- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim gonlune gore versin canim. Insallah ikiniz icin de en iyisi hangi is olacaksa o ise girer. Hayirlisiyla evlenirsinizBu sene evlenmek zorundayız artık. Herşey hazır gibi bir şey. Bir sürü şeyi evliliğe endeksledim bekliyorum.Hayatı ertelemek hoşuma gitmiyor. Bu arada sabah yalvardım ne olur eski iş yerine başvur diyerek. Aslında oraya geri dönmesini istiyorum en azından bir kaç yıllığına. Öyle olursa gölcüğe gelirim.
Eski işi gölcükte
![]()
Eski işine dönme imkanı varsa şansını denesin en azından daha iyisini bulana kadar çalışmış olur, gölcüğe gelirsiniz hem görüşürüzBu sene evlenmek zorundayız artık. Herşey hazır gibi bir şey. Bir sürü şeyi evliliğe endeksledim bekliyorum.Hayatı ertelemek hoşuma gitmiyor. Bu arada sabah yalvardım ne olur eski iş yerine başvur diyerek. Aslında oraya geri dönmesini istiyorum en azından bir kaç yıllığına. Öyle olursa gölcüğe gelirim.
Eski işi gölcükte
![]()
İyi işte detoks olmuş, bol bol ödem atmışsındırÖnceki gün yedim brokoli wc yı mesken tuttum![]()
30 dk kaptan.
Eski işine dönme imkanı varsa şansını denesin en azından daha iyisini bulana kadar çalışmış olur, gölcüğe gelirsiniz hem görüşürüz![]()
Ben 20 dk felan yaptim sinra dinlendim tekrar 10 dk felan yapmisimdir bakmaddim saate :)
Kaptanim dondum sahalara ins ilk hedefim gruba gireblmek..insBende baya demedim en iyisini buldum sonunda
ara yaptığın için galiba hiç kaçamak olmuyor sende
Supersin ya kisa surede ne guzel kilo vermssn ya masaAllahBu hafta bende kendimi yılgın hiseditorum 1 şubatta rejime başladım 74 den 68 düşdüm ama bu hafta için çok umudum yok iş toplantısından sonra görümceme ugrıycaz ailecek bir kaç gün ev dışındayım misafirlikte ne kadar rejim olurki
Üstelik hiç gücüm kalmadı
Bu günki menüm kahvaltı
Haşlanmış yumurta, 2 dilim sucuk 1 kepek ekmek ,k.k süzme peynir,roka
Öğlen bir kase yoğurt biraz galeta
Akşam üç kaşık pilav, salata, et haşlama
Ara öğün 1 avuç Antep fıstıgı
Akşam misafirlikte idim un helvası yedim dayanamadım
1 yemek kaşığı kadar
Vayy be ne azim helalll :)Gece sporumuda yaptim basen ve gobek hareketleri :)) cok yoruldum simdi de yatiyorum herkese iyi geceler :*
:)))Sümüklüler kervanına sen de katıldın mıçok geçmiş olsun, dikkat et kendine, bir an önce toparlan aramıza dön
, işlerinde de kolay gelsin
Ayyy canim cook cok gecmis olsun canim dikkat et
Günaydın güzellik, biz iyiyiz buralardayız; herkesin çocuğu hasta tatili evde geçirdikhayat bekarlara güzel gezin bakalım
:)))
Günaydın, kolay gelsin işlerinde. Gözlerim hep seni arıyor, özlettin kendini![]()
O bende de cok oluo ya ozellikle sabhlarii ve kilomda yuksek cikio zaten sabhlri genelde neden acaba?Çok geçmiş olsun
İş hastalık ve diyet zor bir üçlü.
Sana güveniyorum
Yoğun olmayan bir iş lazım bize
Evet benim de canlandıracak bişeye ihtiyacım var
Sabah maydanozları yedim bi de suyunu yapayim
Sabah tartıldim gerçi aynı gidiyomusum
Durup dururken 5 kilo almışım gibi bi his oluşmuştu![]()
Ayni durum bendede var ya en iisi aksamdan yapmk galibaya şu maydanoz kürünü yapmayı bir beceremedim.
Sabah blendr falan çalıştıramıyorum ki. Kızım uyuyor, anında uyanır. yatmadan yapsam gece çok tuvalete gidermiyim ki.. Bir deneyeyim bari..
Superrr hepinize tebrikler kiz @ruzgar_02 napmssn sen yaaa helalll:)20.02.2016-ctesi spor yapanlar
1.frifiri ; 25 dkk plates.
2. Ruzgar_02 ; 10 dkk egzersiz (squat &ip atlama ),55 dkk leslie 4 ml ekspres, 5 dk kol egzersizi, 20 dkk ic dis bacak egzersizi. Toplam : 90 dakika
3. The Queen: 35 dk cross, 15 dk eliptik bisiklet, 5 dk koşu bandı,40 dk ağırlık( kol,kalça, iç bacak,dış bacak ,arka bacak, karın, göğüs,sırt) toplam 95 dk.
21.06.2016-pazar spor yapanlar
1.erigim=30dk yuruyus
2.The Queen:
3.Metenol: 20dk plates
4.hıra:bölgesel hareketler
Queen inşallah hakında hayırlısı olur ,nişanlanmak işin işe girmek şartmı nişanlanın sonra hazırlık sürecinde bir düzen kurulur evlenene kadar.
Biz nisanlandıgımızda eşim ünv.okuyordu,evlendigimizde işsiz ve askere gitmemişti, bizimkide tam cahil cesaretiymiş
Biraz sıkıntı çektik ama çok mutluyuz çok şükür e hayata böyle birşey hiçbir zaman herşey tam yolunda gitmez
Anca gece yapabiliyorum kizim uyuyunca yoksa surekli bozuyo sipa karnima cikiyo bacagini tutuyo yapamiyorum onunlaKaptanim dondum sahalara ins ilk hedefim gruba gireblmek..ins
Supersin ya kisa surede ne guzel kilo vermssn ya masaAllah
Vayy be ne azim helalll :)
:)))
O bende de cok oluo ya ozellikle sabhlarii ve kilomda yuksek cikio zaten sabhlri genelde neden acaba?
Ayni durum bendede var ya en iisi aksamdan yapmk galiba
Superrr hepinize tebrikler kiz @ruzgar_02 napmssn sen yaaa helalll:)
Dediğim gibi hakında hayırlısı olsun tabiki her aile kızı için en iyi sini istiyor bende olsam belki öyle yapardım, ama herşey iş garantisi değil başta karakter sağlam olacak karakteri sağlam insan her zaman kendinin ve ailesinin geçimini bir şekilde sağlar hem hayat müşterektir eşim benden 1 yaş büyük ama üniversteyi benden 5yıl sonra bitirmiş oldu. liseden sonra biraz sağda solda çalışmış sonra okumuş tanıştığımızda ben 2 yıldır çalışıyordum o hala 2 sınıftaydı yazları çalışıyordu yineBizimkiler sorun cıkartmaya müsait. Bilmiyorum ne olacak![]()