısacası ol derse oluyor yuruyus ve leslie 2mile ideal yine çok tereddüt un varsa regline 1hafta kala sporu bırak regle tekrar baslarsin
& 19 şubat spor yapanlar &
1.erigim= 70dk yuruyus+10dk dambil= 80dk
2.The Queen = 10 dk yürüyüş+20 dk cross+10 dk bisiklet+20 dk ağırlık=60 dk.
3.flue_13= 45 dakika kol bacak karin kalca egzersizleri (dumbell ve ip atlama)
4.ruzgar_02 30 dk karin bacak basen egzersizi &4 ml leslie ekspres 55 dkk
toplam : 85 dakika
Pissss nasılsa beni geçmez için 5dk zorlamış :D
Menumude yazim
sabah
2 haslanms yumurta
1 kk peynir
zeyrin 2 slm ekmek
yesil cay

Aksam16.00
2 dilim kek
1 sigara boregi
2 bardak sekersiz cay
4 yk patlican salatasi

2 lt su
85 dkk spor

oldum öldüm olduuummm 85 dkk spor araliksiz beyaz isogi gordum oyyhh anaaamm yarin bacaklarimi kullanamax hale gelcm
Oyyy korkmaması gerek yok yediklerinde gitmiş spor:(
Dun aksam okuldan geldim, yemegi yaptim, sporumu yaptim. Tam oturacaktim, esim geldi isten. Cok hastalanmis... Sitma tutmus titriyor. Onunla ilgilendim, basinda uyuyakalmisim. Yarim saat once uyandim onu besledim, ilac icirdim anca telefonu elime almaya firsatim oldu... menumu yazayim en azindan dedim, muhabbetlere katilamadim bugun hic :KK43:
Atistirma; tam tahilli biskuvi 5adet (meyve yiyecektim, biri elmami yemis, yiyemedim :)
çok geçmiş ölsun

Yede kürekle vuruyum :KK11:

Canım ilk gebeligimde öğrendim dikkat ettim sonuç düşük ikincidede regl oldum sandım 5gun kanama oldu ohh ben zaten reglim diye ne horon oynadım düğünde meğer hamileymisim ikisininde 9+3u günü büyük kanama yaşadım ikinci durdu kısacası ol derse oluyor yuruyus ve leslie 2mile ideal yine çok tereddüt un varsa regline 1hafta kala sporu bırak regle tekrar baslarsin

Pissss nasılsa beni geçmez için 5dk zorlamış :KK70:

Oyyy korkmaması gerek yok yediklerinde gitmiş spor:KK43:
çok geçmiş ölsun
zaten cogunu kekler totoma yapismasim diye yaptim :)) ama bugun tartildim -200 ciktim nabeeeeeerrrr :)))
Günaydın kuzey yine ateşlendi 38.5 u gördüm dış ateşi 38i geçmezdi ama inşallah distir hastalık yenilemiyordur :KK43:
insallah distir. Ruzgarda gece uyumadi hic saat basi aglayarak uyandi. Ruzgara nazarda cok degiyo okudum ama fayda etmedi agri kesici verdm sabah 6 gibi onsan snra uyudu. Tlfn calmasa halada uyuyodu

Dun aksam okuldan geldim, yemegi yaptim, sporumu yaptim. Tam oturacaktim, esim geldi isten. Cok hastalanmis... Sitma tutmus titriyor. Onunla ilgilendim, basinda uyuyakalmisim. Yarim saat once uyandim onu besledim, ilac icirdim anca telefonu elime almaya firsatim oldu... menumu yazayim en azindan dedim, muhabbetlere katilamadim bugun hic :KK43:
Gecmis olsun

& 19 şubat spor yapanlar &
1.erigim= 70dk yuruyus+10dk dambil= 80dk
2.The Queen = 10 dk yürüyüş+20 dk cross+10 dk bisiklet+20 dk ağırlık=60 dk.
3.flue_13= 45 dakika kol bacak karin kalca egzersizleri (dumbell ve ip atlama)
4.ruzgar_02 30 dk karin bacak basen egzersizi &4 ml leslie ekspres 55 dkk
toplam : 85 dakika
5.frifri 60 dk pilates, 5dk squat, 30sn plank

Toplam: 65dk 30sn :)
6. tembellady: 90 dakika yürüyüs (60 dakika tempolu, 30 dakika normal)

Geçmiş olsun canım. O değilde kim yemiş elmayı evde kedi mi var :KK69:

Günaydın kuzey yine ateşlendi 38.5 u gördüm dış ateşi 38i geçmezdi ama inşallah distir hastalık yenilemiyordur :KK43:
geçmiş olsun kaptan inşallah bir şeyi yoktur diştir sadece.

Günaydın kızçelerim :)
Sabah sabah kalktım tam spora gidecektim bdvde bir konuya takıldım 60 sayfa okudum:KK57: çok pis keklemiş biri 40 küsür üyelikle 40 küsür konu açmış. Ben şok vefat :KK57: neyse şimdi sporuma gidiyorum ama ne ladar yaptığımı yazmicam en son yazıcam :KK70:kıskanıp daha cok yapmayın diye :cool:

geçmiş olsun.

Herkes sporu ayrı yazacak bundan sonra

Ertesi gün daha tehlikeli canım benim dolaba buzluga at yada konubkomsuya dagit
canım banum yaklaşık iki aydır rahatsız hastalığı nuksetti inşallah iyileşecek
nefsime yenik düştüm kaptanım:KK23:birer tane yedim ve bitti bir daha yok:KK25:

Günaydın kızçelerim :)
Sabah sabah kalktım tam spora gidecektim bdvde bir konuya takıldım 60 sayfa okudum:KK57: çok pis keklemiş biri 40 küsür üyelikle 40 küsür konu açmış. Ben şok vefat :KK57: neyse şimdi sporuma gidiyorum ama ne ladar yaptığımı yazmicam en son yazıcam :KK70:kıskanıp daha cok yapmayın diye :cool:

Cakallik yapma kiz yapinca yaz hmn :))
kural 2 : spor yapildikdan snra ter kurumadan ne kadar yapildigi yazilacak :KK48:

@sosyoloji12 METANOL METANOL
Bu haftaki hedef ne kizlar? Benim hedefim 900gr yani 61,9

@_inci canim seni etiketlemedim sen ne zaman musait olursan yazarsin, dualarimizla burda bekliyoruz
Bu hafta çok işim var, diyet ve spor konusuna yogunlaşabilirmiyim bilmiyorum
Bir toplantı için şehir dışına çıkmam lazım inşallah diyetimi bozmam ama hiç umudum yok 500 gram versem yeter bu haftalık

Back
X